• GRATIS VERZENDEN BOVEN € 75.00,
  • GRATIS AFHALEN IN DE WINKEL.

HAPE BABY EN PEUTER SPEELGOED

De piano geeft de mogelijkheid aan jouw mini om zijn of haar eigen muziek te maken of mee te spelen met de klassieke muziekkaarten. Hoe mooi deze prachtige klassieke melodieën ook zijn, soms mag het ook wat zachter. Dat kan met de volumeknop, zo zacht rustgevend op de achtergrond.

  • Werkt als een piano maar dan zonder toetsen, magisch!
  • Inclusief 3 kaarten met 6 bekende melodieën;
  • Stimuleert jonge muzikanten om hun eigen liedjes te maken;
  • Stimuleert jonge muzikanten om bekende melodieën na te spelen door het volgen van de kleuren op de kaart.

Kinderen ontdekken hun muzikale talent, alleen of met familie en vrienden. Druk op de connect-knop en speel met je eigen band! Coole riffs worden gespeeld door de tremolo-balk ("whammy bar") te verplaatsen.

 

Simulatie van tokkel- en slaggeluiden via gedrukte snaren. 3 spelmodi: Compose, Creative Play en Free Play - voor solo's of teamwork. Automatische melodiebediening: elke toetsaanslag speelt de juiste melodie/akkoord. Verander akkoorden door op dierensymbolen te drukken.

Instappen! Met een magnetische toverstaf leid je de knikkers door dit doolhof. Het leuke is dat er geen goed of fout is in dit doolhof. Het is compact en handig mee te nemen voor onderweg.

  • Olifantenbasketbalset voor in bad
  • Hecht op tegels, keramiek en andere gladde oppervlakken met een zuignap
  • Bind na het spelen het net vast en vouw de mand omhoog of omlaag tegen de muur om hem gemakkelijk op te bergen
  • Bewaar de vier ballen en ander klein badspeelgoed in het net om te drogen
  • Voor 18M+

Deze prachtige sensorische cadeauset groeit met je kleintjes mee en helpt hun ontwikkeling bij elke stap. Met rammelaars en taaie bijtkralen voor baby's, een rammelaar die blijft zitten voor als ze groot genoeg zijn voor op tafel, en rollende rupspuppy en rammelaars voor als ze opgroeien tot peuters!

Maak in bad gaan nog leuker met deze geweldig speedboot! Trek aan het beertje in de band en de boot zal door het water varen.

Help Pepe de weg te vinden langs het pad! Beweeg de kleurrijke balletjes tot ze allemaal bij elkaar zijn verzameld. Ideaal speelgoed voor onderweg.

Deze vrolijke walvis houdt gewoon van bellen blazen! Vul zijn tuit met bellenblaas of vloeibare zeep en laat hem in het bad zakken. Zorgt voor een superleuke badtijd!

Laat je raceauto de baan afroetsen en vliegensvlug naar beneden rijden. Urenlang speelplezier gegarandeerd!

Inhoud:
1 Autobaan
4 Auto's

Stimuleer de zintuigen van je baby en de ontwikkeling van zijn hersenen met deze kleurrijke rammelaar die geschikt is om aan wiegjes, kinderwagens en wiegjes te hangen. Baby zal genieten van het gezelschap van de vrolijke hommel en de aangename jingles van de bloemenrammelaar en de ring.

De slak is van hout en het slakkenhuis is van textiel met aan een zijde een spiegel. Met de lus aan de bovenkant kan deze favoriet altijd dichtbij je zijn.

Uitverkocht

Hape Baby activity met zuignap

€ 7,99
Uitverkocht
Uitverkocht

Hape Baby activity met zuignap

€ 7,99

Een vrolijk speeltje die bevestigd kan worden op elke gladde ondergrond door middel van een zuignap. Er zitten verschillende speelmogelijkheden op zoals een bijtring, kralendoolhof en het draaiende lichaam!

Prijs is per stuk

Deze schattige konijnenstapelaar is de perfecte manier om een regenachtige dag door te brengen! De stapelaar heeft drie verschillende ringen om te stapelen. Eén heeft zelfs een snaarstaart die een schattig klikgeluid maakt als je hem eruit trekt!

HAPE Baby Drum

€ 23,99

HAPE Baby Drum

€ 23,99

Met deze rollende baby trommel kan jouw kindje de wonderen van muziek en het plezier van ritme ervaren vanaf een erg jonge leeftijd. Wanneer de trommel wordt neergelegd en gerold laat deze een leuke drummelodie horen en begint er automatisch een schitterende lichtshow. Wanneer de trommel wordt rechtgezet kan er op de babytrommel worden geslagen zoals op een gewone trommel.

Het Double Rainbow Stapelspel E0406 van Hape heeft twee vormen en negen kleuren, waardoor je kleintje de kans krijgt om eindeloos te variëren tijdens het stapelen en sorteren, wat de hand-oogcoördinatie en het ruimtelijk inzicht stimuleert. Ze kunnen ook een kleurenpatroon maken met slechts één vorm. Het speelgoed heeft een kindveilige afwerking en zowel de kleur als het materiaal zijn geschikt voor de leeftijd. Het is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

Een echte kok heeft natuurlijk ook de juiste accessoires nodig!

Met deze set tover je je kleintje om in een mini-kok of bakker. Vanaf nu kan je chefje de gekste creaties fabriceren zonder zich van top tot teen vuil te maken. Met een schort, muts en ovenwant kan hij/zij zich helemaal laten gaan.

Met de Hape Baby Einstein Magic Touch Mini Piano kan je kind het wonder van muziek ervaren! Magic Touch-technologie wordt gebruikt in deze kleine piano. Het geluid van een enkele tik van de baby zal hen verbazen! Het kleine speelgoedinstrument heeft twee spelmodi: de baby kan zijn eigen liedjes maken of een reeks klassieke melodieën starten. Elke tik en aanraking zal een symfonie beginnen, die de auditieve zintuigen van uw kind zal helpen activeren. Dit kleine maar krachtige speelgoed stimuleert de ontwikkeling van fijne motoriek terwijl de baby de kleurrijke sleutels en kralen draait.