• GRATIS VERZENDEN BOVEN € 75.00,
  • GRATIS AFHALEN IN DE WINKEL.

OUTDOOR DIVERSE:

Dit vliegtuig heeft 2 zelf in te stellen opties, je kunt deze instellen voor een recht vlucht of voor het maken van loopings, doormiddel van het aanpassen van de vleugel aan de staart. Dit artikel is gemaakt van piepschuim en heeft de afmetingen 47 x 49cm.

Verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd

Door de lucht zweven, dat wil toch iedereen. Deze vrolijke zweefvliegtuigjes van styrofoam kunnen dit heel makkelijk en zijn door de piloot eenvoudig in elkaar te zetten. Er zijn 6 setjes met elk 2 verschillende vliegtuigjes. LET OP VAN TE VOREN IS NIET TE BEPALEN WELK EXEMPLAAR U ONTVANGT.

Het zitje is gemaakt van hardhout en zorgt voor heerlijk spelen in de tuin. De vier ankerpunten op de zitting zorgen voor een extra goede balans. De schommelzit kan een gewicht van maximaal 50 kg aan en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Daarnaast is dit schommelzitje van Swing King getest door het TÜV keurmerk zodat kinderen veilig kunnen spelen. 

Het zitje is gemaakt van stevig kunststof en zorgt voor heerlijk spelen in de tuin. De vier ankerpunten op de zitting zorgen voor een extra goede balans. De schommelzit kan een gewicht van maximaal 50 kg aan en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Daarnaast is dit schommelzitje van Swing King getest door het TÜV keurmerk zodat kinderen veilig kunnen spelen. 

Verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd

3-in-1 schommel, die gemakkelijk aangepast kan worden aan de leeftijd van het kind. Belastbaar tot 60 kg. Met 3-puntsgordel met kantelbeveiliging. Van weerbestendige materialen en eenvoudig in elkaar te zetten! In hoogte verstelbaar. Inclusief ophanging. Touwlengte: 150 cm. PP-kunststof 10 mm - PE koorden, tot 150 cm in hoogte verstelbaar. Geschikt voor kinderen van 1 tot 12 jaar.

Deze peuterschommel is ideaal voor peuters! De schommel is gemaakt van hout, heeft felgekleurde kralen aan de zijkanten en is voorzien van extra bevestigingsriemen. De schommel is geschikt voor een maximaal gewicht van 25 kilo.

STALEN WIP

Wip schommel voor kinderen. Deze stevige wip voor kinderen bevat een rood/groene stang en zwarte handvaten van spoonsrubber voor een stevige houvast. De wip schommel heeft een lichtgewicht van ongeveer 3,5 kg.

 € 44.99

ALLEEN IN ONZE FYSIEKE WINKEL VERKRIJGBAAR


Nest Schommel, Ø 100 cm

Het is ideaal voor zonnige dagen en zal een praktische decoratie zijn van een speeltuin, tuin of terras. Het is een geweldige manier om urenlang buiten te zijn. Het zal uw kind veel plezier en dus lichamelijke activiteit bieden. Het product heeft een duurzame metalen rand met een schuimrand die een sterk gaas bevat. De schommel is extreem robuust met een gewicht tot 100 kg. Daarnaast heeft de schacht 10 mm gevlochten touwen, die voorzien zijn van metalen rollen voor bevestiging. Dankzij de verstelbaarheid kan de schommel eenvoudig worden aangepast aan de grootte en leeftijd van het kind.

 € 59.99

ALLEEN IN ONZE FYSIEKE WINKEL VERKRIJGBAAR