• GRATIS VERZENDEN BOVEN € 100,00
  • GRATIS AFHALEN IN DE WINKEL.
  • Betalen vooraf met Ideal.
  • Achteraf betalen met Klarna

AQUABEADS:

Kun jij ook geen genoeg krijgen van Aquabeads? Met deze Beginners Meeneemkoffer kun jij ze altijd overal mee naartoe nemen, en hoef je dus nooit te stoppen! De koffer heeft niet alleen ruimte om jouw verschillende Aquabeads in te bewaren, maar ook een veld waar jij leuke ontwerpen kunt maken met de beads die je hebt meegenomen! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Met deze speciale pen kun je de parels op het legbord plaatsen.. In deze Parel pen kun je 16 parels doen.
handig als je veel van dezelfde kleur wilt gebruiken.

Daar gaan we! Herbeleef de avonturen van Super Mario en zijn vrienden! Maak Princess Peach, Bowszer of Luigi en vind nieuwe verhalen opnieuw uit, of versier je kamer met je favoriete personages!
Het principe is simpel: leg de parels, sproei water, laat drogen en je bent er klaar voor!

Met parels van verschillende vormen (waaronder sterrenparels) en kleuren, en de essentie voor uren creativiteit met Aquabeads!

Vanaf 4 jaar

Bestaat uit parels en kits om sets aan te vullen voor urenlange creatieve activiteiten en speelplezier. Kan ook gebruikt worden om sets en kits aan te vullen. Te gebruiken met het legbord en sproeier die afzonderlijk en per stuk verkocht worden in het gamma accessoires en toebehoren. Bevat meer dan 600 parels en modellen van sets en personages van de Sylvanian Families, zoals dochter Chocoladekonijn.
Alle prinsessen zullen dol zijn op deze sleutelhangerset verkleden, met sleutelhanger-accessoire en kogelketting om een echte sleutelhanger te maken. Wanneer je klaar bent met ontwerpen, spray dan gewoon op je creatie met water, er is geen hitte nodig. Geschikt voor kinderen van vier jaar en ouder.

De schoonheid van bloemen is in deze set gevangen! Creëer een prachtige tuin met veel bloemen, een gieter en tuinwezens als een schattig konijntje, een lieve bij en een mooie vlinder! Deze thema navulset bevat meer dan 600 kralen in 14 verschillende kleuren, waaronder Jewel Beads en Solid Beads om je tuin echt te laten knallen. Als je klaar bent met ontwerpen, besproei je creaties dan gewoon met water, er is geen warmte nodig. Geschikt voor alle kinderen vanaf 4 jaar. Doosje bevat 1 x Bloementuinset

De Aquabeads Navulling Pastel Parels is een hele mooie navulset met wel 6 supermooie pastel kleuren.
Met deze mooie pastelkleuren maak je de mooiste creaties op jouw aquabeads legbord.
Maak je een bestaand figuur, of laat jij je fantasie helemaal zijn gang gaan?!
In deze Aquabeads Navulling Pastel Parels zitten wel meer dan 800 parels, dus je kunt weer even vooruit!
Dit product is te gebruiken met de basisaccessoire- Fliptray 31332( legbord) en met diverse patroonvellen- apart verkrijgbaar en eventueel met de parel pen 31512

Dit is een navullingsset van juweelparels in 8 verschillende kleuren. Er zijn meer dan 100 parels van elke kleur, genoeg om je eigen nieuwe creaties te maken.
Dit is een navullingsset van parels in 8 verschillende kleuren. Er zijn meer dan 100 parels van elke kleur, genoeg om je eigen nieuwe creaties te maken. Gebruik dit product met de complete sets of met accessoires.

Prijs- modelwijzigingen voorbehouden, alsmede drukfouten.