PAW PATROL ( SPINMASTER ):

PAW PATROL MAGIC WATER PEN COLOURING

Paw Patrol Magic Water Pen Colouring. Herbruikbaar waterkleurboek met afbeeldingen van Paw Patrol. Met de waterstift worden de kleuren onthuld, waardoor er dus geen kleurpotloden, stiften of verf bij komt kijken. Kleurplaten kunnen keer op keer op deze manier 'gekleurd' worden. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

€ 2.99

 

 

Paw Patrol Portemonnee

€ 4.99

 

 

 

PAW PATROL PORTEMONNEE MET CLIP 

Paw Patrol Portemonnee Assorti. Dit zijn leuke Paw Patrol knuffeltjes met een rits die over hun buikje loopt. Zo kunnen ze gebruikt worden als portemonnee, of eventueel om andere kleine voorwerpen in te bewaren. Verkrijgbaar in 5 verschillende versies. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

€ 4.99

 

 

 

PAW PATROL BASIC VEHICLE 

- everest

De pups van PAW Patrol gaan op rolletjes in hun reddingsvoertuigen! Ga met Ryder op een missie vol actie in zijn Rescue ATV! Als er problemen ontstaan, zet je Ryder (figuur inbegrepen) op de bestuurdersstoel en rij je de redding tegemoet met echt werkende wielen. Met authentieke details en realistische kenmerken brengen de geliefde leider van PAW Patrol en zijn voertuig de spanning van PAW Patrol tot leven. Terwijl jouw kind met Ryder en zijn Rescue ATV speelt, wordt zijn of haar fantasie geprikkeld door reddingsmissies vol vriendschap, teamgeest en moed. Werk samen met de andere pups en hun reddingsvoertuigen (afzonderlijk verkocht) en help mee Avonturenbaai veiliger te maken. Race de redding tegemoet met Ryder en zijn Rescue ATV! Inhoud: Ryder-figuur en een ATV-voertuig. Wordt geleverd in touchbox. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

uitverkocht

 

 

 

PAW PATROL THE MOVIE TRUE METAL VEHICLES 1:55

beperkt op voorraad

€ 7.99

 

Stempelset Paw Patrol: 11-delig

€ 2.99

Clementoni Paw Patrol The Movie Puzzel 104st

€ 5.99

 

paw patrol hamertje tik

€ 9.99

CLEMENTONI PAW PATROL PUZZEL 104ST

€ 5.99