• GRATIS VERZENDEN BOVEN € 100,00
 • GRATIS AFHALEN IN DE WINKEL.
 • Betalen vooraf met Ideal.
 • Achteraf betalen met Klarna

SPELLETJES:

BIJ AANBIEDINGEN STAAN NOG MEER SPELLETJES

Speel slim om de rijkste speler te worden met Monopoly Junior Wil jij graag bakken met geld verdienen? Dan heb je een goede strategie nodig!

In Monopoly Junior kan je allerlei locaties kopen. Kies eerst een pion uit waarmee je wilt spelen. Op de pionkaarten vind je een beschrijving van de pion zodat je je favoriet kan kiezen! Loop met je pion over het bord en koop onderweg locaties, betaal huur aan andere spelers, kijk welke kansen je krijgt met de kanskaarten en verdien zoveel mogelijk geld! Als er een speler failliet is gegaan, telt iedereen zijn geld en de speler die het meest heeft verdiend wint dit spannende spel!

Inhoud:

Speelbord

Vier pionnen

Vier pionkaarten

Twintig kanskaarten

48 "Verkocht” bordjes

90 bankbiljetten van 1M

Dobbelsteen

Spelregels

Monopoly Junior is geschikt voor twee tot vier spelers vanaf vijf jaar.

Speel met getallen met het klassieke spel Rummikub Original Classic Probeer de slimste combinaties te leggen met dit spel vol nummers! Leg je bordje vol met dertien stenen, en kijk of je op tafel kunt met een puntentotaal van 30. Zo niet, dan pak je een steen. Zo proberen alle spelers om de beurt op tafel te komen. Wanneer je op tafel kunt, begint de strijd pas echt! Maak slimme reeksen en setjes, leg stenen op slimme manieren aan en maak handig gebruik van jokers. Probeer zo je tegenstanders te slim af te zijn en als eerste je plankje leeg te spelen!

Inhoud:

Vier legplankjes

106 steentjes

Spelregels Rummikub

Original Classic is geschikt voor twee tot vier spelers vanaf zes jaar.  

Klaar voor een potje Rummikub met een nieuwe twist?

Aan deze nieuwe editie van het spel Rummikub zijn verschillende dingen toegevoegd.

Het spel is geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar en ouder.

Het op batterijen werkende muntenduwerspel op tafelformaat met 2 leuke spelregels voor 1-2 spelers.
Plaats de munten op het juiste moment op de juiste plek om munten, personagefiches en blokken. Inclusief 2 leuke spelregels om met familie en vrienden te spelen.

 • Geschikt vanaf 4 jaar en ouder
 • Voor 1-2 spelers
 • Je kunt het "Lucky Coin Game" spelen met elk van de figuren uit LINK SYSTEM-spellen (apart verkrijgbaar)!
Ga de strijd aan met je vrienden en strike de groene shell naar je tegenstander toe in dit airhockey-achtig spel! In dit Super Mario actiespel van Epoch Games met koopa Troopa in de hoofdrol! Laat het schild niet voorbij gaan en sla deze snel terug naar je tegenstander. Het schild glijdt snel over ieder oppervlak dus gebruik je pusher en sla het schild terug naar je tgenstander, maar pas op als je deze niet tijdig stopt verlies je het spel. Het spel is geschikt voor 2 spelers. Het spel is officieel gelicentieerd!

- Officiële Licentie
- Werkt op 2x AAA batterijen (Niet inbegrepen!)
- Geschikt voor kinderen 4 jaar en ouder

Spannend actiedoolhof ontworpen en geïnspireerd door de wereld van Super Mario! Lever jer knikker voorzichtig af met behulp van de 3 knoppen en 2 draaiende wielen die door de 7 lastige zones gaan om het doel te bereiken! Veel trucjes en bewegingen zonder batterijvoeding. Geweldige keuze voor verjaardag en vakantie cadeaus! Voor 1 speler tegelijk. Je kunt de speelwaarde opwaarderen door simpelweg de karakterplaat te wisselen naar een van de figuren uit LINK SYSTEM-spellen (apart verkrijgbaar)! Leeftijdsklasse: 5+ Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Verstikkingsgevaar - Kleine onderdelen en kleine ballen.

Speel samen als team(egel, hond en beer) tegen Rudi Racer. Rudi is dan wel heel snel en kan de finish gemakkelijk als eerste bereiken, maar jouw  team is slim. Als jullie twee egels gooien, dan krijgen jullie een voordeel om  daarmee de race te beïnvloeden. Degene die het eerste de finish bereikt,  wint de race: Rudi of het team. Degene die als eerste twee keer wint, wint  het spel.

Inhoud doos:

 • 4 dieren
 • 2 dobbelstenen
 • 26 kaarten
 • spelregels

Tijd om de donuts te pakken! Een dienblad vol met heerlijke lekkernijen wacht op jouw bestelling in dit vers gebakken kaartspel. Ga jij voor een heerlijke topping of toch liever voor een verrukkelijke glazuurlaag? Met dubbele chocolade scoor je altijd, maar uiteindelijk levert de Boston cream misschien wel meer op! Kies verstandig, want als twee of meer spelers dezelfde donut kiezen, krijgt niemand die! Behaal de hoogste score en geniet van een heerlijke winst!

Inhoud doos:

 • 95 donutkaarten
 • 42 keuzekaarten
 • 7 donutrij-tegels
 • spelregels

KIPPIG is een slagenspel waarin de spelers elke ronde eerst de volgorde van de kaarten in hun hand moeten bepalen, voordat er gespeeld kan worden. Zij mogen vervolgens alleen de meest linkse of rechtse kaart uit hun hand spelen. Tijdens het spel proberen de spelers slagen met kippen te vermijden aangezien deze minpunten opleveren.

Inhoud doos:

 • 50 getallenkaarten(van 0 tot en met 49, waarvan 10 met kippen, 3 met varkens en 1 met een zeug)
 • 7 strafkaarten(voorkant/achterkant: -3/-6 en -10/-15)
 • 3 bonuskaarten(voorkant: +3, achterkant: overzicht van de voorbereiding en verdeling van de kaarten)

Elke speler probeert op zijn scoreblad zoveel mogelijk getallen in de vier kleuren aan te kruisen. Hoe meer kruisjes in een kleur, des te meer punten men krijgt. Wie aan het einde de meeste punten heeft verzameld, wint het spel.

Qwixx Longo: Langere getallenrijen, 8-zijdige dobbelstenen en voor iedere speler twee unieke geluksgetallen. Dit maakt Qwixx nog leuker! Speel met de basisregels van Qwixx en probeer
nog meer punten te verdienen. Snel, simpel en spannend!

Inhoud doos:

 • 6 dobbelstenen
 • 4 potloden
 • 1 scoreblok
 • spelregels

Twee extra scorebloks met in totaal 160 scorebladen voor het populaire Qwixx Longo.

QWIXX - HET LEUKSTE DOBBELSPEL VOOR DE HELE FAMILIE

Bij Qwixx hoef je niet op je beurt te wachten - iemand dobbelt en iedereen kan de worp benutten! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt. Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp. Dobbel mee en laat je aansteken door de QWIXX-koorts!

Een nieuwe variant voor nog meer punten en spelplezier *** 2 extra scorebloks met 80 blaadjes per stuk (160 in totaal) voor het populaire dobbelspel en kaartspel QWIXX ***

De spelregels voor de vier gekleurde rijen (vierkante velden) en het spelverloop zijn precies hetzelfde als in het originele spel. De spelers zijn na elkaar aan de beurt en voeren hun acties uit. Aan het einde van het spel krijgt men punten voor de vier gewone gekleurde rijen en voor elke mislukte worp worden 5 punten afgetrokken.

De bonusrijen (ronde velden) worden niet afzonderlijk gewaardeerd, maar aangekruiste bonusvelden tellen mee voor beide aangrenzende gekleurde rijen. Op deze manier kan men veel meer kruisjes per gekleurde rij hebben en dus meer punten per kleur scoren (max. 120)!

Let op! Deze score bloks kun je gebruiken in combinatie met Qwixx het Kaartspel én Qwixx het Dobbelspel!

