LEGO City Aangepaste racewagens- 60396

€ 28,99

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Productinformatie "LEGO City Aangepaste racewagens- 60396"
Dit is een coole speelset voor autofans vanaf 6 jaar. De LEGO City Aangepaste racewagens (60396) set bevat 2 auto's en upgrades, waaronder raketboosters en propellers, net zoals in de LEGO 2K Drive game met sportwagens. Er zijn ook verwisselbare voor- en achtermodules voor snelle combinaties. Kinderen kunnen genieten van echte 2K Drive actie, hun eigen spannende races naspelen en verhalen bedenken met de 2 minifiguren van coureurs en de speelgoed auto voertuigen.

Deze LEGO race set bevat eenvoudig te volgen gedrukte bouwinstructies en instructies in de LEGO Builder app. Hier kunnen kinderen tijdens het bouwen inzoomen, modellen draaien en ze vanuit alle hoeken bekijken. In de app kunnen ze ook hun bouwvoortgang bijhouden en virtuele speelsets ontdekken en opslaan.

LEGO City speelsets nemen kinderen mee naar een wereld vol actie. Ze bedenken zelf verhalen met de gedetailleerde gebouwen, coole voertuigen en inspirerende personages die eindeloze rollenspellen stimuleren. Deze LEGO Race game met speelgoed auto's is een geweldig cadeau voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar.

Afmetingen: de raceauto is ca. 5 cm hoog, 15 cm lang en 5 cm breed. De terreinwagen is ca. 5 cm hoog, 14 cm lang en 6 cm breed.

Bevat 359 onderdelen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.