RAINBOW HIGH FANTASTIC FASHION DOLL AMAYA RAINBOW

€ 37,99

% € 44,99 (15.56% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Productinformatie "RAINBOW HIGH FANTASTIC FASHION DOLL AMAYA RAINBOW"
  • INSPIREER KINDEREN OM STEEDS OPNIEUW TE SPELEN: Rainbow High™ Fantastic Fashion™ speelsets worden geleverd met een pop, een catwalkjurk, een tweede casual outfit, modepop-accessoires en een schetsboekje! Kinderen zullen dol zijn op het naspelen van de verhalen uit de animatieserie en het bedenken van hun eigen verhalen.
  • PRACHTIGE KENMERKEN: Amaya is van top tot teen gekleed in REGENBOOGKLEUREN. Ze heeft prachtige, gedetailleerde kenmerken in haar outfit, mooi lang wit haar met rode, oranje, gele, groene, blauwe en paarse strengen in een hoge paardenstaart, lange wimpers en glazen ogen. Verzamel de hele regenboog van prachtige Rainbow High™ modepoppen.
  • MIX & MATCH 2 OUTFITS: Amaya komt in haar prachtige geleidelijke regenboogjurk met iriserende glans, en hakken in haar kenmerkende regenboogkleur. En een tweede outfit - een schattige witte jurk met kleurrijke draadaccenten en een kofferstijl handtas om bij te passen. Kleed haar in elke look, mix en match ze, of mix en match mode met de andere Rainbow High™ Fantastic Fashion™ speelsets zoals je wilt.
  • DESIGNER ACCESSOIRES: Voor extra verhalend spel wordt ze geleverd met haar schetsboekje in regenboogkleuren en bijpassende pen.
  • FLEXIBEL & BEWEEGBAAR: Omdat ze volledig beweegbaar is, is ze gemakkelijk aan te passen en leuk om mee te spelen. Haar hoofd, armen, handen en benen buigen voor zoveel leuke poses, inclusief de splits! Of je kunt haar op de meegeleverde poppenstandaard tentoonstellen.
  • MOOIE VERPAKKING OM TE GEVEN: De verpakking is perfect als cadeau, het is een pop + tweede outfit en extra speelaccessoires. Deze speelset biedt eindeloos verhalend speelplezier.
  • WAT IS INBEGREPEN: 1 Exclusieve modepop met complete poppenoutfit en poppenschoenen, extra jurk en handtas, plus schetsboekje en pen.
  • PRO TIP - WAS HET HAAR OM DE STYLINGGEL TE VERWIJDEREN: Wanneer je de pop voor het eerst uit de doos haalt, was dan grondig het haar om de stylinggel te verwijderen en laat het haar volledig drogen. Dan is haar haar klaar om te borstelen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.