DINO'S:

ROBO ALIVE DINO ACTION RAPTOR SERIES 1

Robo Alive Dino Action Raptor Series 1. Speelgoed dinosaurus die zich gedraagt als een echte Velociraptor. De dino kan geluid maken en zelf bewegen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

€ 14.99

 

 

 

ROBO ALIVE DINO ACTION T-REX SERIES 1

Robo Alive Dino Action T-Rex Series 1. Speelgoed dinosaurus die zich gedraagt als een echte T-Rex. De dino kan geluid maken en zelf bewegen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

€ 14.99

 

 

 

Dino World Aqua Magic Book

Dino tekenmagie: in dit boek van Dino World met 5 vaste pagina's van karton kun je met de waterstift (steeds weer navulbaar) coole afbeeldingen uit de dinotijd tevoorschijn toveren. Als het droog is, verdwijnen de afbeeldingen weer. Voor gigantisch kleurplezier - elke keer weer!

€ 7.95

 

 

 

Create your DINO ZOO

Welkom in de Dino Zoo! Hier kun je veel lol beleven met heel veel stickers met deze dieren uit de oudheid. Op 24 pagina's is er zeker een perfect plekje voor de 191 stickers. Om te ontdekken, te plakken en steeds weer te bekijken.

€ 4.95

 

 

 

DINO GROEI EI 6 CM

Dino Groei Ei 6 Cm. Functie: Deze eieren bevatten allemaal een baby-dino die uit het ei geboren kan worden. Er zijn zes verschillende dino's, dus altijd een verrassing. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

€ 2.99

 

 

 

Dino World magic dubbele stiften 10 stuks

Met Dino World kun je nu magisch kleuren. Zeker met deze dubbel viltstiften en 1 magische stift om over de kleuren te gaan. Door de magische inkt heb je hierdoor geen 9 kleuren maar ineens 18! De dubbele stiften hebben aan de ene kant een penseelpunt (0,5-2 mm) en aan de andere kant een dunne punt (0,5 mm). In coole dinolook en verpakt in een transparant tasje.

€ 7.95

 

 

 

Dino World waterverf boek

Megacool en megamagisch: dat is het Dino World watercolour boek! Als je de bijbehorende kwast nat maakt en hiermee over de 15 fantastische oertijdgeweldige afbeeldingen gaat, dan verschijnen er alsof het magie is mooie kleuren. Makkelijk kleurplezier met een groot effect!

€ 4.95

 

 

 

Dino World vingerpop

Wiebelig dino-plezier: deze wilde vingerpoppen zijn gemaakt van zacht plastic en je kunt ze door te bewegen heel goed laten trappelen. Verkrijgbaar in oranje, rood, groen en blauw.

€ 1.95

 

 

 

SMASHERS MINI DINO EGG SERIES 5

Smashers Mini Dino Egg Series 5. Verrassingsei met meer dan 10 leuke verrassingen om te ontdekken! Breek het ei om de dinosaurus te bevrijden. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Verschillende uitvoeringen

€ 14.99

 

 

 

 

ZURU ROBO ALIVE RAPTOR DINOSAURUS 

Kinderen kunnen zelf avonturen bedenken met de Robo Alive Raptor. Deze robot heeft realistische kenmerken en bewegingen, zoals bijtactie en rennen, en is makkelijk te gebruiken. In rood of groen. Werkt op 2 AA/R6 batterijen (niet inbegrepen). Robo Alive Raptor is geschikt vanaf 3 jaar

€ 19.99

 

 

 

 

ZURU ROBO ALIVE DINOSAURUS T-REX SERIE 2 

De Robo Alive T-Rex loopt en klinkt als een echte dino. Naast de T-rex zit er ook een verrassingsei met glow in the dark dinosaurusslijm in de verpakking. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder. De Robo Alive T-Rex heeft 2 uitvoeringen. Werkt op 2 AAA-batterijen, deze zijn niet inbegrepen.

€ 21.99

 

 

 

 

Dino World vliegende dino

Rondvliegende dino's! Hiervoor de dinosaurus gewoon over je vinger spannen, trekken en loslaten. En daarna vliegt hij weg en blijft even op gladde oppervlaktes plakken. Van zacht kunststof, verkrijgbaar in 3 verschillende vormen en elk in 4 kleuren.

€ 2.50

 

 

 

Dino Groei Ei 6 Cm.

Een kunststof dinosaurus ei. Door het ei nat te maken groeit de dinosaurus in het ei, en komt deze na verloop van tijd vanzelf uit. Zo kun je zelf zien hoe een dino uit zijn ei komt! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

€ 2.99

 

 

 

Dino World handpop

Hoezo uitgestorven? De Tyrannosaurus Rex handpakken zien er heel realistisch uit en lijken door het zachte, beweegbare materiaal griezelig levendig. In elk van de vier kleuren zien de dino handpoppen er megacool uit en wachten erop om in de handen van echte dino fans te komen. Want dan geldt: pas op, dino's op jacht!

€ 5.95

 

 

 

Dino World broodtrommel

Deze Dinosaur broodtrommel heeft drie aparte compartimenten (1 groot compartiment, 2 kleine compartimenten) voor verschillende snacks. Met praktische kliksluitingen! Kan vanwege bedrukking niet in de magnetron of vaatwasser worden gebruik

€ 7.95

 

 

 

Dino World stip naar stip kleurboek MINI DINO

Geweldig voor de allerkleinste fans van dino's: dit punt-naar-punt kleurboek van Dino World. Op 48 pagina's vind je mooie, makkelijke kleurplaten waarin je kleine dingen zelf in kunt tekenen. Voor kinderen vanaf 2 jaar.

€ 3.95

 

 

 

JURASSIC WORLD MINIS

€4.99

 

Dino World stickerboek met puffy stickers

€6.95

 

Dino World zaklamp met plaatjes

€ 5.95

 

 

 

 

PENNEN ETUI CRAZY DINO 22CM

€ 3.49

 

 

 

 

Dino World tandenblikje

€ 1.95