• GRATIS VERZENDEN BOVEN € 50,00
  • GRATIS AFHALEN IN DE WINKEL.

L.O.L.  /  RAINBOW HIGH

BIJ AANBIEDINGEN STAAN NOG MEER LOL / RAINBOW HIGH ARTIKELEN

 

Elke set bevat 2 bollen die je kunt losmaken om 2 unieke poppen te onthullen die van kleur veranderen als je ze in water dompelt. Je kunt je poppen zelfs in de meegeleverde bol onderdompelen! Deze superpopulaire en opnieuw uitgebrachte poppenparen zijn inclusief 10 verrassingen en een speciale waterverrassing als je je pop te eten geeft. Verzamel alle 12 gloednieuwe 2-in-1 LOL Surprise Me & My Lil Sis + Lil Pet Color Change™-paren en voltooi de set!

Maak kennis met de LOL Surprise Glitter Color Change™ Lil Sis-verzameling! De populaire van kleur veranderende poppen zijn terug met een sprankelende update en een unieke nieuwe verrassende kleurverandering. Elk opnieuw uitgebracht bij fans favoriet personage wordt geleverd met 5 verrassingen om uit te pakken, inclusief opvallende accessoires, een geheim bericht en haar met glitters voor een duizelingwekkende look. Start je avontuur met kleurverandering door de pop te dompelen in koud of warm water, om de unieke verrassing van elk personage te ontdekken

Je favoriete personages uit serie 1 en 2 van LOL Surprise zijn terug om 7.07 te vieren, de verjaardag van LOL Surprise!

Maak kennis met de LOL Surprise 707-poppen in een gloednieuwe, planeetvriendelijke verpakking met een papieren bal! De B.B.’s zijn moedig en hebben een fantastische stijl. Ze zijn klaar om hun meest fenomenale looks ooit te showen.

Verschillende varianten, het is een verrassing welke je ontvangt

Elke Mini is het evenbeeld van de modepop van 25 cm en inclusief kenmerkend accessoire om hun adembenemende looks af te maken. Vind jij de elektrische Pop B.B. of de adembenemende Honeylicious?

Deze muzikale diva's hebben nu allemaal een verrassende kleurverandering! Dompel de Mini in water en ontdek de alternatieve look van elke pop. Je kunt de bal openen en een voor elk personage unieke speelset onthullen, met meerdere kamers waar ze met hun BFF's kunnen chillen.

 

Ontdek de tweede serie van de L.O.L. Surprise Hair Hair Hair™ -poppen! Pak je LOL Surprise-verzamelpop met ECHT haar uit. Ze heeft 9 unieke stylingaccessoires, zoals een scrunchie, een haarborstel, haarclips, elastiek met bolletjes en een krulspeld! Deze nieuwe B.B.'s hebben spectaculair haar om te borstelen, stylen en accessoires in te doen. Creëer schitterende en unieke kapsels die bij de fantastische mode van je pop passen. Stop je B.B. in bad om een verrassende kleurverandering te onthullen! Verzamel alle 8 Hair Hair Hair™-poppen en speel met de hele crew! Pak 10 fantastische verrassingen uit om te mixen en matchen terwijl je met deze schattige personages speelt en hun haar stylet! De verrassingen zijn: (1) LOL Surprise Hair Hair Hair™-pop; (2) outfit; (3) schoenen; (4) accessoire; (5) flesje; (6) haarborstel; (7) haaraccessoire; (8) scrunchie; (9) elastiekjes; (10) krulspeld. Deze LOL Surprise-verzamelpoppen met stijlvol haar, superleuke outfits om aan te trekken en veel accessoires met allerlei details zijn het perfecte speelgoed of de perfecte speelset voor meisjes en jongens van 4 tot 7 jaar en ouder om fantasierijk te spelen!

Wordt assorti geleverd, kleur/uitvoering is niet vooraf te bepalen tijdens het bestellen.

Ik zit ertussenin, maar ben klaar om de leiding te nemen! Ik plan de dag en regel de snacks. Samen geven we een babysit-feestje! Ontdek de gloednieuwe L.O.L. Surprise Tweens Babysitting Party! Deze Tweens zijn klaar om de leiding te nemen, dus bereid je voor op een avontuur zoals je nog nooit hebt beleefd. Rae Sands organiseert het ultieme strandfeestje voor haar jongere zusje SPF Q.T. Ze heeft een checklist opgesteld voor de perfecte dag. En wat staat er bovenaan? Zonnebrandmiddel en zonnige vibes! Pak 20 verrassingen uit, inclusief een Tween-modepop en een L.O.L.-verzamelpop. Rae Sands heeft een heel mooi gezichtje, prachtig haar en beweegbare ledematen voor heel veel houdingen. Bovendien heeft Rae meerdere make-over verrassingen met kleurverandering! Doop de handdoek in koud water en veeg over haar gezicht om te kijken wat er wordt onthuld of dompel haar haar onder in water en kijk hoe het van kleur verandert! Elke doos bevat een Tween-modepop, een L.O.L.-verzamelpop, diverse coole outfits, accessoires, een haarborstel en een poppenstandaard. Ontdek beide Babysitting Party-collecties: het slaapfeestje en het strandfeestje, voor het ultieme L.O.L. Surprise-avontuur.

Prijs- modelwijzigingen voorbehouden, alsmede drukfouten.