• GRATIS VERZENDEN BOVEN € 100,00
  • GRATIS AFHALEN IN DE WINKEL.
  • Betalen vooraf met Ideal.
  • Achteraf betalen met Klarna

DICKIE AUTO'S:

Vervoer al je auto’s met de gave Autotransporter M 3 Auto's 2 Assorti. Vervoer je auto’s door de kamer met deze stoere autotransporter! Op de transporter kan je maar liefst zes auto’s tegelijk kwijt. De oprijplaten kan je omhoog en omlaag klappen en je kunt de aanhanger van de cabine scheiden. Er worden drie auto’s meegeleverd zodat je direct kan beginnen met spelen!

Inhoud:

  • Vrachtwagen met aanhanger
  • Drie auto’s


De Autotransporter M 3 Auto's 2 Assorti is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Dit artikel is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Vooraf is helaas niet te bepalen welke uitvoering je ontvangt.

Uitverkocht

Dickie Clark Heftruck

€ 12,99
Uitverkocht

Dickie Clark Heftruck

€ 12,99

Dickie Toys Clark vorkheftruck: Het ultieme voertuig voor het vervoeren van goederen!
Deze stoere Clark S25 heftruck van Dickie Toys ziet eruit als een echte heftruck. Geschikt voor bouwplaatsen, boerderijen of het vervoeren van modelauto's; de speelgoedvorkheftruck is een echte allrounder en een must-have voor elke speelgoedautocollectie.

Speelgoed heftruck
Het voertuig is ontworpen voor kinderen van 3 jaar en ouder en wordt geleverd met een vorkheftruck, een pallet om goederen op te tillen en een chauffeur met beweegbare gewrichten. De vork wordt met de hand verplaatst. Het voertuig heeft een push-along ontwerp, is schaal 1:24 en 16 cm lang.

• Clark S25 vorkheftruck met officiële Clark-licentie
• Bewegende vork
• Pallet en verwijderbare figuur

Ga aan het werk op de boerderij met de Dickie Toys Fendt Tractor Met Aanhanger! Het is tijd om het gebaalde hooi binnen te halen, dus koppel de grote aanhanger maar achter de tractor. Door het ene luik naar binnen, en via het andere luik weer naar buiten, de boer heeft het slim bekeken. De speelgoed tractor van 26 cm heeft licht- en geluidseffecten, waardoor hij bijna levensecht is! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Een kat in de boom of een uitslaande brand? Ga er op af met de Dickie Toys brandweerauto met licht en geluid! Net als een echte brandweerwagen heeft deze speelgoedauto een zwaailicht en sirene, dus jij zult altijd op tijd aankomen! De auto is 15 cm groot en werkt op 2 AAA batterijen (niet inbegrepen). Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Dickie Toys-RC Chevy Camaro 2016-op afstand bestuurde racecar, 10 km/u, 1:16, 29 cm, RC-auto met afstandsbediening, voor kinderen van 6 jaar en ouder

Dickie Toys - RC Chevy Camaro 2016 - Een sportieve klassieker met een futuristisch ontwerp
Wie wint de race? Geen uitdaging is te groot voor dit op afstand bestuurbare voertuig. Dankzij de ingebouwde Turbo-functie kan de speelgoedauto zijn concurrenten in een mum van tijd inhalen.

Met afstandsbediening
De 2-kanaals afstandsbediening geeft uw kleintje volledige controle over het voertuig. Het voertuig heeft ook een slimme USB-oplaadfunctie: plaats eenvoudig de ingebouwde kabel in een USB-stroomadapter of andere USB-stroombron om de batterij op te laden. De batterijen op afstand zijn bij het voertuig inbegrepen, zodat u meteen kunt gaan rijden! De ingebouwde 3,2 V, 500 mAh lithium oplaadbare batterij kan in 90 minuten worden opgeladen. Een volledige lading voedt het voertuig voor maximaal 20 minuten turbo-geladen avonturen.

Voor kinderen van 6 jaar en ouder
Het voertuig van 29 cm kan buitenshuis worden gebruikt op asfalt of binnenshuis in uw eigen huis. Het is de perfecte introductie in de wereld van RC -voertuigen - dankzij de intuïtieve afstandsbediening zal uw kleintje de bedieningselementen in een mum van tijd beheersen.

Het perfecte speelgoed voor jonge voertuigfans
Met deze speelgoedwagen kan uw kleintje zich onderdompelen in de wereld van een breakdown -monteur. Voordat de auto op de vrachtwagen kan worden geladen, moet de vrachtwagen dichtbij genoeg komen om ervoor te zorgen dat de kraanarm het voertuig kan bereiken. De ondersteuningskolommen moeten ook worden gevouwen om ervoor te zorgen dat de vrachtwagen stabiel blijft. Als de auto nog kan bewegen, kan de uitklapbare helling worden gebruikt.

Indrukwekkende voertuigen en interessante geluiden: bouwplaatsen zijn vaak heel spannend voor kinderen. Zo dicht bij de actie als met de Dickie Toys constructiekraan kom je bijna nooit! Met deze kraan van meer dan een meter hoog kun je zien hoe zo’n kraan werkt.

De open cabine wordt bestuurd met de afstandsbediening, die aan de kraan verbonden is met een kabel. De arm kan naar links en naar rechts bewegen en met de lier kun je lasten ophijsen of laten zakken. In de kraan zit een open cabine, waarin je een figuur kunt zetten van maximaal 7,5 cm (niet inbegrepen). Met de accessoires beslis jij als bouwmeester welke zware last als volgende verplaatst wordt. Zo zal je urenlang plezier beleven met het bouwen van je eigen stad, want niets is spannender dan de grote wereld in je eigen kamer!•Afstandsbediening aan kabel.

  •  
  • Hoogte 120 cm.
  • Open cabine die 350º draaibaar is.
  • Verschillende accessoires zoals een laadplatform en een grijper.

 Recycling is leuk! Deze truck van 26 cm wordt geleverd met twee recyclingbakken voor glas en papier, en is het perfecte speelgoed om je kleintje te introduceren in het concept van recycling. Het beschikt ook over een bewegende kraanarm en uitklapbare druppels voor eenvoudig laden en lossen.
- Mercedes Truck - De vrachtwagen is gemodelleerd op een origineel Mercedes -voertuig. Het beschikt ook over een ingebouwde wrijvingsmotor die het voertuig verschillende meters voortstuwt wanneer het wordt geduwd.
- Licht- en geluidseffecten - Het voertuig heeft realistische geluidseffecten en een oranje waarschuwingslampje, dat kan worden geactiveerd door op een knop te drukken. (Inclusief 2x AAA -batterijen.)
- Voor kinderen van 3 jaar en ouder - wordt het voertuig geleverd met twee recyclingbakken, die kunnen worden gevuld met speelgoedstenen of andere items die klaar zijn voor het lossen in het recyclingcentrum.

Deze kiepwagen heeft oogjes voorop dus hij ziet er lekker vrolijk uit. Ga lekker met de kiepwagen rijden en laad de bak vol met bijvoorbeeld zand. Breng het naar een ander plekje en kiep de bak leeg!

Happy truck kiepwagen 26 cm is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar

Prijs- modelwijzigingen voorbehouden, alsmede drukfouten.