• GRATIS VERZENDEN BOVEN € 100,00
 • GRATIS AFHALEN IN DE WINKEL.
 • Betalen vooraf met Ideal.
 • Achteraf betalen met Klarna

PAW PATROL ( SPINMASTER ):

Paw Patrol The Movie Figuren - 6-Pack is een must-have voor PAW Patrol-fans, met ieders favoriete pups Chase, Marshall, Skye, Rubble, Rocky en Zuma.

Race naar de redding met de PAW Patrol Pup Squad Racers. Elke Pup Squad raceauto is 6.4 cm lang en 5.1 hoog, dus ze passen perfect in de palm van je hand of in je zak. Ze zijn de perfecte formaat speelgoedauto's voor kinderen om overal mee naartoe te nemen. Elke PAW Patrol pup is gekleed in hun authentieke PAW Patrol The Mighty Movie uniform, met hun oren naar achteren gevormd, zodat ze eruitzien alsof ze met volle snelheid racen, net zoals op het grote scherm.

Deze unieke set is de beste en snelste manier om in één keer alle PAW Patrol Rescue Racers te verzamelen. Zo krijg je Chase, Marshall, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en een unieke Liberty Rescue Racer auto die je nergens anders zult vinden.

 • Race naar de redding met Chase, met bijna 4 km/h in zijn PAW Patrol RC-auto. Met een 2,4 GHz frequentie controller kun je je authentieke PAW-raceauto besturen vanaf een afstand van maximaal 30 meter.
 • The Mighty Movie afstandsbedieningspolitieauto is ontworpen met authentieke details en styling, dus het ziet er precies zo uit als in de PAW Patrol-film.
 • De controller heeft een eenvoudig ontwerp met twee knoppen. Gebruik de linkerknop om de speelgoedauto naar voren te laten bewegen en de rechter knop om achteruit te gaan en te draaien.
 • Dit speelgoed vereist 6 AAA-batterijen (niet inbegrepen).
 • Inhoud: 1 RC-speelgoedauto en 1 afstandsbediening.

Werk samen met de nieuwste PAW Patrol-pup Liberty aan grotere, gewaagdere reddingsmissies met haar PAW Patrol De Film-voertuig. Liberty's gave stadsvoertuig heeft zilveren metallic verf, authentieke filmdetails en graphics, een projectielwerper en een raketboost die rechtstreeks uit de film komt. Liberty (verzamelfiguur inbegrepen) is klaar om de redder in nood te zijn in Avonturenstad in haar filmuniform. Klik Liberty vast achter het stuur als er problemen zijn en race naar de noodsituatie. Voor extra snelheid druk je op de knop achterop om de raketboost te activeren – als je Liberty's voertuig vooruit duwt, draait de vlam. Laad het grijphaakprojectiel voor in het voertuig en druk op de knop om het te lanceren. Liberty en haar voertuig brengen de actie en de spanning van het witte doek tot leven. Dit voertuig is een geweldig cadeau voor kinderen en mag niet ontbreken in je PAW Patrol-collectie van voertuigen en speelgoedfiguren – dit is de enige manier om Liberty en haar voertuig toe te voegen. Combineer voor nog meer filmactie Liberty's voertuig met de gloednieuwe PAW Patrol-toren. de Avonturenstad Hoofdkwartier (afzonderlijk verkocht). Wees de held van de dag met Liberty en haar PAW Patrol De Film-voertuig.

Beleef samen met Marshall spannende reddingsavonturen, rechtstreeks vanaf het grote scherm, in zijn PAW Patrol The Mighty Movie-reddingsvoertuig. Deze PAW Patrol-speelgoedtruck is 17 cm lang en meer dan 10 cm hoog. Hij heeft een superstrak ontwerp, een kantelbare reddingsladder en spannende geluidseffecten met gesynchroniseerde knipperende lichten, waardoor hij een fantastische aanvulling is op elke PAW Patrol-fancollectie (batterijen inbegrepen).

 • Marshall draagt zijn rode uniform, met doorzichtige delen en een coole helm.
 • Klik Marshall op de stoel van zijn reddingsbrandweerauto om de verlichting in meerdere delen van het voertuig te activeren.
 • Kijk hoe zijn pootjes oplichten om de reddingsacties nog spannender te maken en rol zijn reddingsvoertuig van de ene missie naar de andere.

Beleef samen met Rubble spannende reddingsavonturen, rechtstreeks vanaf het grote scherm, in zijn PAW Patrol The Mighty Movie-reddingsvoertuig. Deze PAW Patrol-speelgoedtruck is meer dan 17 cm lang en 10 cm hoog. Hij heeft een superstrak ontwerp, een beweegbare wals aan de voorkant en een sloopkogel, en spannende geluidseffecten met gesynchroniseerde knipperende lichten, waardoor hij een fantastische aanvulling is op elke PAW Patrol-fancollectie (batterijen inbegrepen).

Rubble draagt zijn gele PAW Patrol The Mighty Movie-uniform, met doorzichtige delen en een coole helm. Klik Rubble op de stoel van zijn reddingstruck om de verlichting in meerdere delen van het voertuig te activeren. Kijk hoe zijn pootjes oplichten om de reddingsacties nog spannender te maken en rol zijn reddingsvoertuig van de ene missie naar de andere.

