ROLSPEL :

VERREKIJKER CAMOUFLAGE

Verrekijker Camouflage. Dit is een kunststof verrekijker in camouflage kleuren en patroon. De verrekijker heeft een koord waarmee je hem om je nek kunt hangen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

€ 4.99

 

 

 

BOODSCHAPPENMANDJE 11 DELIG

Met het Boodschappenmandje 11 Delig heb je genoeg producten voor al je boodschappen Vind je het ook altijd zo leuk om met papa en mama mee te gaan om boodschappen te doen? Nu kun je zelf ook boodschappen doen! Zet de spullen neer, loop de 'winkel' in en pak wat je nodig hebt. Vergeet je niet om af te rekenen? Inhoud: Mandje Tros Bananen Twee trossen druiven Mandarijn Citroen Pak koekjes Pak ontbijtgranen Pak koffie Tomaat Pizzadoos Boodschappenmandje 11 Delig is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

€ 9.99

 

 

 

KASSA MET SCANNER EN GELD 

kinderen kunnen spelen dat ze in de winkel werken met deze leuke kassa! Ze kunnen doen alsof ze een product scannen, maar ze kunnen ook zelf ‘berekenen’ hoeveel producten bij elkaar kosten door op de knopjes te drukken, waarbij geluid te horen is. Vervolgens kan de klant met een bankkaart betalen door hem door de sleuf aan de zijkant te halen, of contant geld geven. Met een druk op de knop onderaan schiet de kassalade open en kan het geld opgeborgen worden. De kassa werkt op 2 AA/R6 batterijen (niet inbegrepen).   Inhoud: Kassa met scanner Product Bankkaart Muntgeld Briefgeld   Kassa Met Scanner En Geld Assorti is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.  

€ 13.99

 

 

 

POWERRRR GEREEDSCHAP ACCUBOORMACHINE ELEKTRISCH 

Draai alle schroeven vast met de Gereedschap Schroevendraaier Elektrisch B/O Ga aan de slag op de bouwplaats (of in huis) met deze handige elektrische schroevendraaier met bijbehorende veiligheidsbril. De schroevendraaier is net echt! Doe alsof je een schroef in de muur draait of alsof je hem er juist uit draait met dit handige gereedschap. Vergeet niet om je veiligheidbril op te zetten! De schroevendraaier werkt op 2 AA/R6 batterijen (niet inbegrepen). De Gereedschap Schroevendraaier Elektrisch B/O is geschikt voor klussers vanaf drie jaar.

€ 11.99

 

 

 

Servies porselein 12 delig

 € 5,99

 

FOOD MARKET Pannenset 3delig met spatels en eten

van € 5,49 voor € 2.75

 

 

VILEDA strijkijzer

 € 6,99