Inclusief spelregels

Breid je Qwixx kaartspel of Qwixx dobbelspel uit met deze Qwixx Connected Uitbreiding. In deze uitbreiding zitten twee nieuwe varianten (Treden en Kettingen) met extra scorebloks met 80 blaadjes per stuk. Treden: Zorg dat je de 11 extra vakjes op je scoreblad aankruist, want daarmee scoor je extra punten. Kettingen: Zet automatisch een extra kruisje als je een verbonden vakje aankruist.

Let op! Deze scorebloks kun je gebruiken in combinatie met Qwixx het kaartspel én Qwixx het dobbelspel!

Inhoud:

 • 1 Scoreblok Treden
 • 1 Scoreblok Kettingen
 • Spelregels

In ‘Moddervarkens’ probeert iedere speler zijn varkens te laten spelen in de modder om ze lekker vies te maken. Maar pas op, want je tegenstanders zullen alles in het werk stellen om jouw varkens weer schoon te wassen. Een stal komt dus goed van pas, want een dak biedt sowieso bescherming tegen regenkaarten. En als je de deur dan ook nog eens dicht laat timmeren, dan kan geen boer binnenkomen om jouw varkens schoon te boenen. De speler die uiteindelijk alleen maar
moddervarkens voor zich op tafel heeft liggen, wint het spel! Dus ga dat varkentje van je tegenstanders maar eens wassen!

Scoreblok 100 vel

€ 1,99

Scoreblok 100 vel

€ 1,99

Scoreblok om je score op te schrijven van bijvoorbeeld Yathzee

Het klassieke Hamertje Tik-spel voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Met 6 sjabloonkaarten van figuren om te maken met de gekleurde mozaïekstukken. Inclusief hamertje, spijkertjes, mozaïekstukken en onderbord van kurk. Deze set bevat vrolijke patronen van o.a. een vlinder, een hart en een kasteel. Hamertje Tik is goed voor de ontwikkeling van de motoriek en hand-oogcoördinatie.

Afmetingen: 24 x 17 centimeter. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

Hamertje Tik

€ 5,99

Hamertje Tik

€ 5,99

Het klassieke Hamertje Tik-spel voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Met 6 sjabloonkaarten van figuren om te maken met de gekleurde mozaïekstukken. Inclusief hamertje, spijkertjes, mozaïekstukken en onderbord van kurk. Deze set bevat vrolijke patronen van o.a. een auto, een trein en een boot. Hamertje Tik is goed voor de ontwikkeling van de motoriek en hand-oogcoördinatie.

Afmetingen: 24 x 17 centimeter. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

Het klassieke spel Fantacolor krijgt een make-over! De geperforeerde plaat is nu groter en heeft een originele lijst, net als een schilderij. Een handig mandje en 4 grote te kopiëren kaarten maken het spel helemaal compleet. Het maken van een insteekmozaïek is goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en creatief denken.

Inhoud doos: 150 pins in 3 verschillende formaten en 5 kleuren, 1 bord, 1 mandje, 1 frame, 1 uitvouwbare folder met 4 sjablonen.

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

Uitverkocht

DE WEERWOLVEN VAN WAKKERDAM

€ 11,99
Uitverkocht

DE WEERWOLVEN VAN WAKKERDAM

€ 11,99

Sinds kort wordt het dorp Wakkerdam opgeschrikt door Weerwolven! Elke nacht veranderen sommige inwoners van het dorp dankzij een mysterieuze oorzaak (mogelijk het broeikaseffect) in Weerwolven die gruwelijke moorden plegen. Burgers zullen zich moeten verenigen om uit te vinden wie van hen Weerwolven zijn, voordat het dorp haar laatste inwoners verliest...

Wie kent het populaire rollenspel De Weerwolven van Wakkerdam niet? Bij dit spel draait het om list en bedrog: wie zijn de Burgers in het dorp en wie zijn in het geheim de gevaarlijke Weerwolven? Een spelleider probeert een spannende sfeer tussen spelers te creëren waarbij de Weerwolven proberen elke nacht Burgers te verslinden, maar de Burgers overdag juist proberen om Weerwolven te ontmaskeren (en daarmee uit te schakelen).

Dit gloednieuwe ( 2023 ), gereviseerde basisspel bevat 24 vierkante karakterkaarten waarmee je een spannend spel met 8-18 spelers kunt spelen. Kruip in de huid van een Gewone Burger, Weerwolf, Ziener, Jager, Heks, Dief, Cupido, Onschuldig Meisje en speel een spannend spel! Maar pas op voor de Burgemeester, want die heeft een extra stem tijdens het spel. Welke van deze karakters weet het langst te overleven om het spel te winnen?

Inhoud: 24 karakterkaarten en 1 spelhandleiding.

Het kaartspel Exploding Kittens is voor mensen die van katten, explosies en lasers houden! Dit spel is het meest succesvolle project ooit op Kickstarter! Exploding Kittens is gemaakt door Elan Lee (XBOX), Matthew Inman (The Oatmeal) en Shane Small (XBOX, Marvel) en is een soort Russisch roulette spel: je neemt een kaart van de stapel tot je een exploding kitten kaart krijgt, op dat moment heb je verloren. Met alle andere kaarten kan je je verdedigen, aanvallen, een beurt overslaan of de katten afleiden.. Deze standaardeditie van het spel is geschikt voor 2-5 spelers vanaf 7 jaar en bevat 56 kaarten en instructies in een fraaie box.

Dobble Harry Potter, een magische aanvulling op de bestaande Dobble reeks!
Bij dit snelle kaartspel gaan spelers tegelijkertijd op zoek naar 1 gelijk Harry Potter symbool op twee verschillende kaarten. Snelheid, observatie en reflexen zijn van groot belang om dit spel te winnen! Dobble Harry Potter bevat 55 kaarten waarop steeds 8 symbolen afgebeeld staan. Denk daarbij aan Hagrid, Nagini, Sirius, Kasteel Zweinstein en de brulbrief.
Er zijn 5 verschillende mini-spelletjes die je hiermee kunt spelen, elk met eigen regels.

Inhoud: 
 55 kaarten, 1 blikje en 1 set spelregels.

DOBBLE KIDS NL

€ 13,99

DOBBLE KIDS NL

€ 13,99

Kinderversie van het snelle kaartspel Dobble! Dobble Kids bevat 30 speelkaarten waarop steeds 6 dieren afgebeeld staan. Er zijn 5 verschillende mini-spelletjes die je hiermee kunt spelen, elk met eigen regels. Vind als eerste hetzelfde dier op twee verschillende kaarten! Heb jij goede ogen? Bewijs het nu!

Dobble Waterproof is een variant van Dobble, maar dan met een zomerse twist! Deze versie van het bekende Dobble spel is namelijk volledig waterproof en voorzien van een strandtasje, dus ideaal om mee nemen voor tijdens de vakantie!

Inhoud: 1 waterproof strandtasje met 30 waterafstotende kaarten, 5 mini-spelletjes en spelregels.

DOBBLE BOERDERIJ NL

€ 13,99

DOBBLE BOERDERIJ NL

€ 13,99

Dobble Boerderij is een geweldig leuk kaartspelletje voor jong en oud. Bij dit snelle kaartspel gaan spelers tegelijkertijd op zoek naar 1 gelijk symbool op twee verschillende kaarten. Snelheid, observatie en reflexen zijn van groot belang om dit spel te winnen!

Dobble Boerderij bevat 30 speelkaarten waarop steeds 6 symbolen afgebeeld staan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een tractor, varken, appel, konijn en een molen. Er zijn 5 verschillende mini-spelletjes die je hiermee kunt spelen, elk met eigen regels. De kaarten zijn verpakt in een handzaam blikje en het spel is tevens ideaal om iemand als cadeau te geven.

Inhoud: 30 kaarten, 1 blikje en 1 set spelregels.

Met het Spel Springende Eekhoorn steken kinderen om de beurt een eikel in de boom. Help hem zijn voedsel voorraad aan te vullen voor zijn winterslaap! Stop omstebeurt een eikel in zijn boomstronk. Maar pas op! Degene die de eikel er insteekt die de eekhoorn op laat springen, verliest het spel.

Springende Eekhoorn is geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 4 jaar.

Help Hans en Grietje om de snoepjes uit het huis van de heks te halen, zonder dat ze dit merkt. Als je een verkeerd snoepje pakt, komt de heks tevoorschijn en moet je al je snoepjes terugleggen! Onthoud dus goed welke snoepjes dat zijn. Verzamel als eerst een snoepje van elke kleur om dit spannende spel te winnen!

