DICKIE AUTO'S:

DICKIE TOYS TRACTOR FENDT MET FRICTIE 9 CM

Dickie Toys Tractor Fendt Met Frictie 9 Cm. Fendt tractor van Dickie Toys. De trekker is 9 cm groot en kan zelf rijden door middel van een pullback-systeem. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

€ 5.99

 

 

 

DICKIE TOYS TRACTOR FENDT MET AANHANGER EN LICHT EN GELUID 26 CM

Dickie Toys Tractor Fendt Met Aanhanger En Licht En Geluid 26 Cm. Speelgoed tractor van 26 cm met een rode aanhanger en een hooibaal. De tractor heeft licht- en geluidseffecten. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

€ 14.99

 

 

 

AUTO LIGHTSTREAK POLICE MET LICHT EN GELUID 20 CM

Met de Lightstreak Police politieauto met licht en geluid hou jij iedere boef tegen! Met deze supersnelle politieauto hou jij je stad veilig. Laat hem over de weg racen met licht en geluid zodat iedereen weet dat je eraan komt! Oh, een oproep. De bank is net beroofd en de boef probeert de stad uit te vluchten! Ga er snel achteraan. Voor je het weet heb je de boef te pakken en hem in de boeien geslagen. De Lightstreak Police politieauto met licht en geluid is geschikt voor agenten vanaf drie jaar.

€ 14.99

 

 

 

AUTO LIGHTSTREAK RACER LICHT EN GELUID 20 CM

Scheur rond met de Lightstreak Racer raceauto met licht en geluid Deze gave raceauto is supersnel! Hij heeft flitsende kleuren en gaat ervandoor met licht en geluid. Deze auto is gewoon gemaakt om te winnen! De Lightstreak Racer raceauto met licht en geluid is geschikt voor coureurs vanaf drie jaar.

€14.99

 

 

 

DICKIE TOYS BRANDWEERAUTO MET LICHT EN GELUID 15 CM

Dickie Toys Brandweerauto met Licht en Geluid. Afmeting: 15 cm. Werkt op 2 AAA batterijen (niet inbegrepen). Geschikte leeftijd: Vanaf 3 jaar.

€ 11.99

 

 

 

Dickie RC Chevy Camaro 2016 1:16 Bestuurbare Auto

Voor kinderen van 6 jaar en ouder
Het voertuig van 29 cm kan buitenshuis worden gebruikt op asfalt of binnenshuis in uw eigen huis. Het is de perfecte introductie in de wereld van RC -voertuigen - dankzij de intuïtieve afstandsbediening zal uw kleintje de bedieningselementen in een mum van tijd beheersen.

Details
2-kanaals 2,4 GHz afstandsbediening
Turbo -functie voor
snelheden van maximaal 10 km/u
1:16 schaal
Open een contactbox
Bereik van 25 meter
Inclusief 2x AA -batterijen voor de afstandsbediening
Met originele Chevrolet -licentie

€ 42.99

 

 

 

 

ABC Stadsbus

Rammelaarfunctie en roterende wielen
Door de vrij roterende wielen kan de bus heen en weer worden verplaatst voor gemakkelijk manoeuvreren. Ondertussen heeft het roterende display, naast het tonen van het volgende station, ook een vermakelijke rammelaarfunctie.

Feature Packed Design om de ontwikkeling van uw kind te ondersteunen
Het bestuurdersportier kan gemakkelijk worden geopend met kleine handen om een schattige passagier te onthullen. Er is ook een schuifspeelgoed aan de zijkant van de bus bevestigd. Al deze functies zijn zorgvuldig ontworpen om de motorische vaardigheden van uw kind te trainen.

Veilig ontwerp voor kinderen van 1 en ouder
We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid-de speelgoedbus is colourfast, speekselbestendig, bevat geen kleine onderdelen die een verstikking gevaar met zich meebrengen en afgeronde randen bevat.

€ 12.99

 

 

 

ABC Stadsauto

€ 8.99

 

 

 

Dickie Action Truck - Takelwagen

Met deze speelgoedwagen kan uw kleintje zich onderdompelen in de wereld van een breakdown -monteur. Voordat de auto op de vrachtwagen kan worden geladen, moet de vrachtwagen dichtbij genoeg komen om ervoor te zorgen dat de kraanarm het voertuig kan bereiken. De ondersteuningskolommen moeten ook worden gevouwen om ervoor te zorgen dat de vrachtwagen stabiel blijft. Als de auto nog kan bewegen, kan de uitklapbare helling worden gebruikt.

Gemodelleerd op Mercedes Truck
De vrachtwagen is gemodelleerd op een Mercedes -actros en beschikt over een groot Mercedes -logo. Het beschikt ook over een ingebouwde wrijvingsmotor, die het voertuig verschillende meters voortstuwt wanneer het wordt geduwd. Vergeet niet om de andere twee voertuigen in dit bereik te bekijken, het Dickie Toys -afval (203745014) en de Dickie Toys Recycling Truck (203745015).

Licht en geluidseffecten
Het voertuig heeft realistische geluidseffecten en een oranje waarschuwingslampje om andere weggebruikers te waarschuwen. Het wordt ook geleverd met 2x AAA -batterijen. Het ideale speelgoed voor alle kinderen van 3 jaar en ouder!

