• GRATIS VERZENDEN BOVEN € 50,00
  • GRATIS AFHALEN IN DE WINKEL.

SYLVANIAN FAMILIES:

AFGEPRIJSD

Sylvanian Families 5302 het grote landhuis

€ 89,99 € 79,99
AFGEPRIJSD

Sylvanian Families 5302 het grote landhuis

€ 89,99 € 79,99

Het grote landhuis kan geopend worden om te spelen op 90 graden, 180 graden en elke hoek daartussen. Als je het huis sluit, krijg je het uiterlijk van een prachtig huis, ongeacht vanuit welke hoek je kijkt, met licht dat door de ramen naar binnen valt wat een mooi gezicht is om te zien.
De kamer aan de linkerkant op de tweede verdieping, en het dak aan de rechterkant kunnen worden verwijderd. Door deze kamer boven op het dak te plaatsen of door het dak bovenop het terras te plaatsen, ontstaat een groot huis met drie verdiepingen om mee te spelen.

De Sylvanian Families Large House Gift Set bevat een geliefd herenhuis, een auto en meubels voor de keuken en eetkamer. Hier zal elk gezin zich thuis voelen.

Het huis is op verschillende manieren in te richten en te combineren met andere huizen van Sylvanian Families. De vier ruime kamers kunnen prachtig worden ingericht en uitgerust met accessoires.

Inhoud:

Uitklapbaar huisje met twee verdiepingen
Trappen en balustrades
Dubbelzijdig vloerpaneel (parket, gras)
1 moederkonijn Sneeuwwit
Tafel, 4 stoelen, 1 kinderstoel
Een kast met een spoelbak en een oven
Koelkast
Kleine keukenaccessoires.

3 werelden in 1 verpakking die samen een echt Baby Koninkrijk vormen voor de Sylvanian Families baby's!

1. Sylvanian Families 5316 - Baby Creche Kasteel
Schommelen, van de glijbaan glijden, liedjes zingen met begeleiding van de piano, een boekje lezen... Jouw Sylvanian Baby's kunnen volop plezier maken in deze leuke crèche die eruit ziet als een heus kasteel.
2. Sylvanian Families 5317 - Regenboogbus Creche
Met deze regenboogbus ga je op stap met al jouw Sylvanian Baby's én je kan 'm omtoveren tot een speelplek! In een handomdraai heb je een speelplekje én een glijbaan voor als je onderweg eventjes een pauze neemt.
Plaats de regenbogen schuin tegen de bus, en jouw Sylvanian Baby's kunnen plezier maken op de glijbaan.
Haal de zeteltjes uit deze bus en tover een speelmat tevoorschijn.
3. Sylvanian Families 5319 - Baby Speeltuin Kasteel
Klimmen, winkeltje spelen, op de uitkijk staan, van de glijbaan glijden, in het zand spelen... In deze leuke speeltuin in de vorm van een kasteel beleven jouw Sylvanian Families ongelooflijk veel speelplezier!

De speelkameraadjes van Sylvanian Family hebben elkaar op de kleuterschool leren kennen en zijn beste vrienden. Ze vinden het heerlijk om de hele dag met elkaar te spelen.

AFGEPRIJSD

Sylvanian Families 5567 Startershuis

€ 34,99 € 27,99
AFGEPRIJSD

Sylvanian Families 5567 Startershuis

€ 34,99 € 27,99

Sylvanian Families startershuis - 05567
Het Startershuis is een perfect poppenhuis voor iedereen die wil beginnen met Sylvanian Families . Dit poppenhuis bevat een huis, basis meubeltjes en meisje chocolade konijn ( hoofdfiguur van Sylvanian Families) , dus ready to play set.
De keuken heeft grappige gimmicks, appeltaart bakken of water tappen uit de kraan. Zie ook de nieuwe brievenbus . Dit poppenhuis kan gecombineerd worden met het grote poppenhuis ( 5302) zodat een mega groot poppenhuis ontstant.

Mr. Lion van Sylvanian Families gaat Kerstmis vieren! Hij heeft zich als een echte Kerstman verkleed en wil zo graag alle kindjes in het land verrassen met cadeautjes. Zijn slee zit volgepakt met het leukste speelgoed om weg te geven. Ook heeft hij een schattig, klein hulpje om te helpen met cadeautjes onder de kerstbomen leggen. De Sylvanians zijn heel goed in kerst vieren!

De Familie Chocoladekonijn bestaat uit een vader, moeder, dochter en zoon.