Inhoud:

 • Huisje van de heks
 • Speelbord
 • Dobbelsteen
 • Vier Hans en Grietje pionnen
 • 24 snoepjes
 • Pinnetje
 • Spelregels


Knibbel Knabbel Knuisje is geschikt voor twee tot vier spelers vanaf vier jaar.

SPEL KEER OP KEER 2

€ 15,99

SPEL KEER OP KEER 2

€ 15,99

Dit is hét vervolg op het populaire en superverslavende dobbelspel! Kruis vakjes aan op je speelveld en vul zo snel mogelijk kolommen, rijen en gekleurde gebieden. Elke beurt kies je een kleur en een cijfer van de dobbelstenen. Combineer ze en kruis de aangrenzende vakjes van de gekozen kleur aan.
Speel zo slim mogelijk en neem andere spelers hun gewenste combinatie weg. Hoe slimmer je je speelveld uitbreidt, hoe meer keuzemogelijkheden je krijgt. Wanneer een speler twee complete kleuren heeft aangekruist, eindigt het spel. Wie heeft de meeste punten?
In dit vervolg op het spel Keer op Keer zorgen nieuwe dobbelstenen en mogelijkheden voor nieuwe uitdagingen. Nu kan een speler ook in zijn beurt kiezen om de zevende dobbelsteen te gebruiken. Met de bom kruis je bijvoorbeeld vier vakjes waar dan ook af, en het hartje zorgt voor extra punten voor een voltooide kolom. Weet jij slim genoeg te spelen?

Inhoud:

 • Zeven dobbelstenen
 • Blok met speelvelden
 • Zes viltstiften
 • Spelregels


Keer Op Keer 2 is geschikt voor één tot zes spelers vanaf acht jaar.

SPEL FROG HOP

€ 21,99

SPEL FROG HOP

€ 21,99

Freddie eet alle beestjes op! Wie kan er de meeste vangen voor Freddie in de vijver springt?
Dit spel kan je op 2 manieren spelen: met elkaar of tegen elkaar.
 
Als je tegen elkaar speelt, heb je een minuut om zoveel mogelijk beestjes te vangen. Pak een kikkertong en duw om de buurt een waterlelie-fiche om. Als er een beestje opstaat, zoekt iedereen naar het beestje. Degene die hem vindt, legt snel zijn kikkertong erop en wint de fiche. Degene met de meeste punten wint het spel.
 
Als je samen speelt, legt elke speler een vuurvliegje onder het transparante vel van het speelbord. Zo wordt het speelbord opgelicht en kan je de beestjes makkelijker vinden. Start de 1-minuut timer en draai om de beurt een waterlelie-fiche om. Als er een beestje opstaat, zoek je die zo snel mogelijk op. Draai de fiche om en speel verder. Tel jullie punten bij elkaar op en ontdek of jullie genoeg punten hebben om het spel te winnen!

Inhoud:

 • Freddie de Kikker
 • Onderkant van de steen
 • Doorzichtig vel met beestjes
 • Dubbelzijdig speelbord
 • 4 kikkertongen
 • 4 vuurvliegjes
 • 28 fiches met waterlelies en beestjes

 
Het spel Frog Hop is geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 4 jaar.

SPEL DIEDERIK DROL

€ 24,99

SPEL DIEDERIK DROL

€ 24,99

Kies wat leuke tegenstanders en speel het Diederik Drol spel. Bij dit hilarische spel zal de hond zijn behoefte doen en grappige scheetjes laten horen. Als jij de meeste drollen hebt verzameld ben je de winnaar. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder. Voor 2 tot 4 spelers.

Vermaak je urenlang met de Speelkaarten In Doos 2 Sets Speel de leukste spelletjes met deze kaarten! Je kan de kaarten makkelijk meenemen in het handige doosje en je kan er overal mee spelen: in het hotel, thuis, bij vrienden of op de camping. Speel pesten, hartenjagen, jokeren of een ander gaaf spel. Er zijn bovendien twee setjes voor nog meer speelplezier! De Speelkaarten In Doos 2 Sets zijn geschikt voor minstens één speler vanaf vier jaar.

Skip-Bo Junior is een kaartspel met vrolijke kleuren en leuke plaatjes van dieren. Wie als eerste al zijn kaarten heeft weggespeeld, wint. En bij deze versie zijn er 2 niveaus! Op het tweede niveau worden aflegstapels toegevoegd aan de mix, zodat de uitdaging groter wordt naarmate kinderen beter gaan spelen. 

Kenmerken:

 • Soort spel: Kaartspel
 • Geschikte leeftijd: Vanaf 5 jaar
 • Aantal spelers: 2-4

Verzamel zoveel mogelijk wormen tijdens het grappige spel Regenwormen.Dit leuke, snelle spel kan je overal en wanneer je maar wilt spelen! Binnen een halfuurtje weet je wie de winnaar is en dankzij het compacte formaat kan je thuis, maar ook op de camping of in de trein spelen. Je hoeft alleen maar tot 36 te kunnen tellen!

Gooi de acht dobbelstenen als je aan de beurt bent en leg dobbelstenen met hetzelfde getal of een worm erop opzij. Gooi daarna nog een keer met de resterende dobbelstenen. Nu leg je alle dobbelstenen die een ander getal hebben opzij. Is je totaal hoger dan twintig en heb je ten minste één worm gegooid? Dan mag je de steen met dat getal van tafel pakken… of zelfs van een medespeler! Maar pas op! Als je teveel risico neemt of steeds getallen gooit die je al eens hebt gepakt, dan ben je af en moet je een steen inleveren. Wie heeft aan het einde van het spel de meeste regenwormen? Regenwormen is geschikt voor twee tot zeven spelers vanaf acht jaar.

Inhoud:

 • Zestien tegels
 • Acht dobbelstenen
 • Spelregels

Het doel van het spel Litter Bugs is om met zo min mogelijk vliegen te zijn opgescheept nadat je alle stukken afval in de vuilnisbak hebt gegooid. Als je het deksel optilt, springen er vliegen uit de vuilnisbak, alleen weet niemand precies wanneer. Grappig behendigheidsspel geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Kenmerken:

 • Aantal spelers: 2 tot 4
 • Speelduur: 20 minuten
 • 2 Batterijen nodig (niet ingegrepen)

KAARTSPEL EZELEN

€ 10,99

KAARTSPEL EZELEN

€ 10,99

In dit spel is het de bedoeling dat je kaarten verzamelt, goed oplet en snel reageert! Spreek een gebaar af en de eerste die vier dezelfde kaarten heeft maakt dat gebaar. De andere spelers moeten nu snel reageren. Reageer je als laatste, dan krijg je een letter. Eerst een E, dan een Z, dan een E… zie je het patroon al? En als je voor de 4e keer te laat reageert, dan ben je de EZEL! Een supersnel spel dat lachen geblazen is!

Inhoud:

 • 24 dierenkaarten
 • Twintig ezelkaarten
 • Vier ezelpionnen
 • Spelregels


Het kaartspel Ezelen is geschikt voor drie tot vijf spelers vanaf zes jaar.

Qwinto dobbelspel

€ 11,99

Qwinto dobbelspel

€ 11,99

In Qwinto werken de spelers aan drie oplopende cijferreeksen. Iedere speler heeft een velletje van een notitieblokje voor zich liggen met daarop een oranje, gele en paarse rij die tijdens het spelen met cijfers gevuld gaan worden. Degene die slim het resultaat van de worp in één van de drie gekleurde rijen schrijft en de meeste bonuspunten scoort wint het spel!

Specificaties:
Kleur: wit
Geslacht: junior
Materiaal: kunststof, karton
Afmetingen verpakking: 13 x 10 x 2 cm (L x B x H)
Aantal spelers: 2-6
Speelduur: 15 minuten
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Inhoud:
3 Dobbelstenen
1 Scoreblok
4 Potloden

Oefen spelenderwijs met getallen, hoeveelheden en sommetjes met het Rompompom Rekenkwartet. Verzamel zo snel mogelijk 4 kaartjes die horen bij hetzelfde getal. Bij dit leuke spel leer je het herkennen en benoemen van de getallen t/m 10, het koppelen van getallen aan symbolen en hoeveelheden t/m 10 en het oefenen van sommen t/m 10. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder.

