• GRATIS VERZENDEN BOVEN € 100,00
  • GRATIS AFHALEN IN DE WINKEL.
  • Betalen vooraf met Ideal.
  • Achteraf betalen met Klarna

SCHLEICH:

Wanneer de verzamelbare maansteeneenhoorn langs komt draven, komt iedereen een kijkje nemen. Ze is een echte schoonheid, met haar paarse vacht en zilveren manen die prachtig in de zon schitteren. Op haar flank heeft ze een prachtige maansteen- en sterrentatoeage staan. Ze kan het heel goed vinden maar al haar vriendinnen, de andere kristaleenhoorns. Samen vormen ze de meest majestueuze kudde van heel BAYALA®.
Deze verzamelbare granaateenhoorn huppelt over de weiden van BAYALA® als een sprankelend rode granaatsteen. Haar weelderige, glinsterende manen wapperen in de wind, want ze is dol op springen. Op haar flank staat een bijpassende kristaltatoeage. En het allerbeste: het is een eenhoorn die je kunt verzamelen. Ze leeft samen met de andere kristaleenhoorns in de prachtigste kudde van heel BAYALA®.
De weelderige glittermanen en bijpassende kristaltatoeage op de flank van deze verzamelbare smaragdeenhoorn zien er schitterend uit. De manen, staart en hoeven zijn groen, net als de smaragd. En het allerbeste: het is een eenhoorn die je kunt verzamelen. Ze leeft samen met de andere kristaleenhoorns in de prachtigste kudde van heel BAYALA®.
De verzamelbare aquamarijn-eenhoorn heeft weelderige glittermanen en een bijpassende kristaltatoeage op haar roomachtige flank. De manen, staart en hoeven zijn turquoise gekleurd, net als de aquamarijn. En het allerbeste: het is een eenhoorn die je kunt verzamelen. Ze leeft samen met de andere kristaleenhoorns in de prachtigste kudde van heel BAYALA®. Denk je dat de eenhoorns soms ook bijeenkomen in jouw speelkamer?
Op welke wei van BAYALA® heeft dit schattige lama-eenhoornveulen zitten rondspringen, dat ze zo onder de glitters zit? De hoeven en poten zitten nog helemaal onder de glitters. Maar dat is geen probleem; het ziet er best mooi uit. Bijna net zo mooi als die prachtige, glinsterende bloem op haar kop. Deze kleine 'lamahoorn' vindt het simpelweg heerlijk om zichzelf te versieren met bloemetjes.
Je kunt niet alleen aan haar naam zien wie haar ouders zijn: met haar dikke, blauwe haar en vlammende manen vol glitter is meteen duidelijk dat het Elementa watervlammen-eenhoornveulen alleen de beste eigenschappen heeft meegekregen bij haar geboorte. Ze ziet er schitterend uit terwijl ze gracieus over de weides van BAYALAS® galoppeert. Wie heeft er tijd om te spelen?
De gastonia ziet er nogal sterk uit met zijn pantser van stekels en schubben. De grote stekels op zijn rug zijn angstaanjagend, dus maak 'm niet boos! Eigenlijk is de gastonia vrij tam en hangt hij het liefst rond met zijn vrienden. Hij eet ook alleen maar planten, dus hij is vrij ongevaarlijk.
Als deze dinosaurus zijn verstelbare kaken op elkaar zet, is er geen ontsnappen meer aan. Wanneer de monolophosaurus op jacht is, kun je hem maar beter met rust laten. Maar vanaf een veilige afstand kun je gerust toekijken hoe hij op jacht is!
Met zijn reuzekop en scherpe tanden is de tarbosaurus maar een eng beest. Je wilt 'm niet als vijand hebben! Hij kan zelfs zijn verstelbare kaken openen en sluiten, dus pas op voor je vingers! Gelukkig eet deze reuzedinosaurus liever andere dino's.
Geen zorgen, het jachtluipaardwelpje is niet aan het huilen. De traanvormige zwarte strepen horen bij zijn typische vachtpatroon, net als de donkere vlekken. Hierdoor heeft het welpje perfecte camouflage voor de Afrikaanse savanne. Zo kan hij zo lang als 'ie wil veilig spelen. En ik durf te wedden dat hij ook met jou wil ravotten!
De Walliser Schwarznase heeft een ongelooflijk dikke wollen vacht, zelfs op zijn poten! Maar hij heeft die dikke wol ook wel nodig om warm te blijven, want hoog in de Zwitserse bergen waait vaak een straffe, koude wind. Zou hij wat van zijn wol willen afstaan voor zijn vrienden, voor een mooie, warme sjaal?
Uitverkocht

