SYLVANIAN FAMILIES:

SYLVANIAN FAMILIES – LARGE HOUSE WITH CARPORT GIFT SET 5669

De Sylvanian Families Large House Gift Set bevat een geliefd herenhuis, een auto en meubels voor de keuken en eetkamer. Hier zal elk gezin zich thuis voelen.

Het huis is op verschillende manieren in te richten en te combineren met andere huizen van Sylvanian Families. De vier ruime kamers kunnen prachtig worden ingericht en uitgerust met accessoires.

Inhoud:

Uitklapbaar huisje met twee verdiepingen
Trappen en balustrades
Dubbelzijdig vloerpaneel (parket, gras)
1 moederkonijn Sneeuwwit
Tafel, 4 stoelen, 1 kinderstoel
Een kast met een spoelbak en een oven
Koelkast
Kleine keukenaccessoires.

€ 119.99

 

 

 

Sylvanian Families 5670 Baby Creche Gift set

3 werelden in 1 verpakking die samen een echt Baby Koninkrijk vormen voor de Sylvanian Families baby's!

1. Sylvanian Families 5316 - Baby Creche Kasteel
Schommelen, van de glijbaan glijden, liedjes zingen met begeleiding van de piano, een boekje lezen... Jouw Sylvanian Baby's kunnen volop plezier maken in deze leuke crèche die eruit ziet als een heus kasteel.
2. Sylvanian Families 5317 - Regenboogbus Creche
Met deze regenboogbus ga je op stap met al jouw Sylvanian Baby's én je kan 'm omtoveren tot een speelplek! In een handomdraai heb je een speelplekje én een glijbaan voor als je onderweg eventjes een pauze neemt.
Plaats de regenbogen schuin tegen de bus, en jouw Sylvanian Baby's kunnen plezier maken op de glijbaan.
Haal de zeteltjes uit deze bus en tover een speelmat tevoorschijn.
3. Sylvanian Families 5319 - Baby Speeltuin Kasteel
Klimmen, winkeltje spelen, op de uitkijk staan, van de glijbaan glijden, in het zand spelen... In deze leuke speeltuin in de vorm van een kasteel beleven jouw Sylvanian Families ongelooflijk veel speelplezier!

€ 69.99

 

 

 

Sylvanian Families 5672 - Nursery Playmates

De speelkameraadjes van Sylvanian Family hebben elkaar op de kleuterschool leren kennen en zijn beste vrienden. Ze vinden het heerlijk om de hele dag met elkaar te spelen.

€ 29.99

 

 

 

Sylvanian Families 5567 Startershuis

Sylvanian Families 5567 Red Roof Cosy Cottage met meisje chocoladekonijn en meubeltjes. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

€ 27.99

 

 

 

Sylvanian Families 5568 Kerst Set

Mr. Lion van Sylvanian Families gaat Kerstmis vieren! Hij heeft zich als een echte Kerstman verkleed en wil zo graag alle kindjes in het land verrassen met cadeautjes. Zijn slee zit volgepakt met het leukste speelgoed om weg te geven. Ook heeft hij een schattig, klein hulpje om te helpen met cadeautjes onder de kerstbomen leggen. De Sylvanians zijn heel goed in kerst vieren!

€ 19.99

 

 

 

Sylvanian Families 5655 Familie Chocoladekonijn

De Familie Chocoladekonijn bestaat uit een vader, moeder, dochter en zoon.

€ 24.99

 

 

 

Sylvanian Families 5013 Set Vader Chocoladekonijn

Deze huiselijk set bevat alles wat je nodigt hebt om vader Chocoladekonijn zich op zijn gemak te laten voelen, waaronder zijn favoriete geblokte bank en een prachtig bloemenschilderij uit Sylvanian Village dat aan de muur hangt. In deze set zit ook Felix Chocoladekonijn. Hij draagt een geel geblokt T-shirt met een rode joggingbroek.

€ 18.99

 

 

 

Sylvanian Families 5014 Set Moeder Chocoladekonijn

Deze set met moeder Chocoladekonijn is precies wat je nodig hebt om je Sylvanian keuken te laten glanzen. Naast een koelkast en verschillende accessoires zit ook Sarah Chocoladekonijn in deze set. Zij draagt een prachtige rode ochtendjurk en een schort.

€ 18.99

 

 

 

Sylvanian Families 5015 Set Broer Chocoladekonijn

Christian Chocoladekonijn doet iedere week het huishouden en het eerste op zijn lijstje is altijd de badkamer! Deze handige badkamerset bevat alles wat je nodig hebt om de Sylvanians hun behoefte te laten doen. Naast de badkamerbenodigdheden als het toilet, een wastafelmeubel, een toiletborstel, een wc-rolhouder, schoonmaakmiddel, een wc-rol, badmat, handdoek en handdoekenrek, bevat deze set ook pantoffels en een extra kastje met een plant. Deze set is inclusief broer Christian Chocoladekonijn

€ 18.99

 

 

 

Sylvanian Families 5016 Set Zus Chocoladekonijn

Dit artikel bevat ook Luna Chocoladekonijn. Er zit verder een bureau met stoel bij waar Luna aan kan leren voor school met een handig ladekastje. In de set zit zelfs een pennenhouder, een roze potlood, een geel potlood en een puntenslijper zodat Luna aantekeningen kan maken bij het leren!

