• GRATIS VERZENDEN BOVEN € 100,00
  • GRATIS AFHALEN IN DE WINKEL.
  • Betalen vooraf met Ideal.
  • Achteraf betalen met Klarna

BABY EN PEUTER DIVERSE:

BIOplastic voertuig  8 verschillende

 € 8.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


Kunststof knikkerbaan marble met 388 onderdelen. Niet geschikt om te combineren met LEGO DUPLO of andere bekende merken.

De Lamaze Trek en Speel Knoop is fantastisch voor het opbouwen van coördinatie en kracht. De Lamaze Trek en Speelknoop moedigt baby aan tot grijpen, vasthouden en trekken. Met zachte stoffen, klakkende ringen, klingelende geluiden, een leuke spiegel en felle kleuren. de Speelknoop biedt plezier op allerlei vlakken en stimuleert het spelen met twee handen.

Prachtige tandendoosjes met verschillende vrolijke dieren erop!

Prijs per stuk

Verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd.

Speenketting Hess

€ 5,99

Speenketting Hess

€ 5,99

Materiaal: hout
Kleur: naturel/blauw
Lengte: ca. 21cm
Bijzonderheden: 100% geproduceerd in Duitsland

Je kleintje zal helemaal weg zijn van deze vrolijke rammelaar uit de Friends collectie van Label Label. Deze rammelaar is gemaakt van zacht pluche in de vorm van een olifantje.

De ring van de rammelaar is van kunststof met daarin bolletjes die bewegen en geluid maken. Rondom de rammelaar zitten een aantal labeltjes. De labeltjes hebben allemaal een andere kleur, vorm, textuur of dikte en je kleintje zal dit geweldig vinden. Deze labeltjes aan de rammelaar zijn speciaal ontworpen om de motorische ontwikkeling van je kleintje te stimuleren.

Wader Kids Car aanhanger met auto

Met deze auto met aanhanger van Wader breng je gemakkelijk jouw auto overal naartoe. De auto en aanhanger zijn gemaakt van stevig kunststof.

diverse uitvoeringen, wordt willekeurig geleverd.

Prijs- modelwijzigingen voorbehouden, alsmede drukfouten.