RAINBOW HIGH FANTASTIC FASHION DOLL SUNNY YELLOW

€ 37,99

% € 44,99 (15.56% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Productinformatie "RAINBOW HIGH FANTASTIC FASHION DOLL SUNNY YELLOW"
  • INSPIREER KINDEREN OM STEEDS OPNIEUW TE SPELEN: Rainbow High™ Fantastic Fashion™ speelsets worden geleverd met een pop, een catwalkjurk, een tweede casual outfit, modepop-accessoires en een schetsboek! Kinderen zullen dol zijn op het naspelen van de verhalen uit de animatieserie en het bedenken van hun eigen verhalen.
  • PRACHTIGE KENMERKEN: Sunny is van top tot teen gekleed in GEEL. Ze heeft prachtige, gedetailleerde kenmerken in haar outfit, mooi lang GEEL steil haar in twee paardenstaarten, lange wimpers en glazen ogen. Verzamel de hele regenboog van prachtige Rainbow High™ modepoppen.
  • MIX & MATCH 2 OUTFITS: Sunny komt in haar catwalk-omgekeerde paraplujurk en hakken in haar kenmerkende gele kleur. En een tweede outfit - een schattige gele jurk met pailletten en een bijpassend cropped puffer jack. Kleed haar in elke look, mix en match ze, of mix en match mode met de andere Rainbow High™ Fantastic Fashion™ speelsets zoals je wilt.
  • DESIGNER ACCESSOIRES: Voor extra verhalend spel wordt ze geleverd met haar gele schetsboekje en bijpassende pen.
  • FLEXIBEL & BEWEEGBAAR: Omdat ze volledig beweegbaar is, is ze gemakkelijk aan te passen en leuk om mee te spelen. Haar hoofd, armen, handen en benen buigen voor zoveel leuke poses, inclusief de split! Of je kunt haar op de meegeleverde poppenstandaard tentoonstellen.
  • MOOIE VERPAKKING OM TE GEVEN: De verpakking is perfect als cadeau, het is een pop + tweede outfit en extra speelaccessoires. Deze speelset biedt eindeloos verhalend speelplezier.
  • WAT IS INBEGREPEN: 1 Exclusieve modepop met complete poppenoutfit en poppenschoenen, extra jurk en jas, plus schetsboekje en pen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.