€ 18.99

 

 

 

Sylvanian Families 5532 Drieling Chocoladekonijn

De verzorgingsset voor de drieling wordt geleverd met een kleine, schattige baby Chocoladekonijn drieling in een wiegje en babymeubels. De set wordt geleverd met meubels om voor ze te zorgen, door ze te eten te geven en in bed te stoppen.

€ 18.99

 

 

 

Sylvanian Families 5657 Baby Verrassingszakje

Uitdeelzakje van Sylvanian Families met grappige baby speelfiguur. Verzamel alle 8 Sylvanian Families baby's met traktaties.

€ 4.99

 

 

 

Sylvanian families 5638 tweeling Husky

*De tweeling Husky bevat de babyfiguren Amber (zittend) en Jeremy (kruipend), samen met een duwwagen (trein). *Het zittende figuurtje heeft een grijze vacht en het kruipende figuurtje heeft een bruine vacht. *Één van de Husky-tweelingen (zittend of kruipend) kan op de handkar rijden. * Stimuleert fantasierijk rollenspel voor kinderen. * Geschikt voor kinderen van drie jaar en ouder.

€ 9.99

 

 

 

Sylvanian Families 5452 baby kabelbaanpark

In het babykabelbaanpark mag één babyfiguur in de gondel rijden. Trek het uiteinde van het touw naar links of rechts om de gondel te verplaatsen. Er is een avontuurlijke speelplaats onder de bomen.
Inclusief 1 babyfiguur konijn

€ 14.99

 

 

 

Sylvanian Families 5432 set tweeling chocoladekonijn

Deze Sylvanian Families tweeling Chocoladekonijn set is een leuke toevoeging aan je Sylvanian Families collectie. Deze leuke set is inclusief  tweeling Chocoladekonijn en accessoires. Rijd de twee kleintjes rond in de prachtige dubbele kinderwagen. Zorg voor deze twee schattige konijntjes en geniet van de uren speelplezier die ze te bieden hebben. Heb je al nagedacht over hoe je ze zal noemen?

€ 14.99

 

 

 

Sylvanian Families 5310 familie koala

De familie koala bestaat uit 3 figuren: moeder, vader en baby. Hun kleding kan uit en aangedaan worden. Met beweegbare armen en benen.

 

€ 19.99

 

 

 

Sylvanian Families 5017 set baby chocoladekonijn

De Set Baby Chocoladekonijn is een mooie poppenset van Sylvanian Families. Deze schattige set is inclusief baby Mia Chocoladekonijn met haar hazelnootbruine oren die altijd alles horen en haar roomkleurige vacht! Deze kleine peuter is klaar om naar bed te gaan! Baby Mia vindt het heerlijk om ingestopt te worden in haar bedje terwijl ze luistert naar een verhaaltje voor het slapengaan. In haar rode, gebreide pyjamaatje slaapt ze het liefst door tot in de middag in haar schattige blauwe wiegje! Ideaal als je al de Familie Chocoladekonijn hebt of als je klein wil beginnen!

€ 13.99

 

 

 

Sylvanian Families 5445 wasmachine & stofzuiger

De wasautomaat & stofzuiger heeft een draaiknop op de wasmachine waar aan gedraaid kan worden om de trommel te laten draaien. Door aan de trommel te draaien, lijkt het alsof er water binnenin de machine stroomt. De handstofzuiger kan uit de hoofdunit worden verwijderd. De stofzuiger kan als een zelfstandige eenheid worden gebruikt.

€ 9.99

 

 

 

Sylvanian Families 5420 Chocolade Konijn Tweeling Set

Deze Sylvanian Families tweeling Chocoladekonijn set is de perfecte aanvulling op je Sylvanian Families collectie! Deze twee schattige broer en zus spelen graag samen. Duw het figuurtje voort op het meegeleverde speelgoedautootje. Vroem, daar ga je!

uitverkocht

 

 

 

Sylvanian Families 5464 baby's met verrassingszakje-traktaties

€ 5.99

 

 

 

Sylvanian Families 5318 baby boomhut- schommel - 1 baby eekhoorn speelfiguur

€ 14.99

 

 

 

Sylvanian Families 4150 familie chocoladekonijn

€ 24.99

 

 

 

Sylvanian Families 5320 baby choo-choo trein

€ 14.99

 

 

 

Sylvanian Families 5319 baby kasteel

€ 14.99

 

 

 

Sylvanian Families 5334 baby vliegtuigrit

€ 13.99

 

 

 

Sylvanian Families 4172 familie walnoot eekhoorn

€ 23.99

 

 

 

02649 SYLVANIAN FAMILIES Nursery Treehouse

€ 24.99

 

05535 Sylvanian families picknick auto

€ 34.99

 

05589 Sylvanian families  Trick or Treat Trio

€ 18.99

5592 Sylvanian Families Veggie Babies

€ 18.99

 

5593 Sylvanian Families Ice Cream Cuties

€ 18.99

 

5618 Sylvanian Families  Friesian Cow Family

€ 27.99

 

5091 sylvanian families,  

 barbecueset voor de familie       

   € 7.99

5224 sylvanian families, 

tuindecoratieset  

  7.99