• GRATIS VERZENDEN BOVEN € 50,00
  • GRATIS AFHALEN IN DE WINKEL.

SIERADEN:

Deze kralendoos van Grafix is het perfecte startpunt voor het maken van je eigen sieraden! Kettingen, vriendschapsarmbandjes, sleutelhangers… laat je creativiteit de vrije loop met deze zeer complete kralenset.

Inhoud kralenset
- 2 vakje pastelkleurige parels
- 1 vakje witte parels
- 5 vakjes Katstuki-kralen in paars, wit, aqua, roze en grijs
- 1 vakje ronde letterkralen en 1 vakje vierkante letterkralen
- 1 vakje zilveren bedels
- 1 vakje lachgezichtkralen
- 1 vakje schelpjeskralen
- 1 vakje rijgdraad
Kralen rijgen en sieraden maken is goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek, het concentratievermogen en de creativiteit.

Deze kralenset is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Formaat kralen: 6 millimeter. Afmetingen opbergdoos: 17,5 x 10 x 2,5 centimeter. Gewicht: 178 gram.

Ga aan de slag als een echte sieradenontwerpster en ontwerp de mooiste armbanden voor jou en jouw vriendinnen. In de set zitten diverse kralen in verschillende kleuren en afmetingen, hierdoor heb je genoeg keuze om de mooiste armbanden te maken.

Specificaties:
Geslacht: meisjes
Kleur: multicolor
Materiaal: kunststof
Afmetingen verpakking: 26 x 20 x 3 cm (L x B x D)
Leeftijd: vanaf 6 jaar

Pastel-/parelmoerkleurige kralenset in kunststof opbergdoos. Deze kralenset voor kinderen heeft 15 vakjes met ronde kralen, letterkralen en kralen in verschillende figuren. Rijgdraad inbegrepen.

Uitverkocht

KRALEN 24 SOORTEN 300 GRAM

€ 8,99
Uitverkocht

KRALEN 24 SOORTEN 300 GRAM

€ 8,99

Kralen 24 soorten 300 gram. Pakket om armbanden of kettingen mee te maken. Het pakket bestaat uit draad, sluitingen, een schaartje en 24 verschillende soorten kralen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Creëer je eigen armbandjes met deze kralenset! Je kunt de armbanden precies zo maken als jij wilt. Set bestaat uit kralen in verschillende kleuren en vormen en bandjes om de kralen aan te rijgen.

Knoop en vorm je eigen armbandje met deze luxe loombandjesset. De kleurrijke loomband elastiekjes zijn rekbaar en kun je eenvoudig om elkaar heen wikkelen om de meeste creatieve sieraden en sleutelhangers te maken. Als finishing touch kun je de zelfgemaakte accessoires afwerken met kleurrijke kralen.

Bij de set zitten 8 verschillende kleuren loom bands en allerlei kleuren kralen. Met behulp van de uitleg, het loompatroon en het stokje kun je de mooiste juwelen creëren.

Deze uitbreidings set bevat 300 gekleurde s-vorm haakjes.

Elk zakje heeft een eigen weefhaak en zakje met de benodigde s-clips. Met het handige hulpmiddel is het super makkelijk om een armband te maken. Ga aan de slag als een echte sieradenontwerpster en ontwerp de mooiste armbanden voor jou en jouw vriendinnen.

U kunt GEEN kleur kiezen

Prijs per zakje

prijs per puntzak

LET OP! Dit artikel is onderdeel van een assortiment. Vooraf is niet te bepalen welk kleur u ontvangt

Loombandjes Geur, 300 delig.

Prijs- modelwijzigingen voorbehouden, alsmede drukfouten.