• GRATIS VERZENDEN BOVEN € 100,00
  • GRATIS AFHALEN IN DE WINKEL.
  • Betalen vooraf met Ideal.
  • Achteraf betalen met Klarna

BRUDER

Bruder JCB 4CX baggerkraan (BF2428). Deze JCB 4CX is een robuuste tractor die en als shovel en als graafmachine uitstekend werk kan verzetten. Een echte alleskunner en door de echt werkende functies een lust om mee te spelen.

De handzame, wendbare en veelzijdige compacte knikgestuurde wielladers zijn onmisbaar geworden in de bouw, in steengroeven, in de land- en bosbouw. Het heeft een volledig functionele laadarm met een kantelbare en verwijderbare laadschop. De voorladeraccessoires met artikelnummer 2318 zijn ideaal te combineren met dit model.

De telescoopkraan is bestuurbaar. Zowel de arm als de bak zijn met een draaiknop in stand te bedienen.

Deze aanhanger past op alle Bruder trekkers. De bak kan kiepen en de zij- en achterschotten kunnen naar beneden geklapt worden.

De vooras is bestuurbaar middels het bijgeleverde stuurtje, welke door het schuifdakje op de cabine kan worden geplaatst op het stuur. De koppeling is geschikt voor de Bruder aanhangers.

De Bruder JCB heftruck wordt standaard geleverd inclusief 1 losse pallet. Meer pallets zijn ook los bij te bestellen. De achteras is stuurbaar via een draaiknop.

De 3-assige Kipper van Joskin is een van de grootste en zwaarste kipwagens ter wereld. De achterklep van de aanhangwagen bevat een werkende graanschuif, zodat voor ladingen met kleine dingen, zoals graan, niet de hele achterklep open hoeft. De achterklep kan op verschillende posities worden vast gezet of samen met de kiepbak automatisch worden geopend als de bak omhoog gaat om te kiepen.De Joskin Kipwagen is compatible met de meeste Bruder tractoren

Bruder Tandem Trilwals Cat van hoogwaardige en waterdichte kunststof, in origineelgetrouw design. Met talrijke realistische speelfuncties voor flink wat creativiteit en speelplezier. Lengte: ca. 18 cm.

De Cat schranklader is dankzij zijn veelzijdigheid de ideale machine voor de bouw, landschapsarchitectuur, landbouw en andere toepassingen. Het model van de Cat compacte lader uitgerust met een functionele laadarm. Bovendien kan de kantelbare en afneembare frontschop worden uitgerust met tal van accessoires en maken loopvlakbanden het plaatje compleet.

Uitverkocht

Bruder Liebherr graafmachine

€ 21,99
Uitverkocht

Bruder Liebherr graafmachine

€ 21,99

De Liebherr graafmachine kan 360 graden draaien en ook de beide steuntjes voorop zijn in te stellen. De graafarm is met de handgreep eenvoudig te bedienen zodat er echt mee gegraven kan worden. Voorzien van platsic wielen.

 

Maak deze Welger aanhanger met dubbele wielen vast aan je tractor voor nog meer speelplezier met BRUDER! De bovenkant kun je loshalen en de zijkanten en achterkant kun je openen. Je kunt hem ook laten kiepen en je kunt hem stevig neerzetten met de uitvouwbare stabilisator. En er is ook nog een plek waar je de mest er uit kan laten! Hartstikke handig toch?

 

- Uitschuifbare en in hoogte verstelbare telescopische arm
- Verstelbare en afneembare grijper
- motorklep te openen
- profielbanden

Ook kleine landbouwers kunnen voor een kieper bij Bruder terecht.  Kiepers worden dagelijks gebruikt in de landbouw en zijn als hulpmiddel niet meer weg te denken. Net als in het echt kan de bak van de kieper omhoog worden geklapt, waarbij de achterwand automatisch wordt geopend. Bij het van positie veranderen van de stang kan de graanschuif worden gebruikt. De steunpoot zorgt voor een veilige stand en de profielbanden maken het plaatje compleet. Je kan deze mooie rode kieper combineren met alle tractoren van Bruder!

 De Mercedes Sprinter taxibus is een mooie toevoeging op het al ruime Buder assortiment. Zowel de voordeuren, achterdeuren en de schuifdeur kunnen open. De bankjes kunnen eruit zodat de bus ook als bezorgbus kan worden gebruikt. Geleverd met 2 speelfiguren.

De uitvoering van de MB Sprinter Camper van Bruder beschikt over details en veelzijdigheid. De deuren van de bestuurderscabine en aan de achterzijde van de camper kunnen geopend worden. Het bevat ook een schuifdeur aan de passagierszijde, hierdoor kan de kitchenette bereikt worden.

Daarnaast bevat deze set ook een Bworld figuur. Het figuur heeft toegang tot het tweepersoonsbed en de grote bergruimte. Tijdens zonnige dagen heeft de camper een intrekbare luifel en stijlvol kampeermeubilair en serviesgoed.

Prijs- modelwijzigingen voorbehouden, alsmede drukfouten.