• GRATIS VERZENDEN BOVEN € 100,00
  • GRATIS AFHALEN IN DE WINKEL.
  • Betalen vooraf met Ideal.
  • Achteraf betalen met Klarna

NERF / WATER / GELUID PISTOLEN :

BIJ AANBIEDINGEN STAAT NOG MEER NERF

Verlies nooit meer actie met dit handige navulpakket met 36 darts! X-Shot-darts zijn compatibel met de meeste toonaangevende merken en bieden de beste waarde met zijn verbazingwekkende lichte schuimtechnologie! Oftewel: extra veel speelplezier met de darts van ZURU! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar oud.

X-Shot Skins brengt de in-game ervaring van het skinnen van je blaster naar de echte wereld, kies je Skin en ga de strijd aan. De X-Shot Skins Menace is de perfecte kleine blaster om je collectie compleet te maken. Hij heeft genoeg kracht om doelen op 27 meter afstand aan te vallen! Gemakkelijk te herladen, het komt met bodem dart opslag zodat u snel kunt herladen en terug in de actie. Deze kleine Menace blaster is het perfecte verborgen wapen om je vijanden mee te verrassen. De X-Shot Skins dartpijlen bevatten de nieuwe air pocket technologie voor een sneller, verder en nauwkeuriger schot. De X-Shot Skins Menace blaster komt in 7 unieke skins om te selecteren en te verzamelen, om je ultieme wapenarsenaal op te bouwen. Kies anders, kies X-Shot Skins.

Let op: Dit artikelnummer bestaat uit een assortiment, het is een verrassing welke uitvoering je ontvangt!

Extra pijltjes voor je Tack Pro blaster zodat je kunt blijven schieten! Deze verpakking bevat 20 Tack Pro pijltjes. Deze pijltjes hebben een zachte rubber punt. De Tack Pro pijltjes werken ook in de meeste blasters van andere merken, maar niet in alle modellen. Tack Pro pijltjes zijn iets korter dan standaard pijltjes en werken daarom soms niet in elektrische blasters.

 

Ben je klaar voor een vriendschappelijk gevecht? Met Nerf Elite 2.0 Commander RD 6 blaster ben je er helemaal klaar voor. De blaster schiet darts tot 27 meter ver en heeft drie tactische rails en bevestigingspunten zodat je hem kunt aanpassen voor elk gevecht (exclusief accessoires). De blaster heeft een draaiende trommel voor zes darts zodat je opeenvolgend meerdere darts kunt afvuren zonder te herladen. Perfect! Je hebt de optie om één dart tegelijk af te vuren of zes darts snel na elkaar. De set bevat 12 officiële Nerf-darts.
Uitverkocht

NERF ELITE 2.0 TRIO TD 3

€ 10,99
Uitverkocht

NERF ELITE 2.0 TRIO TD 3

€ 10,99

Maak je klaar voor de strijd met deze NERF Elite 2.0 Trio TD 3 blaster.
Met deze NERF-blaster kun je drie darts opeenvolgend afvuren. De blaster heeft drie verticaal gestapelde lopen en in elke loop kun je een dart laden. Trek de hendel naar beneden om de blaster door te laden en schiet de darts tot wel 27 meter ver! Voeg NERF-accessoires toe op de tactische rail voor meer voordeel tijdens het gevecht. De set bevat zes officiële Nerf-darts. Extra accessoires en oogbescherming niet inbegrepen. Werkt zonder batterijen.

Uitverkocht

NERF ULTRA PIJLTJES (20 ST.)

€ 10,99
Uitverkocht

NERF ULTRA PIJLTJES (20 ST.)

€ 10,99

Vul je voorraad aan met dit navulpak van 20 NERF Ultra darts voor NERF Ultra blasters! Zo heb je altijd munitie bij de hand. De Ultra darts beschikken over een innovatieve flight tip, aerofin technologie en zijn ook nog eens lichtgewicht. Enkel Geschikt voor NERF Ultra blasters en NERF Ultra clips.

Uitverkocht

Nerf Elite 2.0 Flipshots Flip-8

€ 29,99
Uitverkocht

Nerf Elite 2.0 Flipshots Flip-8

€ 29,99
Gooi je in de strijd met de Nerf Elite 2.0 Flipshots Flip-8-blaster! De blaster heeft 8 lopen -- 4 die naar voren zijn gericht en 4 die naar achteren zijn gericht. Vuur darts af van de 4 naar voren gerichte lopen en keer de 4 naar achteren gerichte lopen naar voren om darts te blijven afvuren. Net wanneer je tegenstanders denken dat het met je gedaan is, kan je ze verrassen met 4 extra geladen lopen! De rug-aan-rug lopen zijn verbonden om ze snel en makkelijk om te draaien wanneer je het vizier naar achteren trekt. Het vizier bovenaan de blaster is tegelijk ook het omdraaimechanisme; trek het naar achteren om van loop te wisselen. Elke loop bevat 1 dart en de blaster kan 8 darts bevatten. Trek de hendel naar beneden om de blaster door te laden en haal de trekker over om 1 dart af te vuren. Inclusief 8 officiële Nerf Elite 2.0-schuimdarts. Het dragen van een bril is aanbevolen (niet inbegrepen). Handmatig aangedreven (geen batterijen nodig). Nerf en alle gerelateerde kenmerken zijn handelsmerken van Hasbro.
Vul je voorraad aan met dit navulpak van 20 Nerf Elite 2.0 darts voor Nerf Elite 2.0 blasters!  Zo heb je altijd munitie bij de hand. Geschikt voor alle Nerf Elite blasters. Nerf Elite darts vliegen tot wel 27 meter ver! Til je spel naar een hoger niveau met de Nerf Elite blasters en -darts!

Prijs- modelwijzigingen voorbehouden, alsmede drukfouten.