Beast Lab

€ 74,99

% € 89,99 (16.67% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Productinformatie "Beast Lab"

In het Beast Lab zit ergens ver weg een interactief Beest verborgen, wachtend tot hij gevormd en vrijgelaten wordt om de wereld te redden! Door alle stappen van het Experiment te doorlopen en het Lab te vullen met alle ingredienten zul je dit interactieve Beest zelf creëren en uit de capsule moeten bevrijden.

Door het Lab te vullen met alle ingrediënten die je Beest zijn soort, kleur, huid en kracht geven, ontstaat er een vloeistof waaruit je Beest zal ontstaan. De Basis van het Beast Lab zal verschillende signalen geven, die jij moet opvolgen. Activeer steeds het Lab met je vingerafdruk en draai aan de warmteknop om bij de volgende stap te komen. Pas op voor het laatste en krachtigste ingrediënt, het Pandemonium-kristal. Dit kristal bevat chaotische energie, waardoor het Beast Lab zijn waarschuwingsalarm laat klinken, dit is het teken om aan de noodhendel te trekken. De onthulling van je Beest is een ultieme en unieke beleving! De vloeistof verdwijnt en uit rook zal je interactieve Beest met zijn eigen Pandemoniun wapen verschijnen! Klaar om de wereld te beschermen tegen kwade krachten. Welk beest heb je gemaakt: is het Havoc Hammerhead of Mayhem Megashark?

Je Beest is 19 cm hoog, volledig beweegbaar en voorzien van licht- en geluidseffecten. Hij heeft een lichtgevende borst, waaruit zijn brul hoorbaar is. Activeer zijn krachten en zie hoe hij zijn power aanval uitvoert met zijn wapen. Speel met je Beest, zet hem in verschillende poses en laat hem keer op keer brullen! Ontdek de meer dan 80 licht- en geluidseffecten vanuit het Beast Lab en je Beest.

Er is een Navulverpakking (Beast Lab Refill Pack) met twee nieuwe Experimenten los verkrijgbaar.

Batterij informatie: Beast Lab: 6 x AA batterijen (niet meegeleverd) - Beest: 3 x AG/LR44 batterijen (meegeleverd). Leeftijdsindicatie: 5 jaar+.

  • Red de wereld met je interactieve Beest
  • Activeer de Shark Beast Creator met je vingerafdruk
  • Volg alle stappen en voeg ingrediënten toe om een ​​haaiensoort te creëren
  • Zodra het alarm afgaat, trek je de noodhendel naar beneden om het gecreëerde Beest te onthullen
  • Is het Havoc Hammerhead of Mayhem Megashark?
  • Elk Beest heeft een swingende Power Strike Attack met behulp van zijn Pandemoniumwapen
  • Het Beast Lab en het Beest heeft meer dan 80 licht- en geluidseffecten

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.