HAMA STRIJKKRALEN:

HAMA STRIJKKRALEN BLISTER PACK PANDA + HART 350 STUKS

Met deze set maak je een panda en een hartje van strijkkralen! Kijk naar het voorbeeld op de verpakking of verzin zelf een ontwerp, leg de strijkkralen op het legbordje en laat ze strijken door een volwassene. Zodra het figuurtje afgekoeld is, kan je hem van het legbordje halen en ermee spelen of hem ophangen.   Inhoud: 350 strijkkralen Klein hartvormig legbordje Strijkpapier Instructies   Strijkkralen Blister 350 Delig Panda + Hart is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.  

€ 2.99

 

 

HAMA STRIJKKRALEN BLISTER PACK VIS + KIKKER 350 STUKS

Met deze set maak je een vis en een kikker van strijkkralen! Kijk naar het voorbeeld op de verpakking of verzin zelf een ontwerp, leg de strijkkralen op het legbordje en laat ze strijken door een volwassene. Zodra het figuurtje afgekoeld is, kan je hem van het legbordje halen en ermee spelen of hem ophangen.   Inhoud: 350 strijkkralen Legbordje in de vorm van een kikker Strijkpapier Instructies   Strijkkralen Blister 350 Delig Vis +Kikker is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

€ 2.99

 

 

 

HAMA STRIJKKRALEN GRONDPLAAT

In vele design's aanwezig in de winkel, hier enkele voorbeelden

€ 1.99

 

 

 

HAMA STRIJKKRALEN BLISTER PACK VLINDER + BLOEM 350 STUKS

Met deze set maak je een vlinder en een bloem van strijkkralen! Kijk naar het voorbeeld op de verpakking of verzin zelf een ontwerp, leg de strijkkralen op het legbordje en laat ze strijken door een volwassene. Zodra het figuurtje afgekoeld is, kan je hem van het legbordje halen en ermee spelen of hem ophangen.   Inhoud: 350 strijkkralen Legbordje in de vorm van een bloem Strijkpapier Instructies   Strijkkralen Blister 350 Delig Vlinder + Bloem is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

€ 2.99

 

 

 

Hama 4183 Wild Animals Blister 450st

€ 2.49

Hama 4181 Princess Blister 450st

€ 2.49

Hama Strijkkralenset - Vliegveld, 2000st.

 € 8.49