Make It Real - Partynails Glitterstudio

€ 19,99

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Productinformatie "Make It Real - Partynails Glitterstudio"

Maak van elke nagel een feestnagel met de Glitterstudio voor Party Nagels! Deze nagelstudio staat garant voor unieke nagels met glitteringen in allerlei kleuren. En het is zo makkelijk! De Glitterstudio heeft een draaiende basis, waarop je 5 verschillende kleuren Glitter Pods kunt zetten. Breng de Sparkle Primer aan en steek je vinger ca. 20 seconden in de draaiende glitter pod. Wauw, wat een shiny resultaat! Wees creatief en bedek je party nagels met verschillende kleuren glitters en maak het af met leuke stickers van het stickervel. Knoeivrij en probleemloos verwijderen.

De Make It Real Partynails Glitterstudio is een geweldige manier voor kinderen om hun creativiteit en fijne motoriek te verbeteren en hun verbeeldingskracht te prikkelen. Kinderen kunnen hun eigen unieke stijl ontwikkelen en zichzelf mooi maken voor feestjes of samen plezier beleven tijdens sleepovers!

Deze set bestaat uit de Draaiende Glitterstudio, 5 kleuren Glitter Pods, 1 potje Sparkle Primer, 1 potje Top coat blanke nagellak, 1 kwast, 1 stickervel en een handleiding. De Draaiende Glitterstudio is oplaadbaar via een USB kabel. Leeftijdsindicatie: 8 jaar+.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.