PLUCHE / KNUFFELS:

FurReal Newborns Kitty

De furReal Newborns Kitty is een snoezige, schattige knuffel met functies die perfect in kinderhanden ligt en meisjes en jongens vanaf 4 jaar uren speelplezier biedt omdat ze op zoek is naar een nieuw thuis.

Het bevat 4 accessoires die de kinderen kunnen gebruiken om voor de kitten te zorgen. Als hij zijn fles of fopspeen krijgt, sluit hij zijn ogen en maakt hij blije, tevreden geluiden. Zelfs als zijn zachte vacht wordt geborsteld of zijn hoofd wordt geaaid, kalmeert het hem enorm. Het wordt ook geleverd met een kleedje om het mee in te pakken. Is er iets fijners dan een knuffelige knuffel?

€ 21.99

 

 

 

FurReal Newborns Puppy

De furReal Newborns puppy is een snoezige, schattige knuffel met functies die perfect in kinderhanden ligt en meisjes en jongens vanaf 4 jaar uren speelplezier biedt omdat ze op zoek is naar een nieuw thuis.

Het bevat 4 accessoires die de kinderen kunnen gebruiken om voor de puppy te zorgen. Als hij zijn fles of fopspeen krijgt, sluit hij zijn ogen en maakt hij blije, tevreden geluiden. Zelfs als zijn zachte vacht wordt geborsteld of zijn hoofd wordt geaaid, kalmeert het hem enorm. Het wordt ook geleverd met een kleedje om het mee in te pakken. Is er iets fijners dan een knuffelige knuffel?

€ 21.99

 

 

 

TY BEANIE BABIES BELLIES  15CM

€ 6.99

 

 

 

SLEUTELHANGER TY 

De Ty Beanie Sleutelhanger  8 cm is een handige sleutelhanger met pluche knuffeldier met sprekende ogen.

€ 4.99

 

 

 

Plush Crocodile - 18cm

€ 5.99

 

 

 

Plush Unicorn - 21cm

€ 5.99

 

 

 

TY TEENY PUFFIES 10CM

Ty Teeny Puffies  is een 10 cm grote bal in de vorm van een knuffel. Ty Puffies, na het gooien landen ze altijd op hun benen. Verzamel ze allemaal!

 

€ 3.99

 

 

 

 

Ty Teeny Squish a Boo 8cm

€ 3.99

 

 

 

 

Plush Octopus - Mixed Colors - 15x44cm 

€ 8.99 per stuk

 

 

 

Plush Bunny - Mixed Colors - 20cm 

€ 7.99

 

 

 

Plush Dino - Mixed Colors - 29cm 

€ 9.99

 

 

 

 

Plush Elephant - Mixed Colors - 25cm 

€ 11.99

 

 

 

Plush Baby Dino - Mixed Colors - 23cm 

€ 9.99

 

 

 

Giraffe +/- 40cm alleen nog in het roze

€ 7.99  

 

38 CM PLUCHE DINO 

€9.99

 

22CM PLUCHE DINO IN PLUCHE EI.

€11.99