Schleich Bichon frisé 13963

€ 4,99
Uitverkocht

Schleich Bichon frisé 13963

€ 4,99
De Bichon frisé is van nature heel knuffelachtig en blij. De zachte krullen zien er zo pluizig uit dat je ze maar al te graag zou willen borstelen op de bank. Maar de frisé is ook een loyaal speelmaatje! Hij lijkt al klaar te staan voor een avontuur.
Grijs is achterhaald. Deze vierpotige vriend zie je al van veraf aankomen: deze Amerikaanse ezel is schitterend gevlekt. Zelfs zijn borstelige manen zijn tweekleurig. En hij is zo koppig als hij maar zijn kan: kijk je diep in zijn ezelogen met die lange wimpers, dan wil je 'm toch alles geven waar hij om vraagt? Wie kan die aanblik nou weerstaan?
De witte gallowaykoe ziet er superschattig uit met haar zwarte oren, hoeven en parmantige snuitje! Haar dikke vacht houdt haar warm, zodat ze zelfs in de koudste winters buiten kan blijven. Maar ze zal 't ook vast niet erg vinden om even op te warmen in de speelkamer!
Je herkent de zwarte norikerhengst meteen als robuust bergpaard: klein en compact, zodat hij zelfs de steilste paden zelfverzekerd opkomt. Zijn kalme karakter maakt hem populair als werkpaard. Maar beginners en kinderen zijn ook gek op de goedaardige noriker. Geen wonder: hij ziet er ook zo aardig uit!
Dit Selle Français-veulen wordt vast en zeker een geweldig springpaard! De persoonlijkheid straalt ervan af bij al dat gespring met zijn lange, sterke benen. Hij is waarschijnlijk al aan het oefenen voor de volgende show! Maar dat duurt nog eventjes.
De manen zijn al gekamd in elegante knotjes, speciaal voor de springwedstrijd. Het ongeduld is van het gezicht van de Selle Français-hengst af te lezen: hij stampt al opgewonden op de grond en begint te draven. Daar gaan we!
De Selle Francais-merrie vindt het heerlijk om over obstakels te springen, of dat nou tijdens het rijden of op toernooien is. Haar sterke, lange achterbenen zijn daar echt perfect voor. Misschien krijgt ze nog veel meer kansen om te springen?
De lange manen en staart zijn prachtig gevlochten. De Peruviaanse pasomerrie draagt haar dikke, sierlijke manen vol trots. Ze kijkt aandachtig rond en spitst haar oren. Ze zal zo vast komen aandraven om zich in al haar glorie te laten zien.

 

Deze hengst is een trotse Peruviaanse paso en een echte blikvanger. Met zijn elegante loopje, attent gespitste oren en speels opgeheven hoofd zie je meteen dat hij heel bijzonder is. Wie wil nou niet meteen een stukje rijden op dit magnifieke paard?
Je kunt al zien dat dit kleine veulentje op een dag een grote haflinger wil worden. Hij heeft al de typische crèmekleurige vacht en de sneeuwwitte manen. Zelfs de korte staart is geheel wit. Hij spitst zijn oren en draaft door de wei. Misschien vindt hij daar wel nieuwe vriendjes.

De haflingermerrie kijkt aandachtig rond om te zien of ze de aandacht krijgt die ze wil. Wie kan haar nou missen? Met haar rode strik in die weelderige witte manen ziet ze er zó mooi uit dat ze overal de aandacht trekt.

Als je 'Nog even maar!' hoort, wil dat niet zeggen dat de IJslander ponyhengst van schleich® Horse Club nog even wil blijven liggen. Hij geniet ervan urenlang zijn manen in de spiegel van de badkamer te bewonderen. Maar hij is niet alleen zo bekend omdat hij er goed uitziet, maar ook omdat hij opgewekt en zachtmoedig van aard is. Dat komt waarschijnlijk omdat hij in IJsland geen natuurlijke vijanden heeft. Zelfs de hardste donderslag kan hem niet van zijn stuk brengen. Jullie kunnen dan ook uitstapjes plannen als er onweer wordt voorspeld. Er is maar één ding dat de dappere hengst verontrustend vindt, en dat is het valse gefluit van de tapirs van schleich®.

Het Trakehner veulen van de schleich® HORSE CLUB ziet er steeds weer anders uit. Bijna als bij toverslag wordt het ieder jaar lichter en op een gegeven moment is de vacht van het paard dan helemaal wit. Tada! Als een echte tovenaar. Als het jonge paard nu ook nog een toverspreuk zou hebben om van alle huiswerk af te komen...

Uitverkocht

Bulterrier Schleich (13966)

€ 5,99
Uitverkocht

Bulterrier Schleich (13966)

€ 5,99
Schleich Farm World Hond Bullterrier 13966 De bulterriër is een gespierde, krachtig gebouwde hond, die ook wel 'de gladiator onder de honden' wordt genoemd. Het dier heeft een sterk uiterlijk en een diepe, brede borst. Kenmerkend voor het ras is de eivormige kop. Hoewel het uiterlijk anders doet vermoeden heeft de bulterriër een zeer zacht karakter.

Kan Flynn de kleine Stegosaurus Steggy beschermen tegen de gevaarlijke T-Rex? Met zijn stafwagen kan Flynn wilde dinosaurussen snel temmen.

  • Met beweegbare armen en benen

Met de Puppy Wagon Ride 42543 van Schleich® FARM WORLD beleven Sarah en haar Labrador puppy Bello veel coole avonturen. Ze lopen over weiden met kleurrijke bloemen, langs een graanveld en dan naar een boomgaard in de tuin van een boerderij. Hier besluiten ze even uit te rusten, te genieten van de frisse lucht en te luisteren naar het getjilp van vogels. De set is een perfecte aanvulling op de FARM WORLD set 42408 Avonturen Boomhut. De producten van Schleich zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder.

