FIDGET / RAGE:

Huggy Wuggy 40 cm bekend van Tik-Tok 

Bent u of uw kind fan van het spel Poppy Playtime? Dan zult u deze Huggy Wuggy knuffel helemaal geweldig vinden. De knuffel is gemaakt van pluche en voelt heerlijk zacht aan. De armen en benen van de knuffel zijn heel soepel en beweeglijk. Ook kunt u de handen van de knuffel aan elkaar verbinden door middel van klitteband. Knuffel, speel, en zing de liedjes nu samen met je eigen Huggy Wuggy.

€ 6.00 per stuk

 

 

 

 

 

 

Panini booster Super Mario

Super Mario Trading Card Starter Pack is voor de échte Super Mario fans!
Verzamel alle ruilkaarten uit de wereld van Super Mario, en ontdek personages als Mario, Prinses Peach, Donkey Kong en de gemene Bowser en Wario!

Per pakje zitten 8 willekeurige kaarten
Verzamel kaarten van Mario en al zijn vrienden en vijanden in deze gloednieuwe Trading Card Collection van Panini! Van Mooie artworks van je favoriete Super mario karakters, tot allerlei verschillende Power-ups en objecten uit de serie, verzamel het allemaal!

€ 2.99

 

 

 

WABOBA MOON BALL

Extreem krachtige stuiterbal! De Waboba Moonball stuitert mega hoog, dankzij de luchtkussentjes in de bal. En als hij op de grond stuitert, hoor je een 'pop'-geluid. Door de felle kleur makkelijk weer terug te vinden als je 'm ver weg laat stuiteren, tot wel 30 meter hoog! Diameter 6,3 cm. Wordt in de kleuren paars, blauw, groen en geel geleverd in display van 20 stuks. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

€ 4.99

 

 

 

Wahu Phlatball Junior.

Je gooit een schijf, maar vangt een bal. Want deze unieke vliegende schijf is in staat om zich tot een heuse bal te transformeren! In verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar. Deze mini-versie is speciaal geschikt voor jongere kinderen. Diameter in platte toestand: 15 cm. Wordt geleverd in touchbox. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

€ 10.99

 

 

NIEUWSTE RAGE 2022

FIDGET SLUG RAINBOW 

18.5 cm in regenboogkleuren € 6.50

14 cm € 4.50 onderweg!!

 

 

Baby Yoda omkeer knuffel

€ 5.99

Baby Yoda sleutelhanger

€ 7.49

snapper rainbow

€ 2.99

Pop-it armband

€ 1.49

vinger stress poppetje

€ 1.49

 SPIDER SLIJM GROTE POT 800GR.

 € 4.99

 

KNIKKERPOT KLEIN 17CM MET KNIKKERS

€ 1.99

KNIKKERS  BONKEN IN NET

€ 3.49

Knikkerbaan in doos 113 delig

€ 11.99

Knikkerbaan in doos 45 delig

€ 6.99

Memory en Follow me spel met licht en geluid 2in1

 € 4.99