AFGEPRIJSD

Sylvanian Families 5013 Set Vader Chocoladekonijn

€ 19,99 € 18,99
AFGEPRIJSD

Sylvanian Families 5013 Set Vader Chocoladekonijn

€ 19,99 € 18,99

Deze huiselijk set bevat alles wat je nodigt hebt om vader Chocoladekonijn zich op zijn gemak te laten voelen, waaronder zijn favoriete geblokte bank en een prachtig bloemenschilderij uit Sylvanian Village dat aan de muur hangt. In deze set zit ook Felix Chocoladekonijn. Hij draagt een geel geblokt T-shirt met een rode joggingbroek.

Uitverkocht

Sylvanian Families 5014 Set Moeder Chocoladekonijn

€ 19,99 € 18,99
Uitverkocht

Sylvanian Families 5014 Set Moeder Chocoladekonijn

€ 19,99 € 18,99

Deze set met moeder Chocoladekonijn is precies wat je nodig hebt om je Sylvanian keuken te laten glanzen. Naast een koelkast en verschillende accessoires zit ook Sarah Chocoladekonijn in deze set. Zij draagt een prachtige rode ochtendjurk en een schort.

AFGEPRIJSD

Sylvanian Families 5015 Set Broer Chocoladekonijn

€ 19,99 € 18,99
AFGEPRIJSD

Sylvanian Families 5015 Set Broer Chocoladekonijn

€ 19,99 € 18,99

Christian Chocoladekonijn doet iedere week het huishouden en het eerste op zijn lijstje is altijd de badkamer! Deze handige badkamerset bevat alles wat je nodig hebt om de Sylvanians hun behoefte te laten doen. Naast de badkamerbenodigdheden als het toilet, een wastafelmeubel, een toiletborstel, een wc-rolhouder, schoonmaakmiddel, een wc-rol, badmat, handdoek en handdoekenrek, bevat deze set ook pantoffels en een extra kastje met een plant. Deze set is inclusief broer Christian Chocoladekonijn

AFGEPRIJSD

Sylvanian Families 5016 Set Zus Chocoladekonijn

€ 19,99 € 18,99
AFGEPRIJSD

Sylvanian Families 5016 Set Zus Chocoladekonijn

€ 19,99 € 18,99

Dit artikel bevat ook Luna Chocoladekonijn. Er zit verder een bureau met stoel bij waar Luna aan kan leren voor school met een handig ladekastje. In de set zit zelfs een pennenhouder, een roze potlood, een geel potlood en een puntenslijper zodat Luna aantekeningen kan maken bij het leren!

AFGEPRIJSD

Sylvanian Families 5532 Drieling Chocoladekonijn

€ 19,99 € 18,99
AFGEPRIJSD

Sylvanian Families 5532 Drieling Chocoladekonijn

€ 19,99 € 18,99

De verzorgingsset voor de drieling wordt geleverd met een kleine, schattige baby Chocoladekonijn drieling in een wiegje en babymeubels. De set wordt geleverd met meubels om voor ze te zorgen, door ze te eten te geven en in bed te stoppen.

AFGEPRIJSD

Sylvanian Families 5657 Baby Verrassingszakje

€ 5,99 € 4,99
AFGEPRIJSD

Sylvanian Families 5657 Baby Verrassingszakje

€ 5,99 € 4,99

Laat je verrassen en ontdek een nieuw figuurtje met dit Sylvanian Families verrassingszakje met daarin een figuur met grappig haar.

Een schattig konijntje, lieve koala of snoezig schaapje? Welk mooie figuurtje tref jij in jouw Sylvanian Families verrassingszakje? Elk zakje bevat een poppetje met grappig haar. 

  • Let op: dit is een verrassingsartikel. Vooraf is niet te bepalen welk figuurtje je ontvangt.

Deze Sylvanian Families tweeling Chocoladekonijn set is een leuke toevoeging aan je Sylvanian Families collectie. Deze leuke set is inclusief  tweeling Chocoladekonijn en accessoires. Rijd de twee kleintjes rond in de prachtige dubbele kinderwagen. Zorg voor deze twee schattige konijntjes en geniet van de uren speelplezier die ze te bieden hebben. Heb je al nagedacht over hoe je ze zal noemen?

De familie koala bestaat uit 3 figuren: moeder, vader en baby. Hun kleding kan uit en aangedaan worden. Met beweegbare armen en benen.

