NERF / WATER / GELUID PISTOLEN :

ZURU X-SHOT SKINS MENACE MET 8 DARTS

X-Shot Skins brengt de in-game ervaring van het skinnen van je blaster naar de echte wereld, kies je Skin en ga de strijd aan. De X-Shot Skins Menace is de perfecte kleine blaster om je collectie compleet te maken. Hij heeft genoeg kracht om doelen op 27 meter afstand aan te vallen! 

€ 7.99

 

 

 

Tack Pro Dart Refill 20 darts

€ 2.99

 

 

 

NERF Elite 2.0 Commander RD 6 - Blaster

De blaster heeft een draaiende trommel voor 6 darts zodat je opeenvolgend meerdere darts kunt afvuren zonder te herladen. Je kunt 1 dart tegelijk afvuren of 6 darts snel na elkaar met de spervuuractie. Loopverlenger en schoudersteun niet inbegrepen. De set bevat 12 officiële NERF-darts, voldoende om de trommel te laden en 6 darts als reserve bij te houden. Schiet darts tot 27 meter ver.

€ 19.99

 

 

 

NERF ELITE 2.0 TRIO TD 3

Met deze Nerf Elite 2.0 Trio SD-3 blaster kun je 3 darts opeenvolgend afvuren en verschillende Nerf-accessoires toevoegen op de tactische rail. De blaster heeft 3 verticaal gestapelde lopen en in elke loop kun je 1 dart laden. Trek de hendel naar beneden om de blaster door te laden. Kies je doelwit en haal de trekker over om een dart af te vuren. De set bevat 6 officiële Nerf-darts, 3 om te laden in de blaster en 3 als reserve. Schiet darts tot 27 meter ver. Extra accessoires en oogbescherming niet inbegrepen. Werkt zonder batterijen. Wordt geleverd in touchbox. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

€ 10.99

 

 

 

NERF ULTRA PIJLTJES (20 ST.)

Vul je voorraad aan met dit navulpak van 20 Nerf Ultra-darts voor Nerf Ultra-blasters! Nerf Ultra-darts zijn de verst vliegende darts ooit, tot wel 36 meter ver! Deze grensverleggende darts hebben een innovatieve vliegpunt, Aerofin-technologie en zijn gemaakt van Nerf Ultra-schuim. Nerf Ultra-darts werken alleen met Nerf Ultra-blasters. Ervaar de top met Nerf Ultra-blasters en -darts, door het geavanceerde ontwerp en de uitmuntende prestaties leggen ze extreme afstanden af, met een hoge snelheid en precisie. Til je spel naar een hoger niveau met Nerf Ultra-blasters en -darts! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

€ 10.99

 

 

 

 

Nerf Elite 2.0 Flipshots Flip-8

€ 29.99

 

 

 

 

 

NERF ELITE 2.0 DARTS (20 ST)

€ 6.49

 

 

 

 

NERF Ultra Select - Blaster

€ 79.99

 

Tack Pro® Storm Clip III met 14 darts

 € 21,99

 

Blast Patrol.

Bouw een schietterrein in je eigen tuin! Met de opblaasbare muren, kratten en vaten van Blast Patrol kan je je tuin transformeren in een schietterrein

€ 19.99