Magna-Tiles Uitbreidingsset Dino's (5 stuks), magnetisch speelgoed

€ 44,99

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Productinformatie "Magna-Tiles Uitbreidingsset Dino's (5 stuks), magnetisch speelgoed"

5-delige uitbreidingsset Dinos van Magna-Tiles. Het merk Magna-Tiles is open-ended speelgoed, alles is dus mogelijk. Dit houdt in dat er geen spelregels zijn verbonden aan het speelgoed en dat het creatief denken van kinderen wordt verrijkt. Door te spelen met het constructiespeelgoed van Magna-Tiles leren kinderen kleuren herkennen, tellen, ruimtelijk inzicht te ontwikkelen en ontdekken zij geometrische vormen.

Met deze 5-delige Dino's uitbreidingsset prikkel je de fantasie en creativiteit van kinderen. Deze set bevat 5 transparante dinosaurussen die magnetisch zijn. Breid jouw fantasiewereld uit met deze vijf bewegende speeldieren.

Magna-Tiles is gemaakt van ABS kunstof en vrij van BPA, latex en ftalaten. Deze set van Magna-Tiles kan gecombineerd worden met andere sets van Magna-Tiles. Geschikt voor kinderen vanaf 3+. De afmetingen van de dinosaurussen zijn: van ca. 7,6 cm tot 15,2 cm. Deze set bevat geen Magna-Tiles, enkel de dinosaurussen. Bekijk de video van Magna-Tiles onderaan deze tekst.

Deze 5-delige Dinos uitbreidingsset van Magna-Tiles bevat:
- Pterondon (geel)
- Velociraptor (paars)
- Stegosaurus (groen)
- T-Rex (rood)
- Pteranodon (blauw)

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.