 

Uitverkocht

Sylvanian Families 5017 set baby chocoladekonijn

€ 14,99 € 13,99
Uitverkocht

Sylvanian Families 5017 set baby chocoladekonijn

€ 14,99 € 13,99

De Set Baby Chocoladekonijn is een mooie poppenset van Sylvanian Families. Deze schattige set is inclusief baby Mia Chocoladekonijn met haar hazelnootbruine oren die altijd alles horen en haar roomkleurige vacht! Deze kleine peuter is klaar om naar bed te gaan! Baby Mia vindt het heerlijk om ingestopt te worden in haar bedje terwijl ze luistert naar een verhaaltje voor het slapengaan. In haar rode, gebreide pyjamaatje slaapt ze het liefst door tot in de middag in haar schattige blauwe wiegje! Ideaal als je al de Familie Chocoladekonijn hebt of als je klein wil beginnen!

De wasautomaat & stofzuiger heeft een draaiknop op de wasmachine waar aan gedraaid kan worden om de trommel te laten draaien. Door aan de trommel te draaien, lijkt het alsof er water binnenin de machine stroomt. De handstofzuiger kan uit de hoofdunit worden verwijderd. De stofzuiger kan als een zelfstandige eenheid worden gebruikt.

Open je verrassingszakje en ontdek snel welke baby Sylvanian zich daarbinnen verstopt! Elk verrassingszakje bevat 1 baby uit 9 keuzes en 1 partyaccessoire. Verzamel ze allemaal!
  • Let op: dit is een verrassingsartikel. Vooraf is niet te bepalen welk figuurtje je ontvangt.
DeSylvanian Families 5318 baby boomhut komt inclusief een hangmat, een glijbaan en een schommel, zodat kinderen de baby’s kunnen helpen spelen. Ze kunnen ook zo worden neergezet dat ze door de bladeren gluren. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Sylvanian Families zijn zeer populaire, verzamelbare figuren voor kinderen. De Familie Chocoladekonijn bestaat uit een vader, moeder, dochter en zoon. Felix houdt ervan om allerlei leuke evenementen en feesten te plannen voor Sylvanian Village. Zijn vrienden in het dorp vinden hem geweldig omdat hij altijd leuke feesten geeft. Op zijn vrije dagen bakt hij graag brood voor zijn familie. Sarah zorgt altijd voor haar familie en zorgt ervoor dat het huis een prettige plek is om te wonen. Ze maakt heerlijke maaltijden en vermaakt de kleding van de kinderen altijd prachtig als ze eruit gegroeid zijn. Haar kinderen denken dat ze kan toveren omdat ze alles zo snel doet. Christian kan goed voetballen - hij schopt de bal verder dan alle andere kinderen. Hij heeft altijd een goed humeur en maakt zijn vrienden aan het lachen met grapjes, maar tijdens rekenen is hij opeens heel stil omdat hij daar niet zo goed in is. Luna is een vrolijke meid die graag plezier heeft met haar familie en vrienden. Ze nodigt haar vrienden vaak bij haar thuis uit voor een feestje en trakteert ze dan op de heerlijkste lekkernijen die ze met haar moeder heeft gebakken. Ze kan heel goed tekenen en heeft al veel prijzen gewonnen bij wedstrijden op school.

De baby choo-choo trein is een set met 1 baby beerfiguur. Deze speelset is meteen klaar voor kinderen om mee te spelen als een product op zichzelf. De twee treinstellen kunnen met de hand over het spoor worden geduwd. Er past één figuur in elk treinstel. Er is ook een spoorwegovergang met een beweegbaar hek.

AFGEPRIJSD

Sylvanian Families 5334 baby vliegtuigrit

€ 14,99 € 13,99
AFGEPRIJSD

Sylvanian Families 5334 baby vliegtuigrit

€ 14,99 € 13,99
De hoogte van de baby vliegtuigrit kan worden aangepast. De basis van dit leuke ritje is vormgegeven in de vorm van een wolk en het bovenste stuk van de paal kome met een zonnendecoratie, wat de impressie geeft dat de zon zweeft in de lucht boven de wolken
AFGEPRIJSD

Sylvanian Families 4172 familie walnoot eekhoorn

€ 24,99 € 23,99
AFGEPRIJSD

Sylvanian Families 4172 familie walnoot eekhoorn

€ 24,99 € 23,99

Sylvanian Families zijn lieve minipoppetjes voor kinderen. De Familie Walnoot Eekhoorn bestaat uit een vader, moeder, dochter en zoon.

De Sylvanian Families Nursery Tree House maakt deel uit van de Nursery-collectie en is een geweldige aanvulling op de Rainbow Nursery School. Tal van plekken om te spelen en te verstoppen voor je Sylvanian baby's!

