LEGO City IJswinkel Bouwset met Fiets - 60363

€ 32,99

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Productinformatie "LEGO City IJswinkel Bouwset met Fiets - 60363"
Laat kinderen van 6 jaar en ouder zomerse verhalen naspelen met deze leuke LEGO City IJswinkel (60363). Fans van ijssalons, speelgoed winkels en feestjes zullen dol zijn op deze ijsjes speelgoed set, compleet met een toonbank, een blender, een koelkast en een zitgedeelte buiten. Er is ook een bakfiets en 3 mini figuren, waaronder een verkoper in een leuk ijsbeerpak.

Dit speelgoed voor kinderen vanaf 6 jaar is inclusief eenvoudig te volgen bouwinstructies met afbeeldingen en stapsgewijze instructies in de LEGO Builder app. Met deze intuïtieve bouwgids kunnen kinderen hun model tijdens het bouwen in 3D bekijken. In de app kunnen ze ook hun bouwvoortgang bijhouden en virtuele speelsets ontdekken en opslaan.

LEGO City speelgoed sets bieden eindeloze speelmogelijkheden met gedetailleerde gebouwen, realistische voertuigen en inspirerende personages voor fantasierijke rollenspellen die het dagelijks leven op een speelse en spannende manier weerspiegelen. De sets zijn leuk om met elkaar te combineren, maar zorgen ook apart voor veel speelplezier. Een bijzonder verjaardagscadeau voor meisjes en jongens.

Afmetingen: de LEGO City IJswinkel is ca. 17 cm hoog, 16 cm breed en 12 cm diep.

Bevat 296 onderdelen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.