Qwinto: Scorebloks

€ 6,99

Qwinto: Scorebloks

€ 6,99

2 extra scoreblocks met 80 blaadjes per stuk (160 in totaal) voor het populaire dobbelspel Qwinto

Ravensburger Nintendo Super Mario Level 8
Wie legt de gevraagde combinaties van getallenreeksen, dezelfde kaarten en kleuren het snelst uit? Wie lukt het als eerst alle 8 levels te halen en wint het spel? Met dit kaartspel in een cool Super Mario design, spelen jullie met een beetje geluk en tactiek level voor level naar de overwinning!

Kenmerken:

 • Geschikt voor 2 - 6 spelers
 • Geschikt vanaf 8 jaar

Inhoud:

 • 110 speelkaarten
 • 6 levelwijzers

Doe je best om zo min mogelijk punten te scoren met het spannende spel Beverbende Tactiek en geheugen gaan hand in hand bij dit leuke spel! Leg vier kaarten met strafpunten voor je neer, met de strafpunten naar beneden. Je mag alleen de buitenste twee ervan éénmalig bekijken. Daarna begint het spel: om de beurten mogen spelers een kaart van de trekstapel of van de aflegstapel pakken. Als daar punten op staan, mag je hem ruilen met een van jouw kaarten en die op de aflegstapel leggen. Als je hem niet wilt gebruiken, moet je de getrokken kaart op de aflegstapel leggen. Probeer te zorgen dat jij zo min mogelijk strafpunten voor je hebt leggen! Door middel van de speciale kaarten kan je daar nog beter voor zorgen! Als je denkt dat je het laagste aantal punten hebt, klop je op tafel. De andere spelers krijgen dan nog één beurt, en daarna worden de punten geteld. Schrijf de punten op het scoreblok en speel zoveel rondes als dat er spelers zijn. Wie heeft de minste punten na alle rondes? Inhoud: 66 kaarten Scoreblok Spelregels Beverbende is geschikt voor twee tot zes spelers vanaf zes jaar.

Poetry for Neanderthals is een kaartspel van de makers van Exploding Kittens. In dit familievriendelijke partyspel verdienen spelers punten door hun teamleden woorden en zinnen te laten raden. Ze mogen hiervoor alleen maar woorden gebruiken met één lettegreep! Als de spelers woorden gebruiken met meer dan een lettergreep, mag het andere team hen slaan met een opblaasbare knuppel.
Het team met de meeste punten wint!

Inhoud

 • 200 kaarten
 • 1 zandloper
 • 2 speelborden
 • Grok's poëziekaarten
 • 1 opblaasbare knuppel

Kenmerken

 • Voor 2 spelers of meer
 • Vanaf 7 jaar oud
 • Speelduur van 15 minuten
 • Illustraties van Matthew Inman van The Oatmeal

Reis het hele Europese continent over met Ticket to Ride Europe, al jaren lang het meest populaire bordspel in Nederland! Waag je een reis door de donkere tunnels in Zwitserland of aan boord van een veerboot op de Zwarte Zee? Of bouw je schitterende treinstations in de grote hoofdsteden van oude wereldrijken?

Belangrijkste kenmerken van Ticket to Ride Europe

 • Strategisch spel
 • Ticket to Ride Europe is een standaard editie basisspel
 • Nederlandstalig
 • Voor 2 tot 5 spelers
 • Vanaf 45 minuten
 • Vanaf 8 jaar oud

Spelverloop van Ticket to Ride Europe

In Ticket to Ride Europe moeten de spelers de routes op hun bestemmingskaarten volbrengen. Dit doe je door verbindingen tussen steden te claimen, die je mag bouwen als je de juiste kaartencombinaties in handen hebt. Heb jij aan het eind van het spel de meeste punten verzameld met je treinnetwerk? Dan ben jij de winnaar.
Dit populaire bordspel is een makkelijk aan te leren spel met diverse onvoorziene plotwendingen, zodat de uiteindelijke winnaar tot op het laatst onbekend blijft. Spanning en plezier voor het hele gezin.

Uitverkocht

AZUL NL/FR

€ 39,99
Uitverkocht

AZUL NL/FR

€ 39,99

Azuleojos (oorspronkelijk witte en blauwe keramische tegels) zijn een uitvinding van de Moren. De versiering valt in de smaak bij de Portugese koning Manuel I tijdens zijn bezoek aan het Alhambra, in het zuiden van Spanje. Hij is zo onder de indruk van de fabelachtige schoonheid van de Moorse decoraties in het interieur van het Alhambra dat hij zijn eigen Evora paleis in Portugal met soortgelijke tegels laat versieren. In het tactische spel Azul is het aan de spelers om in opdracht van de koning de muren van het koninklijke paleis in Evora te verfraaien. Vorm patronen, bekleed de muren van het paleis, scoor de meeste punten en win!

 • Taal: Nederlands
 • Leeftijd: Vanaf 12 jaar
 • Aantal spelers: 2 tot 4
 • Speelduur: 40 minuten

PERUDO JUMBO NL/FR

€ 29,99

PERUDO JUMBO NL/FR

€ 29,99

Perudo is een eenvoudig en snel dobbelspel vol bluf en spanning. En dankzij de Jumbo verpakking is het mogelijk om dit te spelen met maar liefst 10 personen!

Bij aanvang van het spel ontvangt iedere speler een dobbelbeker met vijf dobbelstenen in de bijbehorende kleur. De spelers bekijken het resultaat van hun worp, zodat de andere spelers dit kunnen zien. De startspeler doet een eerste bod waarbij hij gokt hoeveel dobbelstenen er van een bepaald getal minimaal op tafel liggen. De volgende speler kan drie verschillende acties ondernemen. Zal het bod verhoogd worden of niet? Wordt de waarheid verteld of wordt er geblufd?

Kenmerken

 • Strategisch spel
 • Stelt concentratie, motoriek en snelheid op de proef
 • Voor 2 tot 10 spelers
 • Speelduur van 30 minuten
 • Vanaf 8 jaar oud

Inhoud

 • 10 bekers
 • 50 dobbelstenen
 • Spelregels

Geweldige ervaring met het unieke Joystick 3D-tiltdoolhof, ontworpen en geïnspireerd door de wereld van Super Mario! Lever de knikker voorzichtig helemaal naar de top om het doel te bereiken! Meer dan 120.000 doolhofcombinaties! Maak je eigen doolhofcombinaties door de 4 doolhoven en torendelen! Gebruik de joystick om te kantelen en naar de top te draaien! Pas op voor vallen om vooruit te komen! Poets je vaardigheden op om de tijd te racen met vrienden en familie. Veel trucjes en bewegingen zonder batterij. Geweldige keuze voor verjaardags- en vakantiegeschenken! leeftijd vanaf 4 jaar en voor 1 speler

Speel een spannend evenwichtsspel met Super Mario Blow Up! Shaky Tower! Inclusief zeven Super Mario-personagefiguren.

Super Mario Blow Up! Shaky Tower is een spannend evenwichtsspel. Plaats de Mario-figuren op de toren en zorg ervoor dat de bal niet op de toren valt.

Eigenschappen:

 • Zeven Super Mario-personagefiguren zijn inbegrepen.
 • Geschikt voor kinderen van vier jaar en ouder.
 • Twee of meer mensen kunnen tegelijkertijd spelen.
 • Je kunt de Blow Up! Shaky Tower spelen met een van de figuren uit Link System-games (apart verkrijgbaar).

KAARTSPEL PESTEN

€ 10,99

KAARTSPEL PESTEN

€ 10,99
Je hoeft niet lief te spelen bij het kaartspel Pesten Bij dit kaartspel is het de bedoeling dat je je tegenstander ‘pest’ met kaarten, zodat jij als eerste je hand leeg kan spelen! De spelregels staan op de kaarten, dus je weet direct of je een pestkaart in handen hebt en wat je ermee kan doen. Speel zo snel mogelijk je kaarten weg terwijl je het je tegenstanders zo moeilijk mogelijk maakt. Speel je kaarten zo strategisch mogelijk en probeer te voorkomen dat jij gepest wordt! Vergeet niet ‘laatste kaart’ te roepen zodra je nog maar één kaart in handen hebt… Lukt het jou die ook weg te spelen of wordt je gepest door je medespelers? Inhoud: 54 kaarten Spelregels Het kaartspel Pesten is geschikt voor twee tot vier spelers vanaf zes jaar.

