Bende Op De Boerderij - Bordspel

€ 29,99

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Productinformatie "Bende Op De Boerderij - Bordspel"
Welkom op de boerderij, waar het een vrolijke chaos is! De dieren zijn overal verspreid en het is aan jou om orde op zaken te stellen. Dit spannende spel biedt twee boerderijavonturen om van te genieten:

Coöperatieve Modus: Werk samen met je medespelers om ervoor te zorgen dat alle dieren veilig terugkeren naar hun eigen weilanden. Maar haast je! De zon gaat onder, en als niet alle dieren voor het donker terug zijn, verliest iedereen! Teamwork en snelle beslissingen zijn essentieel om de boerderij weer in rust en vrede te brengen.

Competitieve Modus: Als je liever wat rivaliteit toevoegt aan je boerderijavontuur, kun je ervoor kiezen om in de competitieve modus te spelen. Hier draait het allemaal om snelheid en strategie. Probeer je medespelers te dwarsbomen door de weilanden af te zetten en zorg ervoor dat jouw kudde als eerste veilig terugkeert naar hun eigen weiland. Het is een race tegen de klok en tegen elkaar om de koning of koningin van de boerderij te worden!

Of je nu samenwerkt om de boerderij te redden of de competitie aangaat om de beste boer of boerin te worden, dit spel brengt gegarandeerd spanning en plezier voor iedereen. Ben jij klaar om de dieren te helpen terug te keren naar hun eigen weiland? Laat het boerderijavontuur beginnen!

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.