VTECH / FISHER-PRICE

Fisher-Price - Leerplezier Eerste Woorden Puppy

Zeg maar hoi tegen baby's BFF! Puppy is zacht en knuffelig!

Hij zorgt ervoor dat leerplezier nooit stopt.
De Puppy reageert op je kindjes aanraking met grappige zinnetjes en vrolijke meezingliedjes met meer dan 100 eerste woordjes, lichaamsdelen, vormen en meer.

Omdat iedere baby zich in zijn eigen tempo ontwikkelt, geeft Puppy met Meegroeispeelgoed technologie je de kans om het niveau te kiezen dat het best bij je kindje past. Voor ieder van de drie niveaus zijn er liedjes, geluidjes en zinnetjes.

De gekleurde lichtjes van Puppy's oplichtende hartje knipperen zelfs mee op de maat van de muziek!

€ 27.99

 

 

 

 

Toet toet auto Vtech: Cas Camper

Verzamel alle voertuigen uit de Toet Toet Auto's collectie! Druk op de knipperende gezicht-toets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. Druk op de actie-toets om de deuren te openen en grappige geluidjes te horen. Kom en ga op een avontuurlijke reis met Cas Camper!

uitverkocht

 

 

 

Zoef Zoef dieren Vtech: Poes

Speel en leer met de Zoef Zoef Dieren en maak kennis met alle dieren. Druk op het hoofdje om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. Plaats de poes op de Magische Sensors van de Zoef Zoef Dieren speelsets (waarbij de toets aan de onderzijde wordt ingedrukt) en luister naar vrolijke reacties. Ik ben Loes de schattige poes!

€ 9.99

 

 

 

Toet toet auto Vtech: Boris Bulldozer 12+ mnd

€ 9.99

 

 

Toet toet auto Vtech: Ted Terreinwagen 12+ mnd

€ 9.99

 

VTech Zoef Zoef dieren

-Koen Krokodil

 € 9.49