Kaartschudmachine

€ 16,99

Kaartschudmachine

€ 16,99
Schud eenvoudig de kaarten met deze kaartschudmachine. Leg de kaarten in de vakjes, draai aan de hendel en zie de kaarten over en weer vliegen. Wanneer je klaar bent met draaien kun je de stapel kaarten zo uit het bakje halen. Exclusief pakje speelkaarten.

"*Super Mario Balancing Game is een eenvoudig balansspel. Volg de instructies op de roulette en plaats de Mario-figuren bovenop het podium. Je kunt het podium groter maken door fasen uit de andere Balancing Game Plus-series te combineren.
- 4 Super Mario-personagefiguren zijn inbegrepen.
- Geschikt voor kinderen vanaf vier jaar.
- 3 of meer mensen kunnen tegelijkertijd spelen.

MEERDERE UITVOERINGEN, WORD EEN WILLEKEURIG BALANCE GAME GELEVERD

Uitverkocht

Skip-Bo - Mattel Games - Kaartspel

€ 11,99
Uitverkocht

Skip-Bo - Mattel Games - Kaartspel

€ 11,99

Wat voor spel is Skip-Bo

Skip-Bo is het ultieme kaartspel van de makers van UNO! ​Spelers moeten strategisch denken om stapels kaarten op volgorde te leggen (2, 3, 4, 4...). De speler die als eerste al zijn kaarten kwijt is, heeft gewonnen. Als iedere speler zijn eigen stapel kaarten heeft, begint het spel door kaarten van de stok te pakken en tot vier "bouwstapels" met kaarten te maken. Als het spel vastloopt, mag je de Skip-Bo kaart spelen. Een Skip-Bo kaart is een keuzekaart en mag als ieder cijfer worden gebruikt. Zet de kaart op het juiste moment in! De speler die als eerste alle kaarten van de Skip-Bo stok kwijtspeelt, wint het spel!

Inclusief 162 kaarten en spelregels. Leeftijd: 7+

Met Party & Co Family imiteer, teken, wring je je in bochten, geef antwoord op originele vragen en overwin de grappigste uitdagingen. Heb de grootste lol met de nieuwe Party & Co Family: een feestje voor de hele familie!

Het spel kan in teams (maximaal 3 teams van 2 of meer spelers) gespeeld worden of met maximaal 3 individuen. Verdeel de spelers in teams. Kies met welke kant van het speelbord je wil spelen: het normale parcours duurt ongeveer 50 minuten. Het korte parcours ongeveer 25 minuten.

Inhoud:
• Dubbelzijdig speelbord
• 1 kaarthouder
• 300 kaartjes (150 voor kinderen en 150 voor volwassenen)
• 12 uitdagingskaarten
• 3 PartyKubussen
• Dubbelzijdig PartyTekenbordje
• Afwisbare stift
• 2 zandlopers
• 3 pionnen
• Dobbelsteen
• Spelregels

Party & Co Family kan je met 3 of meer personen spelen en is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar.

Speel het klassieke dominospel nu met een leuk eenhoorn thema! De kaarten bevatten verschillende eenhoorns. Verbind de kaartjes door dezelfde plaatjes aan elkaar te koppelen. Speelplezier gegarandeerd!

Specificaties:
Kleur: multicolor
Geslacht: meisjes
Materiaal: karton
Afmetingen doos: 18 x 18 x 4 cm (L x B x H)
Leeftijd: vanaf 4 jaar

Inhoud:
32 Dominokaarten

Het klassieke Monopoly Junior spel heeft een nieuw jasje: Elektronisch Bankieren! Het biedt kinderen een eigentijdse bankervaring omdat het geld is vervangen door een elektronische bankautomaat en door Monopoly bankpasjes. Gebruik de pasjes om vakjes te kopen, huur te betalen en om geld te ontvangen als je over Start gaat. En dat allemaal met de 4 favoriete pionnen: Kleine Mollie, Kleine Dwarrel, Speelgoedauto en Speelgoedboot. Bekende en geliefde vakjes zoals de ijssalon, de speelgoedwinkel en de kermis zijn ook in deze versie te kopen door kids. Ze vinden het geweldig om de bankpasjes te gebruiken en hun 'verkocht' bordjes op hun eigen vakjes te zetten. Wie van de kids heeft er aan het eind van het spel het meeste geld? Die speler heeft gewonnen!

Inhoud

 • Speelbord
 • Bankautomaat
 • 4 bankpasjes
 • 4 Junior pionnen
 • 20 Kanskaarten
 • 48 'Verkocht'-bordjes
 • 1 dobbelsteen
 • 4 ' Wie is je pion' inforkaarten
 • Spelregels
Uitverkocht

Monopoly Gamer Mario Kart

€ 29,99
Uitverkocht

Monopoly Gamer Mario Kart

€ 29,99

Monopoly slaat de handen ineen met Mario Kart voor het Monopoly Gamer Mario Kart-bordspel! Speel als Mario, Princess Peach, Luigi of Toad en verzamel munten, koop vakjes en strijd in races om punten te krijgen en te winnen. Om dit spel te winnen moet je als eerste finishen! Wie wint de felbegeerde Grand Prix-kaart? Aan het eind van het spel heeft de speler met de meeste punten gewonnen.

Specificaties:
Kleur: multicolor
Geslacht: junior, unisex
Materiaal: kunststof, karton
Aantal spelers: 2-4
Speelduur: 60-120 minuten
Taal: Nederlands
Afmetingen verpakking: 40 x 26 x 4 cm (L x B x D)
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Speel het Balansspel Dolfijn en zorg ervoor dat de dolfijn niet omvalt wanneer jij de felgekleurde vormen en blokken erop zet. De dobbelsteen geeft aan welke kleur vorm je op de dolfijn moet leggen. Maar pas op dat dolfijn niet uit balans raakt! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Clown games Scoreblok: 50 vellen met dobbelstenen en bakje

Eenmaal per jaar komen in Kakelenburg de beste wonderdoktoren en beunhazen samen om drankjes tegen zweetvoeten, heimwee, de hik en liefdesverdriet te brouwen. Iedere kwakzalver kookt hier echter zijn eigen soep.

Iedere speler trekt zolang ingrediënten uit zijn eigen, in de loop van het spel zelf samengestelde, voorraadbuidel totdat hij denkt dat zijn drank perfect is. Maar pas op: een paar knalerwten en de hele drank ontploft. Het is dus beter om op tijd te stoppen en een kleinere portie te koken om zo met de opbrengst ervan kostbare ingrediënten aan te schaffen. Zo vult de voorraadbuidel zich met steeds meer nuttige ingrediënten, waardoor de volgende drank wellicht nog beter wordt en meer punten oplevert.

In dit spel met meer dan 2000 combinatiemogelijkheden wordt het beproefde deckbuildingssysteem gecombineerd met het populaire “push your luck”-mechanisme.

Uitverkocht

Dobbelstenen wit: 10 stuks

€ 1,99
Uitverkocht

Dobbelstenen wit: 10 stuks

€ 1,99

Dobbelstenen wit: 10 stuks

Mattel games Uno

€ 8,99

Mattel games Uno

€ 8,99

Het kaartspel UNO lijkt sprekend op het kaartspel Pesten. Nu hebben de kaarten alleen cijfers van 0 tot 9 en zijn er speciale (pest)kaarten. De speler die als eerste zijn kaarten wegspeelt wint het spel.

Type kaarten
In totaal zitten er 108 verschillende kaarten in het spel UNO. Er zijn kaarten met daarop de cijfers 0 tot 9.

De cijferkaarten zijn er in 4 verschillende kleuren (geel, groen, rood en blauw). Elke kaart komt twee keer voor in het spel, behalve de 0. Je hebt dus twee keer een blauwe 6.

De overige 30 kaarten hebben verschillende waarden (beurt overslaan, kleur wijzigen, spelers- volgorde omdraaien).

Monopoly Roblox - Engelstalig Bordspel

In het Monopoly: Roblox 2022-editie bordspel, kopen, verkopen en ruilen spelers enkele van hun favoriete Roblox-ervaringen, waaronder Adopteer me!, Welkom in Bloxburg, Royale High en nog veel meer! Met illustraties, thema's en elementen die zijn geïnspireerd op het populaire online platform. Spelers verplaatsen zich over het spelbord en kopen zoveel mogelijk thuiskantoren van ontwikkelaars en studiokantoren van ontwikkelaars als ze kunnen.