€ 22.99

 

 

 

Dickie Toys Farm Station - De XXL boerderijspeelgoedset

Met deze speelgoedset kunnen jonge boeren in de dop zich onderdompelen in de wereld van de landbouw. Dankzij het uitgebreide assortiment accessoires bevat de set alles wat je op een typische boerderij zou verwachten. De Fendt-tractor (met officiële Fendt-licentie) is voorzien van bewegende wielen en kan de hooibalen naar de koeien in de stal vervoeren. De voorste shovel kan op en neer worden bewogen om de hooibalen op te pakken en in de trailer te plaatsen. Andere functies, zoals het koeienwasstation, dragen bij aan het plezier en zorgen voor een realistische landbouwervaring.

€ 34.99

 

 

 

DICKIE TOYS BRANDWEERGARAGE ROOD

Dickie Toys Brandweergarage Rood. Afmeting: 41 cm. Inhoud: Brandweergarage in de kleur rood. 1 Metalen brandweerauto , 1 metalen brandweer helicopter, 2 pionnen, 1 verkeersbord. Lift werkt manueel. Leeftijd: Vanaf 3 jaar.

€ 21.99

 

 

 

KRAAN MET KABELBESTURING DICKIE TOYS 120 CM

Met deze kraan van meer dan een meter hoog kun je zien hoe zo’n kraan werkt. De open cabine wordt bestuurd met de afstandsbediening, die aan de kraan verbonden is met een kabel. De arm kan naar links en naar rechts bewegen en met de lier kun je lasten ophijsen of laten zakken. In de kraan zit een open cabine, waarin je een figuur kunt zetten van maximaal 7,5 cm (niet inbegrepen). 

€ 48.99

 

 

 

DICKIE TOYS MERCEDES VUILNISWAGEN

€ 19.99

 

 

DICKIE TOYS ABC VOLVO TRUCKY MET LICHT EN GELUID

In verschillende uitvoeringen aanwezig in de winkel

€ 9.99

 

 

 

Dickie RC Race Trophy, RTR Bestuurbare Auto

Dickie Toys-RC Race Trophy-Auto op afstand bestuurde auto voor kinderen van 6 jaar en ouder, stevig speelgoedvoertuig (23 cm) met ophanging en rubberbanden

- speelgoedvoertuig met afstandsbediening (2-kanaals, 2,4 GHz)
- Grote rubberen banden voor optimale grip
- snelheden van maximaal 9 km/u
- Batterijen: 2x 1,5 V AA (zender, inbegrepen) + 4x 1,5 V AA (ontvanger, inbegrepen)
- Afmetingen: 19 cm (l) x 34 cm (w) x 13 cm (h)
- 1:20 schaal

€ 32.99

 

 

 

Dickie Heavy Buider Werkvoertuig - Blauw

Afmeting verpakking:13 x 12 x 6 cm

Geschikt vanaf:3 jaar

€ 4.99

 

 

 

Dickie Heavy Buider Werkvoertuig - Geel

Afmeting verpakking:13 x 12 x 6 cm

Geschikt vanaf:3 jaar

€ 4.99

 

 

 

Dickie Construction Builder Werkvoertuig - Kraan met Bak

Afmeting verpakking:14 x 13 x 8 cm

Geschikt vanaf:3 jaar

€ 5.99

 

 

 

Dickie RC Dodge Charger 1970 1:16 Bestuurbare Auto

Dickie Toys - RC Dodge Charger 1970 - Een echte klassieker voor fans van jonge autorijden
Wie wint de race? Niets is te uitdagend voor deze op afstand bestuurbare spierauto. Dankzij de ingebouwde Turbo-functie kan de speelgoedauto zijn concurrenten in een mum van tijd inhalen.

Met afstandsbediening
De 2-kanaals afstandsbediening geeft je kleintje vol
controle over het voertuig. Het voertuig heeft ook een slimme USB-oplaadfunctie: plaats eenvoudig de ingebouwde kabel in een USB-stroomadapter of andere USB-stroombron om de batterij op te laden. De batterijen op afstand zijn bij het voertuig inbegrepen, zodat u meteen kunt gaan rijden! De ingebouwde 3,2 V, 500 mAh lithium oplaadbare batterij kan in 90 minuten worden opgeladen. Een volledige lading voedt het voertuig voor maximaal 20 minuten turbo-geladen avonturen.

Voor kinderen van 6 jaar en ouder
Het voertuig van 29 cm kan buitenshuis worden gebruikt op asfalt of binnenshuis in uw eigen huis. Het is de perfecte introductie in de wereld van RC -voertuigen - dankzij de intuïtieve afstandsbediening zal uw kleintje de bedieningselementen in een mum van tijd beheersen.

Details
2-kanaals 2,4 GHz afstandsbediening
Turbo -functie voor snelheden tot 10 km/u
1:16 schaal
Open een contactbox
Bereik van 25 meter
Kosten via USB
Ingebouwde oplaadbare batterij
Inclusief 2x AA -batterijen voor de afstandsbediening
Met originele Dodge -licentie
Klaar voor onmiddellijk gebruik

€ 43.99

 

 

 

Dickie Happy Truck Kiepwagen

Afmeting artikel: Lengte  25cm

€ 6.99

 

 

Dickie Happy Truck Graafmachine 

Afmeting artikel: Lengte  35cm

 € 6.99