Items inbegrepen:  Boomhut bouwen; paddestoel stappen; groene schommelmand; bladwip; draaiende eikelrit met basis; boomstronk met omkeerbare taart; 4 roze bloemen; 2 gele bloemen; 2 oranje bloemen.

De Familie picknickauto is een auto met een dakdrager, waarin maximaal acht figuren passen. Maak de kofferbakklep en stoelen los om ze om te vormen tot een tafelset. Combineren de auto met andere Sylvanian Families producten (apart verkrijgbaar) voor meer leuke veranderingen!

Combineren met de Starterset bakkerij om de wagen om te vormen tot een mobiele bakkerij. Of combineer met de keuken uit het startershuis ( 5303) om hem om te vormen tot een camper. Hoofdunit, rek, achterklep/tafel, handgreep, mand, stoel/kinderstoeltje x2, kaas x2, croissant x2, bord x2, drankje x2 (totaal 15 delen)

AFGEPRIJSD

05589 Sylvanian families  Trick or Treat Trio

€ 19,99 € 18,99
AFGEPRIJSD

05589 Sylvanian families  Trick or Treat Trio

€ 19,99 € 18,99

Sylvanian Families Trick or Treat Trio - Halloween - 5589 Het Trick or Treat Trio is een set babyfiguren met Halloween-outfits. Het beschikt over Silk Cat-baby (Ghost), Grey Cat-baby (Bat) en Bear-baby (Pumpkin). Geschikt voor gebruik als speelgoed of decoratieve ornamenten. Silk Cat baby (Ghost), Fisher Cat baby (Bat), Cuddle Bear baby (Pumpkin) (In totaal 3 stuks) Leeftijd 3+

AFGEPRIJSD

5592 Sylvanian Families Veggie Babies

€ 19,99 € 18,99
AFGEPRIJSD

5592 Sylvanian Families Veggie Babies

€ 19,99 € 18,99

Er is niets leuker dan verkleden voor een dagje uit in het Baby Amusement Park. Deze drie kleintjes dragen allemaal schattige kostuums die eruitzien als kleurrijke groenten!
Set bevat beverbaby Ethan Woodbrook, muisbaby Albert Marshmallow en konijnenbaby Henry Periwinkle
Adviesleeftijd 3+

AFGEPRIJSD

5593 Sylvanian Families Ice Cream Cuties

€ 19,99 € 18,99
AFGEPRIJSD

5593 Sylvanian Families Ice Cream Cuties

€ 19,99 € 18,99

Een set van 3 baby figuren met ijsjes outfits. Inclusief outfits met mutsje waardoor iedere baby op een ijshoorntje lijkt. Combineer met sets uit de pretpark serie ( apart verkrijgbaar) voor meer speelplezier! Karamel hond baby, schaap baby en ijsbeer baby, alle drie in ijsjes outfits. Totaal 3 stuks .

Sale!

5618 Sylvanian Families  Friesian Cow Family

€ 32,99 € 27,99
Sale!

5618 Sylvanian Families  Friesian Cow Family

€ 32,99 € 27,99

De Friese koe familie bestaat uit 4 figuren: moeder, vader, zoon en dochter. Ze zijn allen heel speciaal, ze zijn allen super dressed. Kleding kan worden aangedaan en uitgedaan.

Sylvanians houden wel van een barbecue - ze gebruiken ieder excuus om samen te komen en heel veel lekkers te eten! Ze doen niet aan half werk - ze gaan zelfs eerst vissen met de hengel en de emmer die inbegrepen zijn in deze set. Zo vangen ze 2 mooie vissen die vervolgens op de barbecue kunnen. Met deze prachtige set kunnen ze met zijn allen op de 2 bankjes zitten en smullen van de vis, 4 stukken pompoen, 4 hotdogs, 4 champignons en 2 maïskolven. Een handige tang speciaal voor de barbecueprofessional en 4 borden zitten ook in deze set.

AFGEPRIJSD

5224 sylvanian families,  tuindecoratieset

€ 9,99 € 7,99
AFGEPRIJSD

5224 sylvanian families,  tuindecoratieset

€ 9,99 € 7,99
Knap je tuin of balkon op met deze leuke accessoires. Van hangende potten tot klimop en wat zwierige bloemen en een plantenrek: met deze set voeg je wat extra groen toe aan het huis van je Sylvanians.

Prijs- modelwijzigingen voorbehouden, alsmede drukfouten.