OUTDOOR DIVERSE:

Monster Cars zweefvliegtuig

Door de lucht zweven, dat wil toch iedereen. Deze vrolijke zweefvliegtuigjes van styrofoam kunnen dit heel makkelijk en zijn door de piloot eenvoudig in elkaar te zetten. Er zijn 6 setjes met elk 2 verschillende vliegtuigjes.

€ 1.50

 

 

 

Swing King schommelzitje hout

Het zitje is gemaakt van hardhout en zorgt voor heerlijk spelen in de tuin. De vier ankerpunten op de zitting zorgen voor een extra goede balans. De schommelzit kan een gewicht van maximaal 50 kg aan en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Daarnaast is dit schommelzitje van Swing King getest door het TÜV keurmerk zodat kinderen veilig kunnen spelen. 

€ 12.99

 

 

 

Swing King schommelzitje plastic

Het zitje is gemaakt van stevig kunststof en zorgt voor heerlijk spelen in de tuin. De vier ankerpunten op de zitting zorgen voor een extra goede balans. De schommelzit kan een gewicht van maximaal 50 kg aan en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Daarnaast is dit schommelzitje van Swing King getest door het TÜV keurmerk zodat kinderen veilig kunnen spelen. ( in appelgroen en donkerblauw )

€ 9.99

 

 

 

 

Zweefvliegtuig 

Materiaal: kunststof (schuim)
Kleur: 5 assorti (rood, blauw, groen, oranje, geel)
Leeftijd: 3+

€ 4.99

 

 

 

STALEN WIP

Wip schommel voor kinderen. Deze stevige wip voor kinderen bevat een rood/groene stang en zwarte handvaten van spoonsrubber voor een stevige houvast. De wip schommel heeft een lichtgewicht van ongeveer 3,5 kg.

 € 44.99

 

 

PLASTIC SCHOMMEL 3 IN 1 tot 60 kg

 € 24.99

 

Houten Peuterschommel tot 25 kg

 € 21.99

 

Tender Toys wip
 van € 24.99 voor € 12.50

 

 

Nest Schommel, Ø 100 cm tot 100 kg

 € 59.99

 

HOUTEN SCHOMMEL PLANK

€ 10.99