Beleef samen met Zuma spannende reddingsavonturen, rechtstreeks vanaf het grote scherm, in zijn PAW Patrol The Mighty Movie-reddingsvoertuig. Deze PAW Patrol-hovercraft is 17 cm lang en bijna 10 cm hoog. Hij heeft een superstrak ontwerp en spannende geluidseffecten met gesynchroniseerde knipperende lichten, waardoor hij een fantastische aanvulling is op elke PAW Patrol-fancollectie (batterijen inbegrepen). Zuma draagt zijn oranje PAW Patrol The Mighty Movie-uniform, met doorzichtige delen en een coole helm. Klik Zuma op de stoel van zijn jetboot om de verlichting in meerdere delen van het voertuig te activeren. Kijk hoe zijn pootjes oplichten om de reddingsacties nog spannender te maken en rol zijn reddingsvoertuig van de ene missie naar de andere

Werk samen met Chase voor spannende reddingsavonturen, rechtstreeks van het grote scherm, in zijn PAW Patrol The Mighty Movie-reddingsauto. Deze PAW Patrol-speelgoedwagen is 17 cm lang en 7,5 cm hoog, met een super strak ontwerp, spannende geluidseffecten en gesynchroniseerde knipperende lampjes. Dat maakt het tot een fantastische aanvulling op elke PAW Patrol-verzameling (batterijen inbegrepen). Klik Chase, gekleed in zijn blauwe PAW Patrol The Mighty Movie-uniform, met doorzichtige delen en een coole helm, vast op de stoel van zijn politieauto om de verlichting in meerdere delen van het voertuig te activeren. Zie hoe zijn pootjes oplichten, voor nog meer superspannende reddingsmissies terwijl je zijn reddingsvoertuig van de ene missie naar de andere rolt. Met PAW Patrol-speelgoed kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun fijne motoriek ontwikkelen, terwijl ze hun favoriete scènes uit de film herbeleven. Verzamel al het PAW Patrol-filmspeelgoed voor nog meer leuke en spannende missies geïnspireerd op de PAW Patrol-serie, zoals het geweldige Vliegdekship en al het ‘special edition’ PAW Patrol-speelgoed voor meisjes en jongens, zoals de Mega Pups-, Aqua Pups- en Big Truck Pups-speelgoedfiguren en speelsets (elk afzonderlijk verkrijgbaar). Geniet van eindeloze, spannende avonturen met je favoriete heldenpup met de reddingsauto van Chase uit PAW Patrol The Mighty Movie

Werk samen met Skye voor spannende reddingsavonturen, rechtstreeks van het grote scherm, in haar PAW Patrol The Mighty Movie-reddingsvoertuig. Deze PAW Patrol-speelgoedstraaljager is meer dan 17 cm lang en zo’n 20 cm breed. Hij heeft een superslank ontwerp, vleugels die naar boven klappen met een straalmotorpoort die opengaat, met spannende geluidseffecten en gesynchroniseerde knipperende lampjes. Dat maakt het tot een fantastische aanvulling op elke PAW Patrol-verzameling (batterijen inbegrepen).

Klik Skye, gekleed in haar roze, PAW Patrol The Mighty Movie-uniform, met doorschijnende delen en een coole helm, vast op de stoel van haar reddingsvliegtuig om de verlichting in meerdere delen van het voertuig te activeren. Zie hoe haar pootjes oplichten, voor nog meer superspannende reddingsmissies terwijl je met haar reddingsjet van de ene naar de andere missie vliegt.

Werk samen met Rocky voor spannende reddingsavonturen, rechtstreeks van het grote scherm, in zijn PAW Patrol The Mighty Movie-reddingsvoertuig. Deze PAW Patrol-vuilniswagen is ruim 17 cm lang en 10 cm hoog, met een superslank ontwerp, beweegbare recyclerarmen, spannende geluidseffecten en gesynchroniseerde knipperende lampjes. Dat maakt het tot een fantastische aanvulling op elke PAW Patrol-verzameling (batterijen inbegrepen). Klik Rocky, gekleed in zijn groene PAW Patrol The Mighty Movie-uniform met doorzichtige delen en een coole helm, op de stoel van zijn reddingsvuilniswagen vast om de verlichting in meerdere delen van het voertuig te activeren. Zie hoe zijn pootjes oplichten, voor nog meer superspannende reddingsmissies terwijl je zijn reddingsvoertuig van de ene missie naar de andere rolt. Met PAW Patrol-speelgoed kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun fijne motoriek ontwikkelen, terwijl ze hun favoriete scènes uit de film herbeleven.

Een stoere PAW Patrol Portemonnee voor de echte PAW Patrol fan. Je kunt hier gemakkelijk al je pasjes en geld in kwijt! De portemonnee heeft een klittenbandsluiting, zo weet je zeker dat je je spullen niet kwijt raakt. Op de voorkant staan Marshall, Chase en Rubble om je spullen te bewaken!

 • 10 x 10 x 1 cm

Met deze leuke set kan je de mooiste tekeningen maken van je favoriete helden! Pak de stempels en druk ze op het inktkussen. Plaats ze daarna stevig op een vel papier. Nu heb je een leuke afbeelding van Ryder of Chase. Kleur die in met de meegeleverde stiften en voor je het weet heb je een echt kunstwerk!

 • 2stempels
 • Stempelkussen
 • 8stiften
 • Geschikt voor kinderen vanaf3 jaar

Prijs- modelwijzigingen voorbehouden, alsmede drukfouten.