ZWEMBAD / WATER ARTIKELEN DIVERSE:

Bestway Hydro-Swim Snorkelset Essential Freestyle

Duikbril en snorkel in een set. De duikbril in piloten stijl heeft lenzen van polycarbonaat met een beschermende UV coating. Comfortabele snit en lekbestendig. Ook prettig zittend mondstuk. Volledig verstelbare hoofdband. 100 % latex vrij. In 2 kleurenassorti. Leeftijd: 7+. Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd.

€ 6.99

 

 

 

WABOBA ZAG BAL 90MM 

Waboba Zag bal. Grote water-stuiterbal met een doorsnede van 9 cm. De bal is gemaakt van stevig foammateriaal met 3D reliëf-oppervlak voor extra grip. Verkrijgbaar in 3 hippe kleuren: verpakt in display van 18 stuks. Het ideale zomerspeelgoed! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

€ 6.99

 

 

 

 

SPORTX DIVING SHARKS KIDS **

SportX Diving Sharks, kwaliteit twee sterren. 4 stuks in fraaie clamshellverpakking. Gooi ze in het zwembad en duik ze weer op! Heldere kleuren, eenvoudig vast te pakken. Geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

€ 4.99

 

 

 

SPORTX DUIK STICKS 6 ST. JUNIOR

SportX diving sticks, kwaliteit twee sterren. Gooi de staven op de bodem en duik ze op! De sticks zinken vanzelf en hoeven niet eerst gevuld te worden. Zes stuks op blisterkaart. Heldere kleuren en eenvoudig vast te pakken. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

€ 4.99

 

 

 

 

SUMMERTIME SPLASH BAL 2ST. 10CM

Summertime splash bal met een diameter van 10 cm. Twee stuks in polybag met kopkaart. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

€ 3.99

 

 

 

Didak Pool Waterglijbaan Single - 488x70 cm

Didak Pool enkelvoudige waterglijbaan met een nat drenkbad op het einde voor een zachte landing.
Sluit de waterglijbaan aan op een tuinslang en klaar! Zie hoe de ingebouwde sprinklers water sproeien en zo de baan glad maken.
Veel glijplezier!
Afmetingen: 488x70 cm.
Inhoud: 1 waterglijbaan en 1 reparatiepatch.

€ 11.99

 

 

 

SUMMERTIME FIRE SPRINKLER

Spetterpret en verkoeling gegarandeerd met deze Fire Sprinkler van Summertime! Gemakkelijk aan de tuinslang te koppelen. Deze brandkraan is uitgevoerd in de kleuren rood en paars, met een leuk gezichtje. Afmetingen van het product: 13 x 11 x 20,5 cm. Wordt geleverd in touchbox. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

€ 8.99

 

 

 

Badeendjes in zak Happy World  8 stuks

€ 3.99

 

 

 

SNORKEL MET DUIKBRIL

Een vrolijke regenboog steekt boven het water uit als jij met jouw gekleurde Kinder Snorkelset rondzwemt! De set bestaat uit een grote duikbril met verstelbare band en een snorkel, waaraan je de bril vastklikt. De kunststoffen Kinder Snorkelset is leverbaar in diverse kleuren

 4.99

 

 

COMFY NOODLE 67MM 

 Comfy funnoodle van een zeer goede kwaliteit, om heerlijk op te drijven in het water! Diameter: 67 mm: lengte 160 cm. 

€3.99 

 

 

POOL POWER SHOCK GRANULAAT 1 KG

 € 15.99

 

Filterwatten voor  cartridge filterpomp

verkrijgbaar voor 300gal/h of 530-1000gal/h.

De watten hebben fijne vezels waardoor zelfs het allerkleinste vuil, zoals zand en algen, opgevangen wordt. Daarnaast zijn de watten uit wasbaar en kunnen ze tot maar liefst drie jaar lang gebruikt worden.

€ 8.95

 

Snorkelset aquafun

in diverse kleuren

€ 5.99

 

PAW PATROL STRANDBAL 50CM

€ 3.99

 

PRO RACER DUIKBRIL 7-14 JR

€ 1.99

 

 

 

Pool Improve 5in1 Teststrips pH/Alkaliteit/Chloor, 50st.

€ 12.99

 

Spraying Hop-Scoth Playfun

€ 12.99

POOL POWER STARTERKIT

 € 24.99

 

POOL POWER LONG MINI 20GR 1 KG langzaam oplossend

 € 17.99

 

KINDER DUIKBRIL

Met de Kinder Duikbril op je neus is zwemmen een groot feest! De kleurrijke kunststoffen bril is voorzien van een verstelbare band en 2 grote kijkglazen. De Kinder Duikbril wordt geleverd in 2 verschillende kleuren

 €2.99

 

 

SportX Kids Zwembril

Afmeting: geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar

 € 3.99

 

 

Deze zwemringen van 50 cm zijn er ook in cars en frozen

 €1.99

OUTDOOR HANDPOMP 2X2L ZWART

Stevige Outdoor pomp voor het opblazen en leeg laten lopen van bijvoorbeeld boten, zwembaden en opblaasbaar speelgoed. Double action: geeft lucht bij opwaartse en neerwaartse beweging. 2 x 2000 CC. Slang in accordeon-stijl, met 4 verschillende tuitstukken die op de meeste ventielen passen.

 €8.99