Het spel is voor 2-6 spelers, vanaf 8 jaar, en is perfect als geschenk voor Roblox-fans! Roblox, Robux, het Roblox-logo en Powering Imagination maken deel uit van de gedeponeerde en niet-gedeponeerde handelsmerken van Roblox in de VS en andere landen. Sommige inhoud is gelicentieerd. Alle rechten voorbehouden. De namen en logo’s van Hasbro, Hasbro Gaming, Parker Brothers en Monopoly, het kenmerkende ontwerp van het spelbord, de vier hoekvakjes, de naam Mr. Monopoly en het figuurtje, evenals elk van de kenmerkende elementen van het bord en de pionnen zijn handelsmerken van Hasbro voor haar beroemde gezelschapsspel en toebehoren.

€ 29.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


Tiger Electronics Transformers Editie

Stel je voor dat je terug kon gaan in de tijd! Gamers die fan zijn van retrotech of dit genre willen ontdekken, zullen verliefd worden op dit Tiger Electronics Transformers Robots in Disguise Generation 2 elektronische lcd-videospel, geïnspireerd op het origineel uit de jaren 1990. Speel als Optimus Prime en voorkom dat de Decepticons totale verwoesting veroorzaken. Speel de 4 levels uit en versla de eindbazen, waarna je uiteindelijk Starscream moet overwinnen.

€ 18.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


Rory's Story Cubes Classic - Dobbelspel

Speel Rory's Story Cubes door de dobbelstenen te gooien en een verhaal te maken rondom de 9 zichtbare afbeeldingen. Er is maar één regel: er zijn geen foute antwoorden. Laat je creativiteit dus de vrije loop. Dankzij de onbeperkte mogelijkheden bieden de Story Cubes uren aan speelplezier voor alle leeftijden.

€ 9.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


Little Factory NL- Bordspel

Little Factory is een spannend kaartspel dat draait om ontwikkeling en grondstoffenbeheer in de wereld van Little Town!

Begin met slechts een paar munten, produceer of verhandel grondstoffen om meer waardevolle grondstoffen te bemachtigen. Bouw gebouwen om nieuwe grondstoffen te verkrijgen, en verdien invloedspunten als bewijs van je harde werk. Kies verstandig om de speler met de meeste invloedspunten te worden en het spel te winnen! Inclusief Solo variant!

€ 14.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


Friends Raad de Kaart 

Simpel en snel raadspelletje in de wereld van de tv-serie Friends, waarbij je de volgende kaart van de stapel probeert te raden. Raad je goed, dan krijg je punten en mag je verder raden. De speler met de meeste punten wint, tenzij je twee keer na elkaar exact de juiste kaart raadt, dan win je onmiddellijk.

€ 9.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


Crime Zoom Case 2 - Ongeluksvogel

Crime Zoom is een echt misdaadonderzoek met 55 kaarten, dat begint bij een plaats delict die bestaat uit een aantal kaarten.

Om aanwijzingen te ontdekken draai je een kaart om. Onderzoek de plaats delict en volg de aanwijzingen die jou het meest relevant lijken. Stop wanneer je denkt dat je het verhaal hebt ontrafeld.

Zodra je onderzoek is afgerond ga je vragen beantwoorden en schrijf je jouw rapport. Wie is de dader, welk bewijs hebt je daarvoor en wat was het motief?

€ 11.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL

Ticket To Ride - De Spoorwerf Denkspel

Welkom in 1900, het Gouden Tijdperk van de Locomotief! Treinsporen verbinden de belangrijkste steden van het land en als leidinggevende van de Ticket to Ride De Spoorwerf (Track Switcher) probeer jij alle locomotieven en treinwagons op de juiste posities te krijgen. Maar de klok tikt en de wagons bevinden zich zelden op de juiste plaats op het juiste moment...Gebruik de locomotief om wagons door de spoorwerf te loodsen. Duw of trek de wagons en breng ze van hun startpositie naar hun eindpositie volgens de instructies op de puzzelkaart. Tel het aantal stappen dat je nodig had en bereken je score! Inhoud: 1 spoorbord, 40 routekaarten, 1 spoorwerfgids, 2 locomotieven, 5 wagons, 2 beschadigde sporen, handleiding.

€ 19.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


Ticket to Ride New York

Welkom in het Manhatten van de jaren 60 met Ticket to Ride New York!
Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf het Empire State Building (destijds de hoogste wolkenkrabber ter wereld) of maak een wandeling door het prachtige Central Park. Bezoek Times Square, Brooklyn en alle andere toeristische locaties.

Tijdens deze kortdurende variant uit de Ticket to Ride spellenreeks racen de spelers tegen elkaar in de drukke straten van New York City om de meest prestigieuze locaties te bezoeken en om hun bestemmingskaarten te voltooien. Voor het bezoeken van een aantal locaties zijn bonuspunten te verdienen, waardoor jouw rit door New York nog spannender wordt.

In deze uitgave van Ticket to Ride zijn treinkaarten bovendien vervangen door speciale taxikaarten en ook de miniatuurtreintjes zijn anders, dit zijn nu plastic taxi miniaturen. Maak nu jouw unieke trip in de Big Apple!

€ 19.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


TICKET TO RIDE MIJN EERSTE REIS - NL

Maak nu jouw allereerste reis met de kinderversie van Ticket to Ride! Ticket To Ride: Mijn Eerste Reis is gemakkelijk en snel te leren en is daardoor een perfecte kennismaking met de Ticket To Ride spellenserie. Verzamel kaarten van verschillende kleuren, gebruik deze om treinroutes te claimen met jouw treintjes en behaal bestemmingskaarten om het spel te winnen! Stap aan boord en beleef een geweldig treinavontuur dwars door Europa! Geschikt voor 6 jaar en ouder. Inhoud: 1 kaart met de treinroutes van Europa, 80 gekleurde treintjes, 72 treinkaarten, 32 bestemmingskaarten, 4 "Oost-West" bonuskaarten en 1 spelregelboekje.

€ 31.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


TICKET TO RIDE SAN FRANCISCO - NL

Welkom in de baai van San Francisco! Met vele souvenirs op zak kijk je heel relaxed rond vanuit de kabeltram. Het zonlicht glinstert door de mist die rondom Alcatraz en de Golden Gate Bridge hangt. San Francisco is met recht een gouden stad!

Tijdens deze kortdurende stedeneditie uit de Ticket to Ride spellenreeks racen de spelers tegen elkaar in San Francisco om de meest iconische locaties te bezoeken, souvenirs te verzamelen en om hun bestemmingskaarten te voltooien. In deze uitgave van Ticket to Ride zijn treinkaarten vervangen door speciale transportkaarten en ook de miniatuurtreintjes zijn vervangen door plastic kabeltrams miniaturen. Bezoek nu de legendarische stad van de Flower Power!

Inhoud: 1 spelbord met het transportnetwerk van San Francisco, 80 plastic kabeltrams (20 van iedere kleur), 44 transportkaarten, 24 bestemmingskaarten, 21 toeristenfiches, 4 scorepionnen en een spelhandleiding.

€ 22.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


THROW THROW BURRITO

Throw Throw Burrito is een grappig partyspel - van de makers van Exploding Kittens - dat een combinatie is van een kaartspel en trefbal. Het spel is geschikt voor de hele familie en draait om kaarten verzamelen, punten verdienen en speelgoedburrito’s naar elkaar gooien…

Scoor punten door sets van drie dezelfde kaarten te vinden, maar zodra de Burrito kaart gespeeld wordt, volgt er een duel waarbij je de burrito’s moet zien te ontwijken. Steel punten van je tegenstanders door hen te raken met de inknijpbare, schuimrubberen burrito’s en win!

Inhoud:
120 kaarten, 2 speelgoedburrito’s van schuimrubber, 7 tokens en spelregels.

€ 27.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


HINT NL

Een partyspel van de makers van Bezzerwizzer: HINT!  
Tijdens het partyspel HINT laat je jouw teamgenoten begrippen raden door middel van praten, tekenen, uitbeelden of neuriën. Speel HINT om een hint te krijgen, een hint te geven en als je echt goed bent, een hint te stelen. Maar kijk uit voor de verboden begrippen...
Uitdagend veel speelplezier met maar liefst 450 kaarten!

