• GRATIS VERZENDEN BOVEN € 100,00
  • GRATIS AFHALEN IN DE WINKEL.
  • Betalen vooraf met Ideal.
  • Achteraf betalen met Klarna

POPPEN DIVERSE:

Ontdek de wereld van Magic Mixies Mixlings, 40 verzamelbare figuurtjes in een Magische Mini Ketel. Elke Mixling heeft speciale krachten die geactiveerd worden met de magnetische, glow-in-the-dark-, of pipet-Toverstaf. Tik met de toverstaf op de edelsteen van de Mixling en hun kracht wordt onthuld!


Wrijf eerst over de edelsteen op je Ketel en zeg de magische woorden 'Magicus Mixus' om te ontdekken of er een normale, zeldzame, ultra-zeldzame of Limited Edition Mixling in de Ketel zit. Wie tover jij uit de Ketel tevoorschijn? De Mixlings zijn ondeugend en magisch, spreek de spreuken uit en ontdek verschillende manieren van spelen! Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Inhoud: 1 Magische Ketel, 1 Mixling, 1 Toverstaf

Het is Spidey-tijd! De actiefiguur van Miles Morales: Spider-Man van Spidey and His Amazing Friends is gemaakt om de verbeelding te stimuleren. Deze grote, beweegbare superheldactiefiguur van 22,5 cm hoog oogt vriendelijk en is klaar om te spelen! Kinderen kunnen het bijgeleverde webaccessoire aan de pols van de figuur vastmaken en het hoofd en de armen van de figuur in leuke actieposes plaatsen om favoriete scènes uit de Marvel-animatieserie voor peuters op Disney Junior na te spelen.

Het is Spidey-tijd! Marvels Spidey and His Amazing Friends volgt de avonturen van superheld Spidey en al zijn heldhaftige vrienden! Spidey, Ghost-Spider en Miles Morales hebben allemaal superspiderkracht: spinneninstinct, superkracht, kracht om tegen muren op te kruipen en meer! En als ze ieder met hun eigen bijzondere kracht samenwerken als het geweldige Spider Team, zijn ze nog sterker!

My Beautiful Dolls Room zachte babypop Ga heerlijk knuffelen met deze zachte pop van 28 cm groot. De pop heeft een leuke onesie aan en een mutsje zodat de pop lekker warm blijft. De pop voelt heerlijk zacht aan. Neem de pop overal mee naartoe!

Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar

Prijs per stuk

 

Ga de strijd aan met dit gave Marvel Titan Hero Series Spider-Man actiefiguur van Hasbro! Dit actiefiguur is 30 cm groot.

Mother Love babypop,een grote pop met broek, shirt en petje. Hij heeft een lief lachebekje en zijn eerste tandjes komen net door. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. 

Prijs per stuk

Als jij de My Beautiful Dolls Room Pop haar flesje hebt gegeven is ze al snel tevreden. Maar alles wat er in gaat komt er ook weer uit, dus zet haar snel op het potje! Deze Drink-en-Plas pop is  31 cm en komt met 11 accessoires, zoals het flesje en potje, maar ook een rammelaar, en een schattig huisdiertje met alles dat daarbij komt kijken

Prijs per stuk

Met deze Pop met 4 Geluiden voel jij je echt een grote zus! Wat is het toch een mooie speelpop van Mother Love. De pop wordt geleverd met een schattige roze outfit met een mutsje! Ze is 41 cm groot en kent 4 verschillende woordjes. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Met dit poppenpakket van Mother Love ben jij helemaal klaar om voor de kleine te zorgen! Deze prachtige baby pop van Mother Love is 31 cm groot en heeft 4 verschillende woordjes die ze al geleerd heeft! Naast de pop en haar schattige roze outfit bevat dit pakket ook 5 accessoires. Met het bordje, vorkje, lepeltje en snoepdoosje hoeft de pop nooit honger te hebben. Als ze uitgegeten is kun je haar de speen geven! Geschikt voor kinderen vanaf 2.

Uitverkocht

MY BEAUTIFUL DOLLSROOM POP 20 CM

€ 7,99
Uitverkocht

MY BEAUTIFUL DOLLSROOM POP 20 CM

€ 7,99

Deze lieve My Beautiful Dollsroom Pop 20cm voelt heerlijk zacht aan en is daarom niet alleen fijn om voor te zorgen, maar je kunt er ook heerlijk mee knuffelen! Ze heeft een mooie outfit aan en een schattig mutsje op, zodat je ook met haar naar buiten kan, zonder dat ze het koud krijgt. Verzin een passende naam voor je pop en beleef samen de leukste avonturen!

prijs per stuk

Verschillende varianten, het is een verrassing welke je ontvangt

POPPENKLEDING 40 CM MY BEAUTIFUL DOLLS ROOM

Kleed jouw popje mooi aan met een van deze leuke kledingsetjes! De poppenkleding is geschikt voor poppen van 40 cm groot. Let op: Je ontvangt 1 kledingsetje.  Poppenkleding 40 cm  is geschikt speelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar.  

€ 4.99

ALLEEN IN ONZE FYSIEKE WINKEL VERKRIJGBAAR

 

 


Prijs- modelwijzigingen voorbehouden, alsmede drukfouten.