Miniverse Make It Mini Foods: Diner Series 2A

€ 9,99

% € 14,99 (33.36% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Productinformatie "Miniverse Make It Mini Foods: Diner Series 2A"
Wat gebeurt er als je knutselen combineert met verzamelbaarheid? Het plezier stopt daar niet! Je afgewerkte replica is niet het enige item dat de moeite waard is om te verzamelen. De mini-keukenaccessoires en verpakkingen zijn net zo schattig en verzamelbaar. Van mini-replica's van inmaakpotten tot nachozakjes, tot een pizzasnijder - er zijn meer dan 100 unieke replica-ingrediënten, verpakkingen en keukenaccessoires in de Make It Mini Food™ Serie 2 om te verzamelen en je eigen miniverzameling te creëren.

Maak kennis met MGA's Miniverse™, Make It Mini Food™! Het enige miniverzamelbaar waar je je op kunt VOORBEREIDEN, INRICHTEN en TONEN. Elke bal wordt geleverd met realistische mini-ingrediënten en keukenaccessoires om je eigen minireplica's te maken van je favoriete snacks en desserts! Elke verpakking is een VERRASSING, dus je weet niet welke mini je hebt totdat je het uitpakt! Vergelijk de inhoud van je pakket met de meegeleverde verzamelgids om te zien welke mini je hebt. Volg de "recept" kaart aan de achterkant om je mini voor te bereiden. Zodra je klaar bent met het maken van je mini, zet je de replica in elk UV-licht totdat het hars is uitgehard. Zodra het is ingesteld, heb je een verzamelbaar item klaar om te tonen!

Verzamel alle Serie 2 Make It Mini Food™ Diner Verzamelitems! Bezoek de MGA's Miniverse™ Winkel om te winkelen en meer te leren over alle MAKE IT creaties die je kunt verzamelen!

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.