Het spelverloop is eenvoudig: kies een kaart uit het kaartwiel (of wordt verplicht tot het nemen van een bepaalde kaart!) en geef jouw teamgenoten zo snel mogelijk hints door middel van praten, tekenen, uitbeelden of neuriën. De kaart toont aan welke manier gebruikt mag worden.

Je krijgt 90 seconden de tijd om 5 correcte begrippen te raden. Raad echter niet zomaar in het wilde weg, want elke kaart bevat ook een verborgen begrip dat je beter NIET kunt noemen!
Een team krijgt 1 punt voor elk goed geraden begrip. Maar als het team het verboden begrip raadt, verliest het 2 punten… Zodra de tijd op is en niet alle begrippen geraden zijn, mag het andere team ook nog een gokje wagen voor bonuspunten.

Des te beter je hints zijn, des te sneller worden alle begrippen geraden en scoor je de meeste punten. Voor elk punt verschuif je jullie pion verder richting de finish over een scorepad. De teams spelen om de beurt en het team dat als eerste de finish bereikt, wint HINT!

Inhoud:
1 afdekbord, 1 kaartwiel, 2 pionnen, 450 kaarten, 1 uitwisbaar tekenbord, 1 stift, 1 wisdoekje, 1 zandloper, 1 stickervel en 1 instructiekaart.

€ 34.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


5211 Azul - Kaartspel

Speciale Azul editie van het snelle en spannende bluf- en strategiespel 5211, nu geheel in stijl van Azul. Doel van het spel is om de meeste punten te scoren door middel van het uitspelen van kaarten in diverse rondes. De score die je behaalt hangt af van de speciale kaarten met daarop de Haan van Barcelos (een Portugese legende) en of er een meerderheid in kleur is met jouw kaarten. Anticipeer op je tegenstanders om de hoogste score te behalen!

€ 14.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


AZUL TUIN VAN DE KONINGIN NL/FR

Koning Manuel I heeft de beste tuinontwerpers van Portugal opdracht gegeven om de meest bijzondere tuin aan te leggen voor zijn vrouw, koningin Maria van Aragón.

In Azul - Tuin van de Koningin, krijgen spelers de opdracht om een prachtige tuin voor de geliefde vrouw van de koning samen te stellen met gebruik van de mooiste planten, bomen en decoratieve elementen.

Door middel van een innovatieve drafting-methode, kenmerkend voor de Azul-serie, moeten spelers zorgvuldig kiezen met welke kleurrijke tegels ze hun tuin willen versieren. Alleen de allerbeste tuinontwerpers zullen tot bloei komen en de goedkeuring van de koningin verdienen.

€ 42.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


STELLA - DIXIT UNIVERSE

Stella is door de vakjury uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar 2022 in de categorie familiespellen!

Stella is een competitief spel in het Dixit universum waarbij spelers beelden interpreteren naar aanleiding van een gemeenschappelijk woord. Kies dezelfde kaarten als de andere spelers voor de winst! Neem risico, maar pas op voor de val!

Stella is een spel over associaties bij ideeën en interpretaties bij beelden. In elke ronde moeten de spelers in het geheim verschillende Dixit kaarten aan één willekeurig woord koppelen. Als je erin slaagt om dezelfde kaarten als de andere spelers te kiezen, vorm je een ‘vonk’ die punten oplevert.

Meer associaties geven je meer kansen op (super)vonken, maar wees niet te hebberig. De speler die de meeste associaties heeft, loopt ook het risico de minste punten te scoren!

Aan het einde van de vierde ronde wint de speler met de meeste punten.

Inhoud: 1 spelbord, 84 Dixit kaarten, 96 woordkaarten (2 unieke woorden op elke kaart), 4 ontdekkingswoordkaarten (aanbevolen voor je eerste spel), 10 aanpasbare woordkaarten (lege kaarten), 6 lantaarnfiches (met 2 kanten: licht/donker), 4 rondefiches (genummerd I t/m IV), 1 startverkenner pion, 6 uitwisbare persoonlijke schrijfborden, 1 uitwisbaar uitslagenbord, 6 viltstiften en 6 doekjes.

€ 32.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


Dixit Origins Expansion - Uitbreiding - Kaartspel

De mysterieuze kaarten van Dixit 4 prikkelen ieders fantasie. Het is een leuke afwisseling voor het spel Dixit, die weer nieuwe mogelijkheden en extra diepgang in het spel brengt. Deze uitbreiding van Dixit bevat 84 nieuwe fantastisch geïllustreerde kaarten om te mengen met de kaarten van het basisspel.
Opgelet! Om met Dixit 4: Origins te kunnen spelen heb je het spel Dixit of Dixit: Odyssey nodig.

€ 18.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


PANDEMIC NL

Nederlandse uitgave van de bordspel klassieker Pandemic! In dit coöperatief bordspel zijn de spelers leden van een eliteteam dat ten strijde trekt tegen vier bijzonder dodelijke ziektes (een pandemie uitbraak!). Het team reist over de hele wereld om de vloedgolf van infecties in te dammen en om kennis en hulpbronnen op te doen om medicijnen te ontwikkelen. Lukt het jou om de mensheid te redden?

€ 38.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


UNLOCK! 10 SPEL AVONTUREN

Unlock is een coöperatief kaartspel geïnspireerd door escape rooms; ruimtes waaruit je moet ontsnappen binnen 60 minuten. Unlock! laat je deze ervaring nu thuis aan je eigen tafel beleven met een kaartendeck (60 kaarten) en een gratis app die je door de 3 scenario's leidt. Doorzoek de ruimtes, combineer voorwerpen en los alle puzzels op voordat de tijd op is!

Deze editie bevat de volgende
3 avonturen:

1) Ticket to Ride 
Wees de spoorwegmagnaten te slim af tijdens een enerverende reis dwars door de Verenigde Staten.

2) Mysterium 
Stap het kasteel van Warwick binnen voor een duister en droomachtig onderzoek.

3) Pandemic
De mensheid wordt bedreigd door een epidemie. De toekomst hangt af van jou en jouw team van experts!

€ 34.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


Mario kart racing dx

De race is begonnen met Super Mario Kart Racing DX Deluxe! Mario Kart is nu ECHT. Deze fantastische set bevat Mario en Luigi Go Karts waarmee je tegen de broers kunt racen op een deluxe circuit! De baan bevat 6 obstakels net als in het spel! Waarom voor een scherm zitten als je echt tegen een vriend kunt racen! Deze set is perfect voor Nintendo fans vanaf 4 jaar en geen enkele Mario fan zou deze iconische set niet mogen missen!

38.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


Ticket to Ride - Nederland Bordspel

Eindelijk beschikbaar voor Ticket to Ride: de plattegrond van Nederland! Nederland bevat vele waterwegen, en daar betaal jij de tol voor met Bridge Toll Tokens! Ticket To Ride ontwerper Alan R. Moon heeft een geniale functie in dit spel gecreëerd: bijna alle routes zijn double-track bridge crossings. Spelers krijgen bonus punten voor het aantal Bridge Toll Tokens dat men aan het einde van het spel heeft.

Inhoud: enkelzijdige plattegrond van Nederland, 44 Destination tickets, nieuwe Bridge Toll tokens en spelregels.

Expansieset voor het bordspel Ticket to Ride en Ticket to Ride Europe. Let op: een basisspel uit de Ticket To Ride series is vereist om deze expansieset te kunnen spelen.

€ 26.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKELWhite goblin games The Mind

The Mind is meer dan een kaartspel. Het is een experiment, een beleving, een eenvoudige, maar zeer bijzondere team-ervaring. Als je het laatste level weet te voltooien, zullen jullie op een roze wolk zweven. Je mag niets bespreken met elkaar en op geen enkele wijze informatie met elkaar uitwisselen. Desondanks kunnen jullie als team toch elk level voltooien door jullie gedachten te verbinden en zo samen de overwinning te behalen.

Hoe werkt The Mind?
The Mind is een uniek teamspel, waarbij je moet samenwerken zonder met elkaar te overleggen. Speel kaarten op volgorde uit, zonder de cijfers met elkaar te bespreken. Zet je “gezamenlijke klok” gelijk, zodat jullie op dat ritme kaarten uitspelen.

