POKEMON TCG SV 6 TWILIGHT MASQUERADE ELITE TRAINER BOX

€ 49,99

% € 55,99 (10.72% bespaard)
Productinformatie "POKEMON TCG SV 6 TWILIGHT MASQUERADE ELITE TRAINER BOX"
Een Festival van Kattenkwaad & Mysterie!
 
Welkom in het land van Kitakami, waar mensen en Pokémon harmonieus samenleven met de natuur. Volksverhalen zijn er in overvloed, maar niet alles is wat het lijkt... Ontdek het mysterie van de gemaskerde Legendarische Pokémon Ogerpon, die verschijnt als vier angstaanjagende types van Tera Pokémon ex, en bundel je krachten met meer nieuw ontdekte Pokémon, zoals Bloodmoon Ursaluna ex en Sinistcha ex.

Greninja, Dragapult en Magcargo groeien in kracht en schitteren als Tera Pokémon ex, en meer ACE SPEC-kaarten maken het feest compleet in de Pokémon TCG: Scarlet & Violet—Twilight Masquerade uitbreiding!

Deze set bevat:

Meer dan 160 kaartenMeer dan een dozijn nieuwe Pokémon exMeer nieuwe ACE SPEC kaartenMeer dan 30 TrainierkaartenTientallen Pokémon- en Trainerkaarten met speciale illustratiesDe POK TCG SV06 Twilight Masquerade Elite Trainer Box bevat:

9 Pokémon TCG: Scarlet & Violet—Twilight Masquerade booster packs1 full-art foil promo kaart van Teal Mask Ogerpon65 kaartsleeves met Ogerpon45 Pokémon TCG Energy kaartenEen spelersgids van de Scarlet & Violet—Twilight Masquerade uitbreiding6 damage-counter dobbelstenen1 competition-legal coin-flip dobbelsteen2 plastic condition markersEen collector’s box om alles in te bewaren, met 4 dividersEen codekaart voor Pokémon Trading Card Game Live

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.