• GRATIS VERZENDEN BOVEN € 100,00
  • GRATIS AFHALEN IN DE WINKEL.
  • Betalen vooraf met Ideal.
  • Achteraf betalen met Klarna

AUTO / VRACHTWAGEN:

Truck 66 XL Kiepwagen

Afmeting artikel: 46 x 20 x 16 cm

Kiepwagen

€ 7,99

Kiepwagen

€ 7,99

Met deze kiepwagen vervoer je zand, stenen of andere bouwmaterialen. Door de bak omhoog te kiepen valt je lading uit de bak.

Afmeting artikel: 33 x 18 x 16 cm

Met deze Monstertruck Bounce maak je gegarandeerd een statement op de racebaan! De truck staat hoog op giga wielen, waardoor hij er super stoer uitziet. De dak en de deuren van de monster truck kunnen open, wat het spelen nog leuker en realistischer maakt. De monster truck is verkrijgbaar in 4 varianten.

Het is een verrassing welke uitvoering je ontvangt.

Kenmerken:

  • Monster Truck bounce
  • Dak en deuren kunnen open
  • 4 varianten
  • Vanaf 3 jaar

Kids Globe Sleepwagen Die Cast pull back met L/G

Staat er iemand langs de kant van de weg met pech? Dan kun jij ze helpen, takel ze op de aanhanger en lever de auto af bij een garage. Druk op de knop en de alarmlichten gaan branden, ook hoor je verschillende autogeluiden. Afsleepwagen is voorzien van een Pull-backmotor. Inclusief batterijen.

€ 9.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


HOTWHEELS SATIN & CHROME DIE CAST CARS 

Hotwheels Satin & Chrome Die Cast Cars Assorti. Die cast modelauto van Hotwheels. 6 verschillende modellen beschikbaar binnen deze serie. Vooraf is niet te bepalen welke je ontvangt. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

€ 3.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


Hot Wheels Auto Basis

€ 3.49

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


"Die Cast pull back Betonmixer met licht en geluid. Deze cementwagen is gemaakt van metaal en heeft het bekende pull back systeem. Door de auto een stukje achteruit te duwen en los te laten, gaat hij van zelf rijden. Deze betonauto van KidsGlobe traffic is gemaakt van stevige metalen onderstel; de daadwerkelijke betonmixer achterop kan gewoon draaien. "

Achtervolg de vluchtauto door de straten met deze politiebus met licht en geluid! De criminelen zullen niet ontkomen nu jij ze op de hielen zit. Taatuu taatuu! Laat het overige verkeer plaatsmaken voor je zodat jij de slechterik op kunt pakken. Met deze politiebus ben jij niet te stoppen!

MAMMOET MINI TRUCKS & GEREEDSCHAP

Prijs- modelwijzigingen voorbehouden, alsmede drukfouten.