De Schleich figuren zijn met aandacht voor detail gemodelleerd, met zorg met de hand beschilderd, en zorgen voor educatief waardevol speelplezier. Franse bulldogs zijn schoothondjes met lijf en leden. Ze doen niets liever dan urenlang geaaid te worden. Ze zijn zeer gelijkmoedig en behouden hun kalmte zelfs in zeer chaotische situaties. Maar dat is niet de enige reden waarom Franse bulldoggen zulke populaire familiehonden zijn. Ze houden er ook van om de clown uit te hangen. Schleich 13877 Franse Bulldogg is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder.

Ook deze haan is niet te missen tussen alle dieren van de Schleich collectie! Alle hanen hebben een kuif op hun kop. Het bestaat uit een huidflap en is bij alle hanen zeer opvallend en groot. Het bekendste is de gehakkelde kuif die er als een vlammend vuur uitziet. Er zijn ook vlinder- rozenen erwten vormige kuiven. Wanneer de kuif een krachtige rode kleur heeft is het een teken dat de haan gezond is.

Pinto s hebben unieke en prachtige tekeningen die hun nog meer karakter verlenen. Toch zijn de Pinto s geen apart ras. Ze worden gefokt om hun kleuren die bij vrijwel alle andere rassen voorkomen. Bij de tekeningen maakt men onderscheid tussen Overo s en Tobiano s. Overo s hebben een gekleurde vacht met witte vlekken. Ook de kop is helemaal wit. Dit noemt men de lantaarn. Tobiano s zijn wit met gekleurde vlekken. De benen en de rug zijn meestal wit.Dit mooie paard van Schleich, is dan ook een Overo.

Biggetje staand van Schleich. De meeste varkens zijn roze en hebben een borstelige ruwe vacht. Afhankelijk van het ras kunnen varkens ook bruin zwart of gevlekt zijn. Varkens wroeten graag in de grond en zoeken in de vrije natuur zo naar voedsel. Varkens worden ook als huisdieren gehouden omdat ze vriendelijk sociaal nieuwsgierig en intelligent zijn.
Andalusier veulen van Schleich. Alleen Andalusier Paarden die in het stamboek staan, kunnen worden aangeduid als zuiver Spaans ras. Voor een vermelding, moet het paard geregistreerd worden en een licentie krijgen. De licentie is een screening van het paard, waarbij de lichaamsbouw worden beoordeelt.

Overdag vernauwen zich de pupillen van een geit bijna tot rechthoeken, horizontale lijnen. Zo worden hun ogen voor te veel zonlicht beschermd. Door de brede pupillen hebben ze een groot zichtveld van 320 tot 340 graden en kunnen vijanden zoals wolven tijdig herkennen.

Weetje: geiten kunnen de kleur blauw niet waarnemen, voor hun is de lucht altijd grijs.

De pinto veulen is bont gekleurd, is afkomstig uit de Verenigde Saten

Een Black Angus-kalf drinkt de eerste zes tot acht maanden alleen moedermelk. Het vee van dit ras groeit erg snel - een acht maanden oud kalf kan al 160 tot180 kg wegen. Oorspronkelijk komen de dieren uit Schotland, waar het weer erg koud en nat kan zijn. De dieren zijn daarom erg robuust.

Deze prachtige Engelse Volbloed Merrie kan niet wachten om een lekker ritje te maken! Zij past goed bij de speelsets van Schleich zoals Farm World Aan de slag op de Western Ranch. Ga jij je stal uitbreiden met deze prachtige Engelse Volbloed Merrie?

Als je een veulen wilt krijgen van een trakehnermerrie, mag deze alleen gekruist worden met trakehner-, Engelse of Arabische volbloeden. Zo blijven de edele lichaamsbouw en het temperamentvolle karakter van het paardenras behouden. Oorspronkelijk komen deze dieren uit de Oost-Pruisische plaats Jasnaja Poljana, dat vroeger 'Trakehnen' heette en in de buurt van het Russische Kaliningrad ligt.

American Saddlebreds staan erom bekend dat ze hun hoofd en prachtig gekromde staart heel hoog kunnen houden. Dat geldt dus ook voor de American Saddlebred-ruin van schleich® HORSE CLUB. Het paardenras heeft een evenwichtig en rustig karakter en presteert heel graag. Sommige American Saddlebreds beheersen twee extra gangen, de zogeheten 'slow gait' en 'rack'.

Engelse volbloeden worden voornamelijk gefokt voor galopwedstrijden. Het spreekwoordelijke 'vuur' dat ze in zich hebben, is slechts één reden waarom deze paarden zo uitzonderlijk snel zijn. Met hun lange benen en gespierde achterhand kunnen ze bijzonder grote, krachtige passen zetten. Ze zijn eigenlijk geboren voor de renbaan.

Prijs- modelwijzigingen voorbehouden, alsmede drukfouten.