Spelinhoud

 • 120 speelkaarten
 • spelregels

€ 10.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


CLOWN SPELLENDOOS 200DLG

Speelplezier voor jong en oud! 200-delige Clown Games spellendoos, waarmee je vanzelfsprekend 200 verschillende spellen kunt spelen! Het verveelt nooit met alle klassiekers in één doos: ludo, backgammon, dammen, paardenrennen en vele andere bord-, dobbel- en kaartspellen. Inhoud: - 6 spelborden - 16 pionnen - 5 dobbelstenen - 30 damstenen - 32 spelkaarten - spelregelboekje. Voor 1-6 spelers en vanaf 6 jaar.

€ 9.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKELWhite goblin games Qwixx deluxe

Qwixx Deluxe is gebaseerd op het origineel dat genomineerd is voor Speelgoed van het Jaar 2013. Deze Qwixx Deluxe uitgavebevat afwisbare scorebordjes en een zachte dobbelbodem voor oneindig veel speelplezier! Bij Qwixx hoef je niet op je beurt te wachten - iemand dobbelt en iedereen kan de worp benutten! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt. Qwixx Deluxe kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp. Dobbel mee en laat je aansteken door de QWIXX-koorts!

 • Eenvoudig dobbelspel voor elke gelegenheid en met ieder gezelschap.
 • Zeer korte spelregels: in één minuut uit te leggen en daarna te spelen
 • Een worp heeft steeds invloed op alle spelers, dus geen wachttijden!
 • Vlot en verrassend spannend dobbelspel. Je wilt meteen nog eens spelen
 • Dankzij de afwisbare scorebordjes nu oneindig veel speelplezier!

€ 19.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


Ravensburger push 

Hoe te spelen:
Aan het begin leggen de spelers alle kaarten in het midden van de tafel als een gesloten stapel en het spel kan beginnen. Als het jouw beurt is, draai je een willekeurig aantal kaarten van de trekstapel om en leg je ze in maximaal 3 rijen in het midden van de tafel. Met elke getrokken kaart worden de spelers geconfronteerd met de beslissing: meer punten blijven verzamelen, of op tijd stoppen en de beste rij kaarten pakken? Hoe hoger de kaartwaarden, hoe meer punten ze scoren aan het einde van het spel. Maar pas op - de andere spelers pakken de resterende rijen met kaarten! Als je echter besluit om te gokken, kun je te ver gaan. Zodra een kleur en / of een nummer dat al in de rijen staat wordt onthuld, is de beurt voorbij! De speler die te ver is gegaan, verzamelt geen rij. En het wordt nog erger! Als straf moet hij de dobbelsteen gooien en alle kaarten van de kleur uit zijn display op de aflegstapel leggen - en zo waardevolle punten verliezen die uiteindelijk kunnen beslissen of hij wint of verliest! De twee speciale kaarten in het spel zorgen voor speciale spanning. Als je een dobbelsteenkaart verzamelt, moet je ook de dobbelsteen gooien en kaarten uit je display verwijderen. Aan de andere kant beslissen kaarten om van richting te veranderen welke speler eerst een rij kaarten mag kiezen en een onverwachte wending mag nemen!

Inhoud:
120 kaarten, dobbelsteen, beschrijving

 € 9,99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


Portapuzzle & rolmat t/m 3000 stukjes 

Een mat waarmee je onafgemaakte legpuzzels kunt stapelen en opbergen. De frames op de mat passen op puzzels van 500, 1000, 1500, 2000, 3000 stukjes en op panoramapuzzels van 500, 1000 stukjes.
Het product bestaat uit: buis, puzzelmat, 3 klittenband riemen. Hoe verberg je een puzzel? Het is simpel! Vouw de buis, rol de puzzelmat erop en maak de buis vast met klittenband. De opengevouwen mat meet 124 x 94 cm.


Gemaakt van hoogwaardig materiaal. Hiermee kunt u de onvoltooide puzzel ordenen en opbergen. Om de puzzel op te bergen, vouw je de koker dicht, rol je de puzzelmat eroverheen en klitten we de koker aan de mat vast.

 € 15,99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


Hasbro gaming Dokter Bibber Dierendokter

O jee! Sams hond Rex heeft allerlei verkeerde dingen gegeten, zoals huiswerk, sokken, konijnenslippers en een hondenbot. Help hem om weer beter te worden door ze te verwijderen. Plaats een voorwerp in de bek van de hond en gebruik de magnetische hondenscoop om het door zijn buik te verplaatsen tot het er aan het andere uiteinde uitkomt. Maar pas op voor de zoemer! Als je het voorwerp laat vallen, hoor je de zoemer! Als het uit de buik van Rex valt, is de beurt van de speler over.

Voor elk voorwerp dat je kunt verwijderen, krijg je een punt. De speler met de meeste punten wint. Tijdens het spel zijn leuke geluidseffecten te horen. Druk op de neus van de hond om geblaf en scheetjes te horen. Het spel Dokter Bibber Dierenarts is geweldig als geschenk voor een verjaardag of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 6 jaar.

 € 26,99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


999 games Catan Junior

Piratenvariant van Catan voor kinderen die het basisspel nog iets te moeilijk vinden. Je bent een piraat, die probeert het eiland te veroveren door daar forten en schepen te bouwen. Daar zijn grondstoffen voor nodig, die je met dobbelsteenworpen kunt verdienen. Als je niet de goede grondstoffen hebt, kun je ruilen met andere spelers, havens, de bank en op de markt. De spookpiraat kan echter grondig roet in het eten gooien. Gelukkig kun je regelmatig de hulp van Coco, de papegaai inroepen! Jij wint het spel als je al jouw forten hebt gebouwd. Deze vereenvoudigde versie van het populairste handelsspel van de laatste jaren biedt ook voldoende uitdagingen om volwassenen te boeien.

 € 22,99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


999 games catan basisspel

De nieuwste editie van het bekende handelsspel. Het spel bevat nu miniaturen en ook het artwork is volledig aangepast. Zo kun je je nog meer inleven in de wereld van Catan!
In 1999 werd dit populaire handelsspel tot Speelgoed van het Jaar verkozen. Het spel is voor iedereen leuk vanwege de interactie, het vleugje geluk en de tactische mogelijkheden. Je begint met 2 dorpen op een variabel speelbord met akkers, weiden, heuvels, bergen en bossen. Als je aan de beurt bent, gooi je met 2 dobbelstenen om te bepalen wie er grondstoffen krijgen. Dat is afhankelijk van de positie van je dorpen. Daarna mag je handelen met de bank of met je medespelers. Je krijgt namelijk niet alle soorten grondstoffen binnen. En die heb je wel nodig om nieuwe dorpen, straten en steden te bouwen. Je kunt ook ontwikkelingskaarten kopen om speciale acties te kunnen doen. Verder loopt er een struikrover rond die sommige landschappen leegrooft. Dorpen en steden leveren niet alleen grondstoffen op, maar zijn ook punten waard. Ook ontwikkelingskaarten, de langste aaneengesloten route en de grootste riddermacht brengen punten binnen. Wie als eerste 10 punten heeft, wint het spel direct!

 € 35.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


Longfield games Dominospel (Dubbel 6) in houten kistje

Klassiek Domino spel in houten kistje met schuifdeksel. Afmetingen 41 x 20 x7mm. 28 Stenen van urea kunststof.

€ 7.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


Hasbro gaming Monopoly Classic

De Monopoly Classic uitgave is het beroemde vastgoedspel voor snelle onderhandelaars waarin spelers kopen, verkopen, onderhandelen en ruilen om de ultieme rijkdom te behalen. In deze vernieuwde versie van het klassieke spel zijn de badeend, de tyrannosaurus rex en de pinguïn aan de pionnenfamilie toegevoegd. De ingrediënten om te winnen zijn natuurlijk tactiek, maar ook een beetje geluk. Het doel van het spel is om groot te worden door straten te kopen, huizen en hotels te bouwen. Koop de Grote Markt Groningen of de Kalverstraat Amsterdam.

Inhoud

 • Speelbord
 • 8 pionnen
 • 28 eigendomsbewijzen
 • 16 Kanskaarten
 • 16 Algemeen Fonds kaarten
 • 32 huizen
 • 12 hotel
 • 2 dobbelstenen
 • Speelgeld
 • Spelregels

 € 29.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


Mens erger je niet reisspel

 € 5.99

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL


Prijs- modelwijzigingen voorbehouden, alsmede drukfouten.