Zuru Pets Alive smitten kittens s1 interactive pluche

€ 19,99

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Productinformatie "Zuru Pets Alive smitten kittens s1 interactive pluche "
Ontdek de magie van de Zuru Pets Alive Smitten Kittens S1 Interactive Pluche Assorti! Dit verrassende ei bevat een schattige interactieve knuffel om uit te pakken. Met meer dan 10 geluidjes en ogen die licht geven in het donker, is deze knuffel een betoverende speelkameraad voor kinderen vanaf 3 jaar.

Kinderen kunnen vol verwondering het ei openen en hun eigen schattige interactieve knuffel ontmoeten. De knuffel reageert op aanrakingen en geluiden, waardoor het een interactieve speelervaring wordt.

Met meer dan 10 geluidjes biedt de knuffel eindeloos speelplezier en opwinding. Daarnaast zijn de lichtgevende ogen een leuke extra functie die de knuffel nog magischer maakt.

De Zuru Pets Alive Smitten Kittens S1 Interactive Pluche Assorti is een geweldig cadeau voor jonge dierenliefhebbers. Het stimuleert de fantasie, zorgt voor plezier en biedt een zachte en knuffelige metgezel.

Laat je kinderen betoverd worden door de Zuru Pets Alive Smitten Kittens S1 Interactive Pluche Assorti en beleef samen een onvergetelijke speelervaring met deze interactieve en knuffelige vriend!
In verschillende uitvoeringen. Let op: Geen keuze mogelijkheid! Prijs is per stuk
(Bij bestelling van meerdere aantallen, kan het zijn dat je dezelfde uitvoering ontvangt)

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.