EXIT TOYS SKELTERS:

EXIT Rocker Fire triker

Het gepatenteerde stuurmechanisme zorgt ervoor dat je soepel kunt sturen. Ook helpt het stuur je om eenvoudig en nagenoeg zonder kracht uit de stoel te komen. De ergonomisch gevormde ligstoel zorgt voor zitcomfort en veiligheid tijdens het rijden. Met de EXIT Rocker Fire trikers van EXIT Toys kun je bochten scherp aansnijden en razendsnel rondracen!

Minimumleeftijd: 6 jaar

Maximale belastbaarheid: 70 kg

Minimale lengte bestuurder: 120 cm

€ 369.00

 

 

 

EXIT Pro 100 triker - rood of zwart

Het gepatenteerde stuurmechanisme zorgt ervoor dat je soepel kunt sturen. Ook helpt het stuur je om eenvoudig en nagenoeg zonder kracht uit de stoel te komen. De ergonomisch gevormde ligstoel zorgt voor zitcomfort en veiligheid tijdens het rijden. Met de EXIT Pro 100 trikers van EXIT Toys kun je bochten scherp aansnijden en razendsnel rondracen!

Minimumleeftijd: 6 jaar

Maximale belastbaarheid: 100 kg

Minimale lengte bestuurder: 140 cm

€ 399.00  op bestelling

 

 

 

EXIT Pro 50 triker - rood of zwart

Het gepatenteerde stuurmechanisme zorgt ervoor dat je soepel kunt sturen. Ook helpt het stuur je om eenvoudig en nagenoeg zonder kracht uit de stoel te komen. De ergonomisch gevormde ligstoel zorgt voor zitcomfort en veiligheid tijdens het rijden. Met de EXIT Pro 50 trikers van EXIT Toys kun je bochten scherp aansnijden en razendsnel rondracen!

Minimumleeftijd: 6 jaar

Maximale belastbaarheid: 70 kg

Minimale lengte bestuurder: 120 cm

€ 379.00 op bestelling

 

 

 

Om u zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn, kunt u uw klachten m.b.t. EXIT producten rechtstreeks bij EXIT Toys melden via www.exittoys.com/welcome