Lopende Bing knuffel

€ 34,99

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Productinformatie "Lopende Bing knuffel"
Peuters en kleuters zullen dol zijn op avontuurlijke wandelingen met deze levendige lopende Bing knuffel! Geïnspireerd door de geliefde avonturen van Bing en zijn vriendjes, is deze Bing-knuffel gekleed in zijn groene jas om de kou te trotseren. Bevestig zijn jas en geef hem een zachte druk in zijn hand, en hij zal opwindend gaan lopen, praten en zelfs stuiteren!

Met meer dan 20 verschillende zinnen deelt Bing graag zijn natuuravonturen terwijl hij loopt. Soms wordt hij zo enthousiast dat hij begint te stuiteren! Onder zijn jas draagt Bing zijn kenmerkende tuinbroek met de grote gele knoop, en terwijl hij loopt, bewegen zijn oren schattig op en neer. Deze lopende Bing knuffel is niet alleen leuk, maar helpt ook peuters en kleuters om de natuur te verkennen terwijl ze spelen. Het vastmaken en losmaken van zijn jas bevordert hun motorische vaardigheden.

Met een hoogte van 32 cm is deze knuffel perfect voor kinderen van 18 maanden en ouder. Batterijen (3 x AA) zijn inbegrepen, dus je kunt meteen op avontuur gaan met Bing!

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.